קוסמוי או קופאנהגן?
-
אני וחבר בני 18 נוסעים לפני צבא לתאילנד ... בין התאריכים 20 באקטובר עד ה2 בנובמבר אנחנו נהיה בקוסמוי וקופאנהגן עכשיו אני חייב תעזרה שלכם איך לחלק את זה ?? כמה להיות בקוסמוי כמה בקופנהגן ? איפה יותר כיף ומעניין ? יצא לנו להיות half moon ב31 באוקטובר ככה שאיך הכי כדי לנו לחלק את הזמנים?? הפחד שלי זה שקופאנגן תיהיה ריקה כי שמעתי שאם זה לא בפול מון אז אין מה לעשות שם ...
אשמח לעזרה
-
קוסמוי או קופאנהגן?תהיה בקוסמוי עד 31
ב 31 תעבור לקופנגן לשלושה לילות.
לילה אחד של המסיבה ועוד שני לילות רגועים..
אם לא בראש שלך לילות רגועים,אז בבוקר,לאחר המסיבה תחזור עם המעבורת לקוסמוי.
-
קוסמוי או קופאנהגן?אתה בטוח שבקופנהגן זה הלילות רגועים?? לפי מה שמישהו אמר לי זה להיות יותר בקופאנהגן כי שם יש כל הזמן חיי לילה .., זה נכון?
-
קוסמוי או קופאנהגן?יא עיוני..למה אתה שואל כל דבר פעמיים..?
קוסמוי לוקח בהליכה מבחינת בילויים את קופנגן.
יש דיסקוטקים "אש" בקוסמוי.
תאמין לי אבויה.....

-
קוסמוי או קופאנהגן?היי אביב...
נראה לי שהכי טוב לחלק את הזמן שווה בשווה בין קוסמוי לקופנגן....
שים לב ש half moon-ב31 לאוקטובר-ואתה חוזר כבר ב2 לנובמבר...לא צפוף קצת?
-
קוסמוי או קופאנהגן?גם אני חושב שצריך לחלק שווה בשווה .קו פאנגן סוערת גם כשאין פול מון פרטי , לא חושב שיש דבר כזה "לילות שקטים" בקו פאנגאן אולי רק שיורד גשם ללא הפסקה בתקופת המונסונים .
-
קוסמוי או קופאנהגן?איתן אני שואל פעמיים כי כמו שאתה אומר משהו אחד תראה שמגיבים לי משהו אחר ..... לנושא אני מעוניין בחיי לילה אבל גם מבחינת היום איפה עדיף ?
-
קוסמוי או קופאנהגן?שמע לאיתן הוא וותיק בתאילנד ויודע .
בקוסמוי חיי לילה מעולים מועדונים ובארים באזור
הגרין מנגו, מועדון הרגאי באר, מסיבות על החוף
בארק באר ובמקומות אחרים ,בקיצור לא משעמם.
גם ביום החופים בקוסמוי נהדרים , ממליץ על חלק
מהימים בחוף למאי היותר שקט משם 12 דקות
נסיעה לחוף צ'אוונג המרכזי.
-
קוסמוי או קופאנהגן?לפי דעתי תקדישו לפחות 3 לילות לקופאנגן.
אומנם בקוסמוי יש יותר בארים, מועדונים ומקומות לצאת אליהם, אבל לא חסרים מסיבות בקופאנגן.
חוץ מזה, שגם יומיים בשקט על החוף לא דבר כ"כ גרוע..
-
קוסמוי או קופאנהגן?מחזק את תגובת איתן
את מירב הזמן תעבירו בקוסומוי וקחו כמה ימים לאחר המסיבה להתאוששות
-
מחזק את איתן בנושא חיי הלילה בקופנגןאיתן צודק לחלוטין.
הייתי 3 פעמים בקופנגן ב3 שנים האחרונות, ומלבד הימים שלפני הפולמון (ובימים הספציפיים שיש מסיבת half moon או blackmoon) - קופנגן רגועה וממש לא סוערת, בניגוד למה שכתב איציק69.
כל ערב יש דאנס בר בשם קקטוס על החוף, אבל ברוב הזמן אין שם יותר מ50 איש והדאנס ברים של קוסמוי עדיפים בהרבה.
-
למרכז למטיילאין לו זמו לנוח אחרי המסיבה-הוא חוזר לארץ ב 2 לנובמבר....(המסיבה ב 31 לאוקטובר-halfmoon)....
-
למרכז למטיילדן כנראה שלא הבנת אותי יש לי עד ה2 בנובמבר להיות באיים ואז אני נוסע לבנגקוק ל2 לילות ככה שלא חסר לי זמן להתאושש השאלה היא איך לחלק כל אחד אומר משהו אחר אבל סבבה אני אקרא ונראה לי שאלך על קוסמוי קצת יותר ימים מאשר קופנהגן
-
למרכז למטיילאביב תקרא היטב את השירשור ותראה שהמלצתי לך איך לחלק את הזמן...לא לזלזל...
-
ממש חיזוקית של הדס כל המחזקים למינהם.... -
ממש חיזוקית של הדס כל המחזקים למינהם....נראה לי החלטתי 8 לילות בקוסמוי ו 5לילות בקופהנגן מה אתם אומרים לא ישעמם לי יותר מידי זמן שם ? ושאלה נוספת נשאר לי 3 לילות לבנקוק יש מה לעשות שם או שזה יותר מידי ??
-
ממש חיזוקית של הדס כל המחזקים למינהם....אביב.פעם אחרונה...
קופנגן משעמם כאשר אין מסיבת פול מון.
בקוסמוי יש דיסקוטקים אחו שילינג......גרין מנגו,סאונד קלאב ,ראגאיי בר...ומסיבות חוף במלון ארק בר.
-
ממש חיזוקית של הדס כל המחזקים למינהם....יש מה לעשות בבאנגקוק 3 ימים ואפשר להעביר בכיף סיורי יום שצריך לארגן יום מראש בקאו סאן , איזור קניות מהמם בכיכר סיאם וחיי לילה ברובע פאטפונג . אל תוותרו על בנגקוק במבט ראשון העיר נראית צפופה ומחרידה וחוטפים הלם תרבות אבל כשמתרגלים אז ממש כיף שם .
-
ברור קופנגנן לא שאלה בכלל!!!! -
קוסמוי או קופאנהגן?ברור קוסמוי, כיף בקופנגן אבל מקס' שלושה ימים