איזיג'ט פתחו טיסות לקיץ
-
-
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץזו היתה שאלה או הצהרה?
כי נכנסתי מייד לאתר שלהם ואין לאמירה הזו שום בסיס, הם גם לא עונים לטלפון.
-
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץהצהרה

תכניס תאריכים פיקטיביים במאי ואז תעבור ל YEAR VIEW
-
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץתודה !
-
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץתודה רבה!
עשיתי סקר נרחב משש בבוקר ואני מבולבלת מאוד:
יש טיסות זולות:
של אל על לפרנפורט (452 דולר) יציאה מוקדם בבוקר חזרה בלילה
של לופטהנזה למינכן 407 דולר כנ"ל
ושל איזי ג'ט לבאזל.
לא הבנתי אם הטיסות הראשונות כוללות הושבה, אם כדאי בכלל להזמין הושבה (2 מבוגרים, ילדים בני 9,15,17), מה קורה מבחינת שיני/ביטול וכמה מזוודות כדאי להזמין לשבועיים.
שמישהו יעשה לי קצת סדר? בבקשה...
-
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץאל על כולל מזודה והושבה
לופטהנזה כולל מזודה מוסיפים על הושבה
איזי גט לא כולל מזודה והושבה
אנחנו עם 2 ילדים יצאנו עם 2 מזוודות וחזרנו עם 4
לדעתי אם לוקחים הרבה מזודות ןהושבה כבר עדיף אל על
-
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץבאיזיג'ט תמיד עשיתי צ'ק אין באינטרנט כחודש מראש מבלי להזמין הושבה ותמיד ישבנו ביחד
-
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץאותי מעניינת טיסה. למילנו , עדיין מתלבטת בין אוגוסט לספטמבר. בינתיים יש טיסות עד תחילת ספטמבר. המחירים לא כאלה אטרקטיבים, בטח לא כדי להזמין כמעט שנה מראש. יוצא 250 דולר לכרטיס לפני מזוודה. צרטר למילנו , גם ברגע האחרון עולה 350 דולר בערך. בקיצור- אני אחכה. גם כי ורונה תהיה לי יותר נוחה.
-
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץמה דעתכם מבחינת מזג אוויר על צפון איטליה באמצע יוני ?
126 יורו כרגע....
-
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץהוזמנו 2 דקות אחרי שנפתחו הטיסות (9 בבוקר) 2 כרטיסי טיסה ביולי לג'נבה כולל הושבה ומזוודות בכ 200 יורו. זול ב 1000 ₪ (סה"כ) מטיסת אל על לג'נבה.
עכשיו בדקתי והמחיר קפץ ל 300 יורו לאדם.
אפשר היה למצוא בבוקר אף כרטיסים זולים יותר לג'נבה לתאריכים ספציפים. מאחר והתאריכים שלי לא היו גמישים - הופעה של מרק קנופלר בסיון שוויץ(הוזמנו 2 כרטיסים להופעה ב 95 פרנק שוויצרי לכרטיס). -
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץאנחנו הזמנו לפני שבוע טיסות לציריך דרך swiss- שעות טיסה נוחות יחסית (כמו של אל על) במחיר הרבה יותר זול. מה שמצאתי באל על ביותר מ 600 דולר, מצאתי בדיוק אותן שעות טיסה בסוויס ב 470 דולר למבוגר (ילד 420). בניגוד לאיזיג'ט כולל מזוודות וארוחות. כולל גם שעת נסיעה נוספת

אגב, גם מחירי השכרת רכב בציריך אפשר למצוא דומים לאלה של באזל.
-
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץמי שהתעכב ולא תפס מחירים טובים, מה יש לו לעשות עכשיו? המחירים, ללונדון לאוגוסט בסביבות 450$, למנצ'סטר עוד יותר יקר. האם יש סיכוי שהמחירים הללו ירדו? או שרק יעלו ויעלו?
-
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץעם המחירים שלהם לאוגוסט הייתי מחפש טיסות נוספות.
400 דולר למילאנו לפני מזוודות והושבה.
-
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץ400 לפני התוספות זה הרבה. אותו דבר ללונדון, אבל במקביל באל על המחיר ההתחלתי לאותם תאריכים מתחיל מ600, ושעות טיסה דומות.
מי עקב אי פעם לאחר מגמת המחירים באיזי? האם קורה שהמחירים יורדים?
-
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץאין בדרך כלל מציאת ללונדון, בטח לא לאוגוסט. אני מאמינה שהמחיר של 450$ רק יעלה.
גם אני מתענינת בטיסה למילאנו לסוף מאי/תחילת יוני. שעות הטסיה של איזי לא נוחות.
.amysh איזו חברות צ'רטר טסות לשם ומתי אפשר לראות מחירים שלהן?
-
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץ -
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץמחירי אוגוסט יילכו ויעלו. בכל החברות ובמיוחד ליעד פופןולרי כמו לונדון.
לפעמים יש לאיזי מבצעי הנחה לכמה שעות של 15-20%, אבל לא לסמוך על זה, וזה גם יהיה מהמחירים שיעלו עם הזמן.
אם אתם נעולים חזק על לונדון, והתקבלה החלטה לנסוע לשם בקיץ, הייתי הולך גם עם מחיר של 400 דולר. כי אמנם יחסית למחירים שאחרים השגו ב 200 אירו, מרגישים קצת פראיירים, אבל יחסית למחירים האמיתיים שאחרים ישלמו בעוד מספר חודשים, תרגישו שהמחיר הוא עדיין זול יותר.
-
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץ450 דולר ללונדון לקיץ זה מחיר סביר.(בסיס או לאחר כל התוספות)
לא נראה לי שהמחיר ירד יותר.
תבדקו אולי טיסות קונקשיין אולי יהיו יותר זולות
-
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץקונקשיין ממש לא רוצים
-
איזיג'ט פתחו טיסות לקיץעל משהו בסופו של דבר תצטרכי להתפשר.
לונדון היא יעד מבוקש ויקר.
מחיר של 400$ ללונדון הוא מחיר טוב- לא מציאה.
הסיכוי שיהיו כרטיסים יותר זולים באיזי ג'ט לקיץ ללונדון-קלושים.
הסיכוי שבאל על ,בריטיש ואחרים -קלושים.
אולי יהיה דיל כזה או אחר של ספק שנשאר עם כרטיסי עודף- השאלה כמובן עד כמה את מוכנה להמר ולחכות להזמנת הכרטיסים ברגע האחרון.
לפעמים זה מצליח--לפעמים לא.