טיסות לתאילנד
-
שלום לפורום המכובד
אנחנו (משפחה 2 + 4) רוצים לצאת לתאילנד באוגוסט 2015.
מבדיקה שביצענו מול סוכן ומול אתרים שונים, מצאתי שבעצם יש 3 אפשרויות טיסה (לא כולל טיסות שלוקחות 24 שעות או טיסות בחברות "בעיתיות" כגון החברה הקאטרית)
אלעל - היקרה מאד (להכפיל ב 6 כרטיסים....)
טורקיש
והחברה הירדנית
האם יש עוד אפשרות ?
לגבי ההבדל בין הירדנים והטורקים, מישהו יכול לשתף בתחושות/חוויות/אי נעימויות ...(מזכיר שמדובר על טיסה עם ילדים)
הבנתי שהטורקים טסים מעל ארצות בעייתיות מאד . מישהו שמע על בעיה שהתעוררה בטיסות מהסוג הזה?
האם נכון שהנתיב הירדני פחות בעייתי.
האם בד"כ טיסות כאלו (באוגוסט) מלאות ישראלים ?
אני יודע שאני שואל שאלות שחלק מהתשובות עליהן סוביקטיבי אבל בכל זאת אשמח לשמוע.
תודה
יוחאי
-
טיסות לתאילנדבדקו אולי את העלויות בחברות של מזרח אירופה אוקראינה ,אוזבקיסטן וכו'
הטיסות שלהם גם זולות יחסית
-
טיסות לתאילנדאני כמוך מחפש טיסות לי ולאשתי
יש גם את הטיסה של אוזבקיסטן, שנפתחת להזמנות 8 חודשים לפני - דצמבר, ומחירה בסביבות 880 דולר לכרטיס. הכי זול שתמצא, ומסתבר שהרבה ישראלים משתמשים בזה.
שמעתי על מבצעים של אלעל שצצים, אבל גם אז, כמה כבר יהיה מבצע? 100 דולר? גם זה ממש ממש יקר, בהתחשב בעובדה שאצלך זה כפול 6
אם תמצא משהו זול, אשמח לשמוע
-
טיסות לתאילנדאנחנו טסים עם 3 ילדים ביולי. תאילנד וויאטנם מה שמייקר את כרטיס עוד יותר.
רצינו רק טיסה ישירה בגלל המעבר לויאטנם.
בעבר תמיד הזמנתי כרטיסים לבד. הפעם זה היה מורכב ובחיפושים לא ניתן למצוא את
ההטבה שאל על נותנת של טיסות פנימיות בהנחה/חינם.
מבדיקה בין סוכנויות נסיעות היה הפרש של 600 דולר לכרטיס !!!! פשוט לא ייאמן.
ממליצה למצוא סוכנת נסיעות טובה.
טל
-
טיסות לתאילנדתבדוק את אוזבקיסטן איירליינס. טסנו איתם עם ילדים בקיץ האחרון והיה בסדר גמור. קונקשן סביר מאד (שעתיים), כל הטיסות יצאו בזמן. מרווח טוב לרגליים, מטוסים במצב סביר פלוס.
-
טיסות לתאילנדטסתי עם 3 החברות למזרח- המסקנה שלי היא:
טורקיש, טורקיש, ועוד פעם טורקיש.
אלעל - רק אם לא מעוניינים בשום פנים ואופן בעצירת ביניים.
עלות יקרה מאד, בטח ובטח ביחס לצי המטוסים הלא חדיש ולתמורה שמקבלים בהתאם מבחינת נוחות,מקום לרגליים, ערכת בידור אישי. אני אישית לא אטוס איתם יותר עד שמשהו ישתנה (או בתנאים, או בתמחור. הלוואי שבשניהם)
ג'ורדניאן- לא רעים בכלל. מטוסים חדישים, ארוחות סבירות.
טורקיש- מספר אחת לדעתי בפער עצום. מטוסים חדשים,מלא מקום לרגליים, יחס נהדר, ארוחות מעולות, ערכת בידור אישית אינטראקטיבית ועשירה בחומרים.
היו על המטוס המון ישראלים, רובם אנשי עסקים. לא היתה שום תחושת חוסר נוחות- לא במטוס ולא בשדה באיסטנבול.
-
טיסות לתאילנדמעניין אותי רק דבר אחד
טיסה בטורקיש עולה 1100$....אוזבקיסטן 880$
למה אם כן עדיף טורקיש?
וטסתי טורקיש בעבר, אחלה חברה וכו' וכו', אבל עדיין פער עצום.
הפער בין אוזבקיסטן לטורקיש הוא כמו בין טורקיש לאלעל
-
טיסות לתאילנדהתייחסתי בתשובתי ל3 החברות שהשואלת נתנה כאופציות מבחינתה.
אין לי שום דבר נגד האוזבקים והם בהחלט אופציה סבירה פלוס.
-
טיסות לתאילנדהלוואי שיורידו מחירים והייתי טס איתם בלי להסס....
-
טיסות לתאילנדאפשר לבדוק גם את כל החברות האירופאיות.... אנחנו טסנו עכשיו עם לופטנזה - ההבדל במחירים לא היה משמעותי והחברה מעולה!
אני יכולה להגיד ללך מנסיון אישי שלי - טסנו בפסח כל המשפחה - 6 נפשות ובגלל המחירים הגבוהיים של הכרטיסים בחרתי לטוס עם החברה האוקראינית - זה חסך לנו 3000 $ - שזה המון כסף ובהחלט אפשר להנות ממנו בתאילנד ובטיול בכלל.
הטיסות היו מזעזעות!!! החברה מתחת לכל ביקורת - עדיין היה שווה את החיסכון של 3000$ - בפעם הבאה אני אחפש יותר זמן מראש כדיי למצוא לחברה נורמאלית כי לטוס עם ילדים בחברה שהאוכל לא אכיל, המושבים צפופים ואין לילדים מה לראות במערכת בידור, והצוות אנטיפט - לא ממש כייף!!!
-
טיסות לתאילנדאני טסתי עם אוקראינה לספרד וצרפת והיה מעולה
לכן, בתכנון שלי לתאילנד, הזמנתי דרכם גם
לצערי, השבוע נודע לי שהטיסה שהזמנתי בוטלה, והם משנים את ימי הטיסות שלהם (שלא עוזר לי בכלל)
לכן אני מחפש אצל באוזבקים, שמסתבר שעוד לא פתוחים להזמנות
-
טיסות לתאילנדלצערי אני לא צופה שהטורקים יורידו את המחירים שלהם, בעיקר כי אין להם שום סיבה הגיונית.
לדעתי הם הוגנים מאד. ברמת המחירים של 1000-1100 דולר לכרטיס, אי אפשר למצוא עסקה יותר משתלמת מטורקיש מבחינת מה שמקבלים עבור הכסף שמשלמים.
-
טיסות לתאילנדיש את הרוסים אירוסוויט . קונקשיין דרך רוסיה . אפשר להזמין החל מ 6 חודשים מיום הטיסה .
-
טיסות לתאילנדאירוסוויט היו אוקראינים ולא רוסים, והחברה כבר לא קיימת..
-
טיסות לתאילנדסליחה התכוונתי ל :
Aeroflot Russian
-
טיסות לתאילנדאיציק...
אירופלוט ידועה כחברה בעייתית מבחינת בטיחות-הם לא מפרסמים את באמת מה שקורה...אין להם שקיפות...
בנוסף הם ידועים בשירות המזעזע בטיסה...
-
ליוחאי ודניאלטורקיש מוציאים גם טיסות במחיר של 870 דולר ליחיד, והקונקשנים קצרים מאוד , החיסרון הוא שהטיסה חזרה יוצאת מבנקוק ב 11 בבוקר, טיסות שלהם שיוצאות בערב או בלילה עולות יותר,מציע לכם מאוד לעשות סקר שוק ולבדוק, היו לא מעט חברות שראיתי אצלם מחיר באתר של 800 דולר, ושהגעתי לסוכנות לסגור (חצי שעה אחרי) המחיר קפץ ל980 וסיפרו לי סיפורים שמדובר במקומות אחרונים ואני עלול לאבד את המקום אם לא אקבל החלטה וכו וכו, לא נלחצתי ומצאתי טיסה במחיר ובמועד שנוח לי,
שיהיה בהצלחה
-
ליוחאי ודניאל870$ בטרקיש....באיזה תאריכים קיבלת את המחיר הזה...?...
-
ממש לאחרונה, זה מבצע שרץ כבר חודש בערך אבל..כפי שאמרתי בשעות לא אידאליות, על אותה טיסה באותם התאריכים בדיוק !! בשעות שרציתי ביקשו אלף מאה ומשהו, אך למי שלא איכפת לו להיות בשדה בחזור ב8 בבוקר, יכול לקנות את הטיסה גם היום ברוב סוכנויות הנסיעות בארץ, ליתר דיוק ב 867 $,
-
ליוחאי ודניאלאוגוסט - כמו יוחאי