סגוואי בודפשט
-
-
סגוואי בודפשטהיי,
3 לא רלוונטי לבודפשט אז כבר נשארת עם 1 או 2.
הייתי הולכת על 1 כי הביקורות עליהם טובות יותר בטריפ וגם רבות בהרבה. ראינו את החברה הזו בבודפשט ואחד הבנים אמר "גם אני רוצה", אבל אז זה לא עזר לו כי לא הסתדר לנו ולא זוכרת כבר למה...
-
סגוואי בודפשטתודה
-
סגוואי בודפשטאולי מישהו ממומחי בודפשט יכול להמליץ , איזה מהמסלולים כדאי?
-
סגוואי בודפשטהיי חייבת לתקן משהו. התכוונתי שאופציה 2 (ולא 1) היא שקיבלה יותר ביקורות+ביקורות טובות, ואותם ראינו בבודפשט. מזל שכתבת שוב, כך שמתי לב….
תהנו!
-
סגוואי בודפשט1. מס' 3 לא קיים בבודפשט.
2. מס' 1 ומס' 2 הן אותה החברה.
3. לא מכיר אישית את החברה.
4. לפי התאור שני סיורים מעניינים:
א. GRAND--בשעתיים מכסה את כל מרכז העיר.
ב. SUPERIOR--ב-3 בשעות נוסף ל-א' מכסה גם את כיכר הגיבורים ואת פארק העירוני.
תחליטו לפי הזמן ולפי המחיר העומד לרשותכם.
-
סגוואי בודפשטתודה.
גם לי הייתה הרגשה שזו אותה החברה.
אנחנו ניקח את טיול אחה"צ כי אנחנו אוהבים לעשות סיורים כלליים כאלו ביום הראשון לקבלת מושג כללי.
-
סגוואי בודפשט-איך הגעתם לזה שזו אותה החברה?יש עליהם ביקורות שונות בטריפ אדוויזור…חלק חושבים שהם היו אצל חברה x ולכן ממליצים עליה וחלק ב y? מה היתרון שיוצא לחברה מזה?
-
סגוואי בודפשט-איך הגעתם לזה שזו אותה החברה?נראה לי שיש כמה חברות בשותפות, גם של טיולי אופניים וגם טיולים רגליים.
טיולי הסגוואי יוצאים מאותה נקודה באתה השעה...
יכול להיות שכל אחד מקבל את חלקו על פי ההרשמה באינטרנט
-
סגוואי בודפשט-איך הגעתם לזה שזו אותה החברה?אהה, תודה

-
סגוואי בודפשט-איך הגעתם לזה שזו אותה החברה?זאת אותה החברה. גם הכתובת והטלפון זהים. הם מחזיקים בשתי שמות בגלל סיבה מסחרית כלשהי, יכול להיות בגלל מיסוי או רשיון תפעול או כל סיבה אחרת.
-
סגוואי בודפשט-איך הגעתם לזה שזו אותה החברה?הזמנתי,חוויות כשאחזור
-
סגוואי בודפשט-איך הגעתם לזה שזו אותה החברה?yaffabe
שלחתי לך הודעה פרטית -האם התקבלה?
תודה
-
סגוואי בודפשט-איך הגעתם לזה שזו אותה החברה?כבר הזמנו ל18/9
-
סגוואי בודפשט-איך הגעתם לזה שזו אותה החברה?נסיעה טובה

-
סגוואי בודפשט-איך הגעתם לזה שזו אותה החברה?תודה
-
סגוואי בודפשט-איך הגעתם לזה שזו אותה החברה?יפה, איזה סיור הזמנת?
גם אני מתלבטת וחשבתי לבחור את סיור הערב....
אנחנו נוסעים כנראה יחד
ותודה גדולה על עבודת השטח הרצינית שאת עושה עבורנו 
-
סגוואי בודפשט-איך הגעתם לזה שזו אותה החברה?אנחנו לקחנו את הסיור של השעה 15:00, לדעתי בסיור הערב כבר עלול להיות קר מידי.
אם אתם נמצאים ב18/9 אז מציעה לכם לקחת ליום זה כי על פי התחזית כרגע זה היום הבהיר עם הסיכוי הנמוך ביותר למשקעים...

-
סגוואי בודפשט-איך הגעתם לזה שזו אותה החברה?אנחנו נגיע ביום זה בלילה, כך שהטיול שלנו מתחיל למעשה למחרת....
אבל התחזית מראה כרגע סופ"ש ללא גשם בכלל....
אני מפספסת משהו?
-
סגוואי בודפשט-איך הגעתם לזה שזו אותה החברה?לא נראה שאת מפספסת. להפך, כנראה יש לך מזל. אם היו חוזים מעונן חלקית, אז יכול לרדת גשם, אבל אם התחזית אומרת בהיר, אין לצפות לגשם.