מלון איסטין מקסן
-
לכל יודעי תאילנד היקרים האם בחמישה לילות שאותן אעשה עם משפחתי בדרך חזרה לישראל האם המלון הזה מספק? הבנתי שהוא די רחוק ממה שנקרא המרכז אבל אהייה כנה בשלושה ימים הראשונים לפחות אני רק נטייל יום באמפוואה יום בפטייה כך שרק נישן במלון האם צריך יותר מזה??,, האם כדאי בשני לילות האחרונים לעבור למלון יותר מפנק ליד מרכזי הקניות? בבקשה תעזרו לי אני מאוד מתלבטת תודה ליאת
-
מלון איסטין מקסן1. בשביל להנות ממרכזי הקניות בבנגקוק אין שום צורך לישון בקרבתם. נכון שלא כדאי לללון גם במרחק רב מהם - אבל מכל מלון באזור מרכז סוקוומויט או אזור סילום אפשרי להגיע בקלות למרכזי הקניות. במרכזי הקניות מבלים בשעות היום ואחה''צ - ואילו בלילות ובערבים האזור הזה שבו נמצא המלון איסטין (אזור siam) פחות אטרקטיבי.
2. טיול יום לפטאיה ? יום שלפחות חצי ממנו יבוזבז על נסיעות, היציאה מין הסתם תהיה בבוקר והחזרה לקראת לפנות ערב - שעות של הפקקים (בבוקר ובערב) לא יודע מה בדיוק אפשר להספיק ביום שכזה, אבל לדעתי מיותר בהחלט. לא חסר מה לעשות בבנגקוק.
-
מלון איסטין מקסןלזיקו היי תודה על תשובתך רציתי מאוד לקחת את בנותיי לשחות עם דולפינים הבנתי שיש את זה בפטאייה מה אתה ממליץ לעשות?
תודה
ליאת
-
מלון איסטין מקסןקחו בחשבון שנסיעה מהמלון בבנגקוק לפאטייה היא 3 שעות לכל כיוון בערך ובחזרה ייתכנו פקקים וזה בקלות יכול להגיע ל 4 שעות . זה לא רעיון כל כך טוב לבזבז יום שלם לפאטייה רק בשביל דולפינים כשבנגקוק עצמה מציעה שפע של אטרקציות .
-
מלון איסטין מקסןתודה רבה
-
מלון איסטין מקסןטעות. מהמלון בבנגקוק לפאטיה שעה ורבע גג לכל כיוון.
-
מלון איסטין מקסןלא הייתי מפצל את ימי השהייה בבנגקוק לשני מלונות שונים אבל כן הייתי לוקח מלון מפנק יותר.
-
מלון איסטין מקסןממש לא . רק להגיע לתחנה המרכזית בבנגקוק כדי לקחת אוטובוס לפאטייה לוקח 30 דקות עד שעה כמעט בשיא הפקקים . אפשר לקחת מונית ספיישל לפאטייה בעלות של בערך 2000 בהאט ואז באמת אפשר להוריד את זה לכיוון השעתיים כשאין פקקים עד 2.5 - 3 שעות אם פקוק .
אבל עדיין זה לא שווה את הטירחה רק בשביל לראות דולפינים בפאטייה ...
-
לאורןוכל להמליץ על מלון מפנק יותר? תודה ליאת
-
מלון איסטין מקסןמלון טוב מאוד
מרחק הליכה משוק פארטונם,
לשאר המקומות אפשר לקחת מונית
-
הכל תלוי בתקציב העומד לרשותך -
מלון איסטין מקסן -
מלון איסטין מקסןמלון איסטין מאקאסאן הוא מלון טוב נקודה.חדרים גדולים ומרוחים.ארוחת בוקר טובה.קרוב לשוק פאטונאם וגם ניתן ללכת ברגל לקניוניםםלטיניום ביג כי ופנטיפ פלאזה.לכל מלון יצרונות וחסרונות והמחיר שלו סביר.מלוהוצ צמודים לסיאם ומ ב ק יהיו יקרים יותר וממילא רוב היום צהיו בחוץ דרך אגב הייתי בודק את הביוקסקיי שלא רחוק ממנו והוא חא בהרבה יקר יותר.תטנוג לאכול ארןחת בקר עם הנוף של בנגקוק ולעלות למרפסת המסתובבת.תהנו...
-
מלון איסטין מקסן -
מלון איסטין מקסןתודה לכולכם אתם מקסימים!!!
-
מלון איסטין מקסןכפי שציין בנגקוק10 המלון ברמה טובה וממוקם טוב באיזור הפאטונם
כמובן שיש מפנקים יותר ומלונות שיותר קרובים למרכז הסיאם אך הם יעלו בהתאם
באותו האיזור של האיסטין מלון ברמה יותר גבוהה הוא האמארי ווטרגייט שאיתן המליץ עליו
-
מלון איסטין מקסןאחלה מלון חבל על הדיבורים . ממוקם בפרטונם ולא בסיאם ,שהם די קרובים בודאות תהנו
-
אז עכשיון אני צריכה להחליטבהנחה שאיסטן מקסן עולה בערך חצי מהפרינסס אנחנו זוג ושלוש בנות על מה לסגור לז4 לילות בבקשה עזרו לי אם צריך אשלם יותר אבל אני צריכה להחליט!!! תודה ליאת
-
אז עכשיון אני צריכה להחליטהשאלה לא ברורה , אם את מתכוונת להיות 4 לילות רצוף אז תסגרי ל 4 לילות לא ברור מה הבעייה כאן ...?
-
אז עכשיון אני צריכה להחליטהבעייה היא שאני מתלבטת בין מלון שהוא זול יחסית לבין מלון שהוא יותר יקר בין פרינסס פאוטוומן לבין איסטין מקסן מה הייתם בוחרים בהנחה שהאיסטין זול בכמעט חמישים אחוז אבל המיקום לפי מה שאמרו לי ככה. אז איסטין או פרינסס,????