חודשיים בתאילנד, כדאי?
-
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reהפנמתי, קיבלתי והבנתי...
תודה לוטן
-
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reיש לי שאלה, אני רואה שאתה חתיכת מומחה לענייני תאילנד, מה היית מציע לעשות בחודשיים שם? ללכת לאזור המזרחי של תאילנד או לעבור את הגבול למדינה שכנה? ואם כן לאיזו מדינה? נ.ב. זאת נסיעה ראשונה למזרח... -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reזה מאוד תלוי באופי שלך ואם למשל אתה חובב טבע ולא אכפת לך כל כך מחיי לילה אז אתה יכול ללכת גם ללאוס אבל אני מציע לך לא לתכנן כלום מראש ב קטע של מדינה אחרת ותתחיל מתיאלנד ותזרום כי יכול להיות מאוד שתיהיה במקום מסוים שם וכל כךכ תאהב אותו שלא תחשוב על לזוז משם אני למשל תיכננתי להיות בתיאלנד חודש חודשיים ונישארתי שנה -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reאבל מה אני עושה עם הויזה הבנתי שהיא רק עד חודש, וכל יום יש קנס של 500 באט... איך אני מסדר את זה? -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reקודם כל אתה יכול לעשות ויזה לחודשיים-בשגרירות תאילנד בת``א,עולה 120 ש``ח,
בקשר ללידי בוי ושאר הדברים האלה,
אם תלך לבורסה או לתל ברוך אז מין הסתם תפגוש זונות וקוקסינלים שזה למעשה ליידי בוי,כנ``ל בתאילנד-תלך למקומות זנותיים-תיפול על בחורות זנותיות,
אם תלך למקומות טובים-תיתקל בבחורות רגילות,סטודנטיות,משפחות טובות,שברוב המקרים בכלל לא תעניין אותן,במידה ואתה תרבותי ובן אדם ולא איזה ערס-תמיד תוכל לזרום עם בחורות נעימות ורגילות,וכל ההפחדות שהפחידו אותך כל מיני אנשים שלא מבינים-אז יש שני צדדים למטבע....
הנשים התאילנדיות זה דבר מופלא,ולא כולן זונות,זה שהישראלים ושאר התיירים מסוגלים להביא רק ת`זונות,זה כבר בעייה שלהם. -
המלצות חשובות ללוטן ,,,ללוטן שלום ,.
קודם כל מומלץ לך לעשות ויזה בארץ לחודשיים (זה נקרא לכניסה אחת ואפשר להאריך אותה בעוד חודש בתאילנד מבלי לצאת מהמדינה אלא ברשויות ההגירה .)אתה יכול לעשות את הויזה בשגרירות התאילנדית בארץ או דרך סוכנויות הנסיעות,.
לגבי הטיול עצמו מומלץ כמובן לעלות ישר לצפון ולחוות את הטרק שיוצא מצ`אנגמאי ותשאר עוד כמה ימים באיזור ,לאחר מכן תטייל באיים ,אתה יכול להקדיש שבוע לכל אי מפוקט עד קוסמוי וקופנגאן (תתאים את קופנגאן לזמן שיש את הפולמון) זה כבר יוצא חודש ומן הסתם כשתחזור מהדרום אתה תחזור דרך בנקוק ואז כדי לעצור וליסוע לכיוון קנצ`אבורי ולהעביר עוד שבוע באיזור (יש הרבה מה לראות שם ואפשר כל יום לצאת מהמלון לטיול שונה באיזור ),.ונשאר לך שלושה שבועות ,,,
עכשיו בנקודה הזאת אני מניח שתהיה שבע מנופים וטיולים וזה הזמן לתפוס כיוון לעיר פטיה ולדאוג גם לשאר ההנאות שתאילנד יכולה להציע לך מעבר לנופים וטיולים ,אני מדבר על בחורות ,מס`גים ,ברים ,דיסקוטקים ,גוגואים ,שופינג ועוד הרבה דברים ,מה שמיוחד בפטיה שיש את כל זה בכל העיר וזאת העיר היחידה בתאילנד שכל התכלית שלה היא לספק את התיירים שבאים אליה ,.
בפטיה אתה יכול להעביר גם שבועיים בכיף ואם לא הספיק לך מטיולים אתה יכול במשך השהיה בעיר גם לצאת לטיולים ואתרים באזור כמו הטייגר-זו ,נונגלוש (שזה גן בוטני מדהים בשילוב של מופעי נמרים ,פילים ותנינים ),מופעי תרבות ושו`אים וכדו` .כמוכן יש כמה איים באיזור שאפשר לבקר כמו קו-לן או קו-סאמט או קו-צ`אנג ,.
זה המסלול שאני יכול להמליץ לך ואני בטוח שאם תעשה ככה בערך (לא חייב במדוייק בימים) אז זו תהיה חופשה שלא תשכח בחמש שנים הקרובות לפחות,.
מה שכן לא מומלץ להגיע לפטיה לפני שהיית בשאר המקומות בתאילנד מכיוון שאז לא תרצה להמשיך את הטיול באיזורים אחרים ולכן המלצתי להגיע רק בשלושת השבועות האחרונים בטיולך,.
אם יש לך עוד שאלות אתה יכול לשאול באימל` ,שיהיה בהצלחה בכל מקרה וטיול מהנה ומוצלח ,.שמעון . -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reאני רואה שפרגיון לקחת קשה את מה שאמרתי על התיאלנדיות אבל אני היתכונתי רק לתיאלנדיות שיש באיים כמו קוסמואי שיש שם מלא ליידי בוי ויש הבדל גדול בין הקוקסינלים שיש בארץ שאתה יכול לראות את זה ישר להבדיל מהם עכשיו אתה מדבר על התיאלנדיות בצפון שהם באמת ילדות טובות ולא זונות ובזה אתה צודק אבל הבחור הזה פעם ראשונה בתיאלנד ותיהיה בטוח שהוא יהיה באיים אז יקפצו עליו תיאלנדיות במועדונים שם ותיהיה בטוח שהוא יתפתה לכן הזהרתי אותו וזה נכון שבצפון ובשאר תיאלנד חוץ מהאיים יש תיאלנדיות מאוד נחמדות שהם ביכלל ביישניות והם ההפך מזונות אז לא צריך להכליל ולא צריך להיפגע חח -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reלא לקחתי קשה,פשוט מגיעים חבורות של ישראלים זבלות (ושאר אנשים מכל העולם,אבל הם לא מעניינים אותי כרגע.....)
ומבחינתם הם יודעים שתאילנד ארץ הזונות-אז כל תאילנדית שהם רואים היא זונה-כולל הדיילת במטוס-כולל הפקידה במלון,
זה היחס שלהם-ואח``כ אנחנו הישראלים הנורמלים והתרבותיים מקבלים יחס בהתאם,ובכלל חושבים שאנחנו ערבים.
אז אם אני יכול לתקן ת`מחשבה לילד בן 18 שזאת פעם ראשונה שלו בתאילנד,אז עשיתי מעט,אבל גם זה משהו בהתחשב במצב הזוועתי של התיירים הישראלים. -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reמצד אחד אתה צודק יש ישראלים זבלים בארץ ובכל העולם אבל לעומת זה תאמין לי הישראלים שמטיילים בעולם הם הרבה יותר בסדר מאלה שחיים כאן בדרך כלל, ולא רק זה אם תשווה אותם בכללית לתיירים כמו הארופאים למשל שתראה איך הם מיתיחסים לתיאלנדיות שהם שיכורים אז תבין איזה כבוד אנחנו עושים להם לעומתם, עכשיו אם תלך למשל לקוסמואי אז תבין שבאמת 80 אחוז מהתיאלנדיות שם חוץ ממלצריות פקידות וכו רובם שם באמת זונות אין מה לעשות בשביל זה הם באות לשם להיתערבב עם תיירים וכל מקום הוא שונה למשל הבחור דיבר על זה שהוא הולך לפאטיה ומה זה פאטיה עם לא עיר שמלאה בזונות ולכן הזהרתי אותו מכל מיני דברים, על כל מיקרה אני מסכים איתך בהחלט שצריך לתת לתיאלנדיות את הכבוד המגיע להם ולא לדבר אל כולם כאילו אפשר לקנות אותם וזה ברור ואין פה שום ויכוח וביכלל אני מכבד ואוהב את התיאלנדים ובסך הכול כל אחד מאיתנו היה בצד שונה של תיאלנד והוא דיבר מזוית ראיה שונה