טיול ללונדון
-
חברי פורום יקרים ויקרות....
I NEED YOUR HELP
אני טובע מרוב חומר שיש לי על לונדון ולא יודע איך להתחיל ומה כדאי,
אני צריך קצת כיוון ואיפוס כדי לבנות תכנית, אשמח לקבל מעט טיפים ועצות או הפניות ולחזור עם תכנית.
נוסעים הורים ו-3 ילדים (15,18, 8 בן, בת, בן)
יציאה 23.9 בבוקר
חזרה 29.9 ב-23:00
אשמח לעצותכם החכמות.
אבי
-
טיול ללונדון -
טיול ללונדוןהי קובי,
אפשר לתפוס טרמפ?
רכשתי לאהובי ולי זוג כרטיסים ללונדון למאי 2015, 4 לילות.
לא מכירה את לונדון.. הייתי בה רק לצורכי עבודה לפני מספר שנים ולמעט סיור ביטלס נפלא והכרחי מבחינתי והמחזמר "מאמה מיה" לא ראיתי שם כמעט דבר
.תודה מראש!

-
טיול ללונדוןממליצה בחום למי שאוהב את הביטלס..על המופע LET IT BE
מקווה שעדיין מופיע בלונדון

ספרון מוצלח ועדכני שיכול לעשות סדר..
נוח שזה קומפקטי וקטן בתיק, גם כשאין אינטרנט בשליפה ובמקום הדפים שהכנו.. כולל מפות ומידע תמציתי.

ריכוז של כמה המלצות לחופשה בלונדון
אטרקציות ,,,,,, סיורים מוצלחים והארי פוטר
לפני כמה ימים התחלתי לרכז בבלוג עוד מידע וקישורים.. אולי יסייעו במשהו.
בילוי נעים
-
טיול ללונדוןיונה וקשת,
בכיף שלחי לי email
קובי
-
טיול ללונדוןקובי - שלחתי לך מייל. תודה רבה מראש!

לי - רוב תודות! בטח שאחפש את Let It Be. אני "ביטלוגית" ותיקה ושרופה

-
טיול ללונדוןהפעם אני בתפקיד עוכר השמחה - לט איט בי מסתיים ב-21 לספטמבר
כדי בכלל להיות עוכר,אראה אותו שוב ב-19 בספטמבר,רגע לפני
אבל אם את ביטולוגית אמיתית - סיור ביטלסי או רוקי עם ריצ'רד המדהים,הקוטנר של הביטלס,,,
The tour lasts around 2 hours and ends outside the 100 club in Oxford St - only 5 minutes from where we start.all the bestRichard Porter -
טיול ללונדוןאז גם אני אתפוס טרמפ על השרשור הזה
, אחרי שכרגע! הזמנתי לנו 2 כרטיסים לדצמבר, ואשאל- היכן הכי טוב ללון בלונדון?הייתי ב-2008 בלונדון, אז ישנו בהאמרסמית', רחוק מדי לטעמי, בא לי עכשיו מיקום מרכזי.
אז המלצות למיקומים יתקבלו בברכה.
ראיתי דירה שמצאה חן בעיני ליד ההייד פארק, מול תחנת bayswater- מיקום טוב?
ויונה וקשת- לי כבר יש המלצה אחת בשבילך, או יותר נכון דיס המלצה- ותרו על הלונדון איי, אותי הוא ממש אכזב, סתם יקר ותור עצום, הנוף מלמעלה לא כזה יפה, וגם מצוטטפים הרבה אנשים בתא אחד.
-
טיול ללונדוןובכלל - חפשו את מה שטוב לכם. אפשר לדלג על אטרקציות פופולריות. וכמו שרבקה הזכירה לי בדיון אחר לפני כשבועיים - אפשר להתחיל מ-ג ו-ד, אם זה מה שאוהבים, ולא חייבים דווקא מא ו-ב. באופן אישי לא ברורה לי שאלת הסדר. יש המלצות אישיות. הן תמיד אישיות ולא משהו שנכון לכל.
אבי,
אני חושבת שאם תגיד מה ההתלבטויות שלך, יהיה קל יותר להתייחס ולפתח סביבן דיון שעשוי לעזור לך בהחלטות.
-
טיול ללונדוןdke - אכן עיכרת

ולהוסיף עוד קצת מלח, גם את We Will Rock You של קווין אני לא מוצאת בשלב הזה...
לא ייתכן שאבקר בלונדון ולא אטעם *משהו* ממורשת ענקי הרוק של הממלכה המאוחדת!!! <או לפחות אפגוש במקרה את סיר פול בריג'נטס פארק>
בתור ביטולוגית מלידה (כמעט), את ריצארד אני כמובן מכירה ואף טיילתי איתו ברחבי הסווינגינג לונדון כבר לפני 12 שנה.... שוקלת לעשות איתו סיבוב שני, למרות שהאיש פחות שרוף ממני.
אמיש - תודה על הדיס-המלצה, באמת שמתי עין על "העין של לונדון" וקצת נבהלתי מהכבדות הלוגיסטית והתורים...
-
טיול ללונדוןעכשו אני אנטי עוכר שמחה - מי שבאמת אוהב את קווין יכול להימנע מהמיוזיקל הממוסחר עד זרא. הייתי.לא יותר מ 7 בסולם דני וגם כי אני במצב רוח טוב.
כנראה שאנחנו מדברים על שני ריצרדים שונים.אני מניח שאת באמת ביטלוגית וגם אז אין סיכוי קלוש שתתקרבי אליו כמו שספק אם יש בממלכה המאוחדת מישהו שמתקרב אליו באהדה לביטלס.כשאהיה בבית אצרף תמונה שלו מאחד הסיורים.ואם כן יש לך מעריץ חדש.
מתי אתם נוסעים -אנסה לברר אם יש משהו מעניין...
-
טיול ללונדוןלגבי הלונדון איי זה מאד תלוי מתי באים. באוגוסט ובחופשות בי"ס זה עמוס צפוף ועם תורים. אני הייתי פעמיים מחוץ לעונה ולא היו תורים בכלל והיינו כמעט לבדינו ב"קפסולה".
מה שכן, לא הייתי מדרגת את זה כ must. נחמד ולא יותר אלא אם כן את עם ילדים ואז זו אטרקציה די מלהיבה מבחינתם.
-
טיול ללונדוןדני - זה הריצ'ארד שבנדון (כאן בתמונה עם בעלי
).אנחנו נהיה שם ב-15-17 למאי (אלו הימים המלאים), ואם תשמע על משהו טוב שקורה שם אני ממש אשמח
.אגב יוסוף איסלאם (טוב, קט סטיבנס) יוצא עם סיבוב הופעות חדש - בוינה, בריסל וגרמניה בסתיו הזה... אולי באביב יגיע ללונדון?
רונית - תודה. עוד שום דבר לא סגור, אני כעת בשלב ראשוני של הכנת רשימת האטרקציות, ממנה בטח נספיק 10-20% במקרה הטוב... דיברתי הערב עם דודתי שדווקא המליצה לי בחום על הגלגל, רק המליצה שנגיע מוקדם בבוקר.
-
טיול ללונדוןאופס שכחתי את התמונה:
-
תחנות ביטלס בלונדוןהיי יונה וקשת,
בקשר ללונדון איי... גם לדעתי זה נחמד. ואם כבר, עדיף לקראת השקיעה, לקראת סוף ביקורכם. לפני תכנסו לסרט חמוד קצרצר ב4 מימדים.
ובכל מקרה כייף לשוטט בטיילת שליד הגלגל ענק ביום וגם כשמחשיך..
אפשרויות מיוזיקל וגם כאן..
נ.ב. יופי של תמונה!
-
טיול ללונדוןשלום לכם
מישהו מכיר את המלון הזה?
Duke of Leinster
20 Leinster Gardens, London, England, W2 3AN United
Kingdom
יש עליו המלצות?
באיזה אזור של לונדון?
יש אטקציות שקרובות אליו?
תודה
אבי
-
טיול ללונדון - מלון Duke of Leinsterלא הייתי במלון...
רק מחיפוש מהיר בבוקינג נראה שהמיקום בסדר גמור (ליד ההייד פארק/גני קנזיגטון)
העיר גדולה, בלונדון לא צריך להיות קרוב לאטרקציות... הטיוב יביא אתכם בזריזות לכל מקום.
בקישורים ניתן לקרוא חוות דעת אורחים - ציון 7.6 בבוקינג.
בטריפאדוויזר הרשמים בינוניים.
ניתן לחפש עוד ביקורות בגוגל.
אם תמשיך לחפש - רצוי לבחור מקום לינה באזורים 1-2 של התחבורה. וקרבה רגלית מהירה לתחנת הטיוב.
-
טיול ללונדון - מלון Duke of Leinsterמיקום המלון ביחס לטיוב - טוב.
על קו הסנטרל האדום והשימושי.. וגם גישה לקו הצהוב והירוק.

ולאמיש, המיקום שהזכרת די קרוב למלון שאבי שאל לגביו.
-
טיול ללונדון - מלון Duke of Leinsterאנחנו היינו בקיץ האחרון במופע let it be וזה היה מבחינת כולנו שיא הטיול באנגליה כולה.
מצרפת כאן את חוות דעתי על המופע, אולי בכ"ז יפתחו עוד תאריכים.
בלונדון השנה אהבנו את מתחם carnby st, זה הרחוב המפורסם משנות השישים שסופחו אליו עוד כמה רחובות מלאים בחנויות מיוחדות, בתי קפה ומסעדות.
-
טיול ללונדון - מלון Duke of Leinsterמיקה רוב תודות!!!
אהבתי ביותר את הבלוג שלך. ביום מן הימים גם אני אערוך טיול כזה עם משפחתי.
בתי הבכורה, עוד בשבתה בסלקל בדרך למעון, נהגה לצעוק, עם התנעת האוטו, "השיר הראשון! השיר הראשון!!!" כאשר השיר הראשון והאהוב עליה הינו Come Together כמובן, שפותח את אלבום המופת Abbey Road באינטרו הכי סקסי ומדהים שאי פעם נכתב ובוצע.
מיותר לציין שגם אחיה הקטנים גדלו על אותו הפסקול...
עוד 9 חודשים ללונדון, והביטלמניה שלי מתחילה כבר לעלות על טורים.....