בחזרה
בחזרה
חוזרים לאותו יעד- או משנים?
-
תודה יונית ועוד מחשבה-:Reזה שיש שיט במרץ ואפריל- אני יודעת- גם בדקתי מחירים והם מוצאים חן בעיני ובעיני כיסי
ובעצם את צודקת- מה כבר יכול להיות שונה מאשר טיול במכונית??
כשיורד גשם- בפנים יבש, בחוץ רטוב
יש המלצות איך מגיעים לדרום צרפת בטיסות זולות? במה שמצאתי עד עכשיו אפשר לטוס לניו יורק...
תודה
עמית
-
אני לא הכתובת לטיסות זולותאני מאלו שתמיד ישב לידם במטוס מישהו שרכש טיסה בחצי מחיר לאותו יעד.
היות ואני בד''כ טסה בטיסות סדירות ולא שכר, השיטה שלי להוזיל טיסה היא להזמין המון זמן מראש -מה שמאפשר רכישת כרטיסים זולים יותר (יש קבוצות שונות של כרטיסים, לא שזה משנה משהו באיכות הטיסה על איזה ''קבוצה'' את הזמנת את הטיסה) ככל שקרובים יותר למועד הטיסה נשארות קבוצות הכרטיסים היותר יקרות.
אבל לדרום צרפת שלא בעונה- צריך קודם כל לדעת מהיכן השיט מתחיל כדי לראות לאן טסים.
מרסיי היא יעד לטיסות סדירות בלבד, למיטב ידיעתי בעוד ניס (רחוקה הרבה יותר) מיועדת לטיסות שכר בעיקר ואין בטחון שיש טיסה בעיתוי זה.
מאידך אם נקודת המוצא יותר קרובה נניח לטולוז כדאי לבדוק מיהן החברות שמגיעות לשדה התעופה שם ולטוס אולי בקונקשיין בטיסה דרך יעד אירופאי אחר.
תלוי לאן צריך להגיע.
-
אני לא הכתובת לטיסות זולות:Reהשייט הכי דרומי הוא בתעלת מידי- מן הסתם מזג האויר הכי טוב לעונה.
משם צפונה- יש הרבה מסלולים אחרים.
כל זאת- רק לידיעה
מכאן- עלי לחזור לרשת ולעשות הצלבות של מסלולים-טיסות-רמת דרומיות ונראה לאן נגיע...
תודה על העזרה
אעדכן בתוצאות
עמית