הנחות ברכישת SYGIC עד 60%
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%ואת התוספת עבור חיבור on line צריך לרכוש עכשיו יחד עם האפליקציה או ניתן במועד סמוך יותר לנסיעה? עד כמה זה ישפיע על המחיר?
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%אין בעיה לרכוש מאוחר יותר אבל המחיר לדעתי לא שווה , מדובר ב20 יורו שתקף רק לשנה אחת. אם חשוב לכם עדכונים על עומסים תשתמשו ב WAZE כי בכל מקרה
תצטרכו חבילת גלישה.
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%בגדול נראה דיל מצויין
א- מישהו ניסה אותה בארה"ב והאם הכיסוי טוב בכל רחבי המדינה ?
ב- האם "זולל" סוללה כמו ה waze ?
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%א. לא נסעתי איתו בארה"ב, אבל התוכנה מבוססת על מפות TOM TOM שהן מפות מצויינות. ב. כל תוכנת ניווט מבזבזת סוללה אם הצג דולק ויש תקשורת אינטרנט. SYGIC לא דורשת תקשורת לאינטרנט ואם תדאג שהצג יתכבה, לא יזלול סוללה. תמיד אפשר להסתמך על ההנחיות הקוליות. ג. אם נמצאים ברכב, דאג שיהיה לך מטען ואז לא יהיו בעיות עם הסוללה.
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%waze גם שהוא מחובר למטען זולל סוללה בקצב אבל תודה על הטיפ לכיבוי מסך והסתמכות על הוראות קוליות.
אגב,בחנות הוירטואלית של האנדרואיד ראיתי גם אופציה לרכישת מפות TOM TOM אז באם זה מסתמך על TOM TOM מה היתרון של הSYGIC על ה TOM TOM ?
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%טיפ קטן אם הסוללה מתרוקנת בטעינה עם WAZE
יש לקנות מטען 2.1A עם כבל תומך בזרם הזה טאז תראי שהסוללה נטענת.
המטענים הסטנדרטיים הם של 1A .
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 60%אז באם זה מסתמך על TOM TOM מה היתרון של הSYGIC על ה TOM TOM ?
1. אין לי מושג כי לא מכיר את הניווט של TOM TOM. יש לזכור שהניווט תלויה בשני גורמים עיקריים: התוכנה והמפות.
2. מפות אירופה ב-TOM TOMעולות 170₪, שזה 35€ לעומת 25€ של SYGIC.
3. ב-SYGIC יש שבוע נסיון חינם.
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 70% BLACK-FRIDAYיש הנחות של BLACK-FRIDAY
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 70% BLACK-FRIDAYלפי מה שכתוב אירופה+רוסיה ב 20 יורו. אכן?
אם כך אז שווה מאוד, אני אקנה גם.
לידר
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 70% BLACK-FRIDAYאכן. מעניין שאירופה+רוסיה זול יותר מאירופה לבד (25 יורו).
דיל מעולה - אני קניתי את אירופה בדיל של 25 וגם שווה.
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 70% BLACK-FRIDAYאיך קונים ונהנים מהמבצע? עד מתי הוא? וכמה עולה לאירופה?
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 70% BLACK-FRIDAYכן, אירופה לבד יותר יקר מאירופה ורוסיה. זה המבצע.
אבל לא ראיתי איפה רשום שזה תקף לחמישה מכשירים.
אולי מישהו יכול לעזור?
תודה,
לידר
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 70% BLACK-FRIDAYבאנדרואיד ניתן להתקין עד 5 מכשירים. אני התקנתי על שלושה. בינתיים. באיפון רק על אחד בכל מקרה מבצע משתלם ביותר
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 70% BLACK-FRIDAYאיך קונים ונהנים מהמבצע? נכנסים לאתר וקונים.
עד מתי הוא? עד ה-1 בדצמבר.
וכמה עולה לאירופה? אירופה+רוסיה ב-20€.
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 70% BLACK-FRIDAYתודה, אנא עזרו לי; נכנסתי לאתר מהמחשב שלי בבית (האם כך עושים זאת או צריך להכנס מהנייד)? אבל הגעתי כבר לשלב של מתן כרטיס האשראי (מקווה שהאתר מאובטח, אין לי פאי פאל), ובשום שלב לא התבקשתי להכניס מספר טלפון. אז איך מורידים את התוכנה לניידים? תודה
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 70% BLACK-FRIDAYשתי אופציות.
רכישה דרך האתר ומקבלים קוד שמזינים אותו בנייד.
או התקנה של התוכנה דרך PLAY-STORE ולבצע רכישה דרכו/
הסבר:
-
הנחות ברכישת SYGIC עד 70% BLACK-FRIDAYוגם לאיפון