שגרירות תאילנד בישראל
-
שלום חברים,
אני צריך להגיע לשגרירות תאילנד (בהרצליה לפי מה שהבנתי) על מנת לעשות ויזה.
רציתי לדעת האם הם פתוחים בימי חול המועד ? ומה אני צריך להביא איתי על מנת שיעשו לי ויזה?
תודה
-
שגרירות תאילנד בישראלhttp://www.thaiembassy.org/telaviv/en/home
כל הפרטים באתר. ימי ראשון סגור. עדיף לוודא טלפונית שפתוח בחול המועד,למרות שאין סיבה שיהיו סגורים.
-
תיקון טעותמצאתי באתר שרשום שהם סגורים בחגים תאיים וישראליים.
-
שגרירות תאילנד בישראלשלומי...
לאיזה תקופה אתה נוסע שאתה צריך ויזה מראש...?
-
שגרירות תאילנד בישראלאז נראה לכם שהם לא יעבדו בשבוע הקרוב?
אני נוסע ל 59 ימים (מתוכם בערך 7-9 לאוס)
-
שגרירות תאילנד בישראלאתה צריך ויזה עם 2 כניסות שעולה כפול .
-
שגרירות תאילנד בישראלבעיקרון אני לא צריך ויזה בכלל כי לפי התכנון שלנו לא צריך ויזה בכלל אבל מכיוון שאין לנו הוכחת יצאה אחרי 30 ימים אנחנו מוצאים ויזה. בעיקרון לאחר 29 ימים אנחנו עוזבים את תאילנד ועוברים ללאוס לבערך 9-12 ימים ואז חוזרים לתאילנד לפי הבנתי עם הכניסה לתאילנד (אווירית מלאוס לבנגקוק)יש לך אפשרות לשהות כ 30 ימים . האם התכנון שלנו נכון?
-
שגרירות תאילנד בישראלבעיקרון כן לא אמורה להיות בעייה אבל אם אתה רוצה להבטיח שלא יהיו לך בעיות עדיף להוציא ויזה עם 2 כניסות . לא שווה לך להשקיע 300 ש"ח ולטוס בראש שקט ?
-
שגרירות תאילנד בישראלהיי שלומי ערב טוב ושבת שלום שגרירות תאילנד בישראל נמצאת ברחוב משכית 3 בהרצליה פיתוח טלפון 099548412 שעות פתיחה ימים שני עד שישי אתה צריך להביא איתך 2 תמונות עדכניות ויזה ל60 יום כניסה אחת עולה 150 שח תהנה
-
שגרירות תאילנד בישראלאיציק כמה לדעתך גדול הסיכון? הרי ויזה ראשונית אני עושה במקרה הכי גרוע בחזרה מלאוס אני אשלם להם כסף בכניסה לתאילנד.
דורון תודה רבה על העזרה !
-
שגרירות תאילנד בישראלעד כמה שידוע לי האריכו לאחרונה את הויזה לכניסה היבשתית מלאוס לבנגקוק מ 15 יום ל 30 יום ואם אתה מגיע בטיסה זה אוטומטית 30 יום .במעברי הגבול היבשתיים פקידי ההגירה יותר חשדניים סביר להניח שתקבל שם ויזה ל 30 יום אבל יש סיכוי (קלוש) שתקבל פחות או סירוב מוחלט . האם שווה לך הסיכון הזה להיתקע בלאוס להרוס את תוכנית הטיול שלך ולחפש אפשרויות חזרה לארץ משם ( לא פשוט) ואת כל זה יכולת למנוע בהשקעה של 300 ש"ח מראש ???
-
שגרירות תאילנד בישראלשלום איציק...
אני בדיוק באותה סירה כמו שלומי
אני לא מבין את הבעיה...
במידה ואני חוזר מלאוס לתאילנד לשבועיים? יכולה להיות בעיה?
הרי אזרח לאוס לא יכול לטייל בתאילנד חודש ללא הוצאת ויזה(כמובן שבמידה והוא טס לתאילנד)
-
שגרירות תאילנד בישראלמצטרף לקלדוס.
מהם האחוזים שדבר כזה יקרה?האם זה באמת סיכון גדול?
-
שגרירות תאילנד בישראלהסיכוי שיקרה קלוש , אבל אין 100 אחוז .זה תלוי בפקידי ההגירה שם .
תעשו את השיקול שלכם .
-
שגרירות תאילנד בישראלשלום איציק.. אני לאיודע מה המקרה של שלומי אבל אתאר לך את המקרה שלי
אני נמצא בלאוס ורוצה להיכנס בדרך אווירית לתאילנד ל15 ימים
האם ישנה בעיה?
-
שגרירות תאילנד בישראלאם יש לך הוכחת יציאה מתאילנד-לישראל-כרטיס אלקטרוני עם תאריך ספציפי של לא יותר מ 30 יום אז אין בעייה...(רק בטיסה לא מעבר קרקעי)
הסברנו לך את זה בפוסטים קודמים...מה לא ברור?
-
שגרירות תאילנד בישראלאין בעיה תקבל ויזה ל-30 יום .
-
שגרירות תאילנד בישראלחחחח נו אז מה איציק מבלבל אותי...
לא צריך ויזה עם כניסות ויצאות.
-
שגרירות תאילנד בישראלתודה רבה פתרתם לי את הבעיה !
-
שגרירות תאילנד בישראלהיי...
רק אם הוא היה חוזר דרך מעבר קרקעי מלאוס-רק אז היה צריך היה צריך להוציא ויזה מראש-ועושים את זה מלאוס מוונטיין לא מהארץ!!!(משגרירות תאילנד בוונטיין)