הנחות ברכישת SYGIC עד 60%
-
יש הנחות עד 60% לרכישת מיגוון מפות
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%דובי תודה
בטח דובר על זה בעבר אבל סורי אני לא זוכרת , אז שאלה: זה עובד ofline?
במה זה יותר טוב מה GPS הרגיל שברכב (כזה שמביאים מהארץ) ?
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%היי דובי
תודה רבה על המידע, זה מאד חיוני גם לי כיון שבטיול האחרון ה-GPS שלי שבק חיים.
איך עובד הסיג'יק עם אינטרנט בנייד או לא.
בקיצור כל מידע שאתה יודע על כך יועיל לי. ובטוח לאחרים.
רחל לבון
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%תוכנה מצויינת. תצוגה תלת מימדית מדהימה. מדבר עברית. עובד Off line. כל פעם אפשר הוריד לטלפון את מפת הארץ בו משתמשים. אפשר לבדוק עוד בארץ לשבוע נסיון חינם. משתמש במפות עדכניות של TOM TOM.
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%מפות כל אירופה ב- 25€. ניתן להוריד עד ל-5 מכשירים, כולל עדכונים לכל החיים.
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%5 מכשירי אנדרואיד. עבור אייפון צריך להוריד בנפרד.
גם אנחנו מאוד מרוצים מהאפליקציה.
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%שאלה נוספת:
אם בניתי מפה בגוגל מאפ ואני רוצה לייצא את הקובץ המוכן לתוכנה הזאת כדי לחסוך לי את הקלדת הכתובות כי הכינותי מראש , אפשרי?
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%מצטרםת ל-lbd בהמלצה. תוכנה נהדרת, השתמשנו בה באוסטריה והיה תענוג. גם אני ניצלתי מבצע שהיה וקניתי את כל מפות אירופה לכל החיים ב-25 יורו.
במענה לשאלתך ג'ן - אפשרי, בהורדת אפליקציה נוספת שעולה כמה גרושים. מישהו כתב על זה כאן בעבר, לא זוכרת פרטים אבל אם תקלידי Sygic במנוע החיפוש כאן אני בטוחה שתמצאי בקלות.
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%מצטרף להמלצות.
השתמשנו השנה בגרמניה במסגרת שבוע הנסיון החינמי. אחלה תוכנת ניווט.
היום רכשתי את כל מפות אירופה ב 25 יורו במסגרת המבצע. שווה!!
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%כדאי לקנות עכשיו? גם אם הטיול בקיץ?
אם אקנה שם סים מקומי לגלישה באינטרנט, לא עדיף waze?
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%התוכנה מומלצת מאוד. השתמשתי בתוכנה בשוויץ גרמניה וצרפת עבדה ללא דופי למעט בעיית קליטה קלה בהרי הווז. התוכנה מותקנת על שני ניידים וטבלט שאיתו אני משתמש ממש תענוג. ניתן בבית להכניס יעדים,כתובות אתרים וכו. בזמן הניווט ניתן לבצע חיפוש באזור הנסיעה לתחנות דלק סופרים וכו. כמובן לא צריך חבילת גלישה. שווה את המחיר ללא ספק
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%וכדאי לקנות עכשיו? גם אם הטיול בקיץ?
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%אין בעיה ברכישה מוקדמת.
אין תפוגה לאפליקציה והמפות מקבלות עדכונים.
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%אז אקנה עכשיו. איך קונים? על מה ללחוץ באתר?
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%לגבי קניה עכשיו בשביל הקיץ - אני מתלבט באותה שאלה. עוד לא סגור על עצמי אבל אני מניח שיהיה טיול בקיץ.
לתחושתי הלא מדעית הם יוצאים במבצעים כאלה כמה פעמים בשנה. כך שאני מאמין שעד הקיץ יהיה עוד מבצע כזה או אחר. כך שלכאורה לא בהכרח כדאי לקנות היום לקיץ.
מצד שני - התוכנה נחשבת טובה, המחיר ממש לא יקר (טיפה למעלה מ-100 ש"ח לכל אירופה, פחות מ-200 לכל העולם) אז למה לא? מה כבר סיכנו פה (בהתחשב בעובדה שכן נסע מתישהו)
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%מה ההבדל בין הגרסה החינמית לגרסה בתשלום ???
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%יש גירסת נסיון לשבוע בחינם.
שבא ניתן להתנסות ולהחליט אם היא מתאימה.
בעקרון אם טסים לשבוע אפשר להוריד את האפליקציה ולהשתמש בה.
גם לדעתי הוצאה של קצט מעל 100 ש"ח למפות אירופה זו הוצאה יחסית זניחה
מול הוצאות של טיול.
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%ההבדל היחידי שניתן להשתמש בו רק לשבוע. בתום השבוע אפשר לרכוש אותו בתשלום.
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%מתי כדאי לרכוש?
אני רכשתי לפני כחצי שנה, במבצע כמו שיש כעת. במהלך התקופה הזו היו מדי פעם מבצעים נוספים שבהם התוכנה עלתה 30 יורו. כמובן שלא ניתן לדעת איזה מבצעים יהיו או לא יהיו בעתיד, אבל על כמה כסף כבר מדובר בסך הכל? הפרש של 5-10 יורו. בשורה התחתונה - התוכנה הזאת מצויינת ושווה את ההשקעה (אם קונים במבצע הנוכחי = בערך שני כריכים ושתי כוסות שתיה בשדה התעופה
). אגב, אני קצת הופתעתי שהמחיר הרגיל לא ירד (בלי קשר למבצעים) - מה שלדעתי מוכיח שעם כל ההיצע החינמי העצום של אפליקציות ניווט, עדיין צריך לשלם על איכות.
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%אשמח אם תדאיכו אותי איך לקנות, על מה ללחוץ באתר, איך להוריד את השבוע ניסיון חינם. תודה.