WizzAir - תודעת שירות ראויה לציון!
-
שירות לקוחות, חוויה שכל נציג של חברת תעופה חייב ללמוד בבית הספר לתודעת שירות!
וזה סיפור המעשה:
לפני מס' חדשים 4 חברים שלי רכשו טיסה בחברת WizzAir לבודפשט.
קצת אחרי הרכישה חברת וויזאייר הודיעה במייל לרוכש שהוא גם חבר מועדון , שהם נאלצים להקדים את הטיסה ביום מכיוון שהטיסה מבוטלת (בעקבות השינויים שחלו בעת צוק איתן). שמחו החברים באותו המועד, שללא תוספת תשלום הוסיפו להם יום.
כעת ומסיבות אישיות זוג אחד נאלצו להקדים את חזרתם ארצה.
עוד פרט חשוב שנוסף הוא שלפני מס' שבועות וויזאייר החזירו את הטיסה שבוטלה.
בשיחת טלפון למרכז שירות הלקוחות ביקש הנוסע להקדים לו את הטיסה, לו ולבת זוגתו. הנציגה שראתה שאכן טיסתו הוזזה , הציעה 2 חלופות, הראשונה זיכוי וואוצ'ר לכל הנוסעים בסך 120% מסך הרכישה או לקבל אישור מהאחראי שלה לפצל את את הנוסעים כך שזוג אחד נשארים כמתוכנן על הטיסה המקורית ואת הזוג השני מקדימים ביומיים, ללא חיוב נוסף. אחרי 2 דק' חזרה הנציגה עם תשובה חיובית ובצעה את הפיצול! תוך דקה הגיע במייל אישור וזאת למרות שהכרטיסים נרכשו דרך חשבון של חבר מועדון!
הנציגה יכלה לפטור את עצמה, את החברה ולפתור את ה"בעיה" מבחינתה ע"י כך שהייתה מחזירה הטיסה למועד המקורי, הרי החזירו את הטיסה שבוטלה ללוח הטיסות, אך בכל זאת בחרה לגלות אמפתיה, רצון אמתי לתת מענה הולם ולמרות התדמית שלכאורה לואוקואסט זה סוג של "מסחטת כסף", בחרה לפתור את הבעיה לשביעות רצונם של כל הנוסעים!
שאפו ממני וכל הכבוד! -
WizzAir - תודעת שירות ראויה לציון!אם כבר הזכרת את Wizzair , לי הם עזרו פעמיים מבלי שהיו חייבים. פעם ראשונה הזמנתי כרטיס ולמחרת גיליתי שבטעות הכנסתי תאריך של שבת. התקשרתי אליהם, ותוך שניות שינו את התאריך מבלי לחייב אותי. בפעם שניה היה שהגעתי לשער העליה עם כרטיס עליה ישן. (סיפור נפרד למה נתנו לעבור את כל הביקורות). הדיילת ביקשה את הדרכון ועל המקום הוציאה לי כרטיס עליה בלי כל חיוב.
-
WizzAir - תודעת שירות ראויה לציון!יש לי הרגשה שטעיתי כשהזמנתי ב UP! ולא ב WIZZAIR

לאחרונה יש רק תלונות על UP, אבל זאת טיסה ראשונה שלי אתם אז נראה מה יהיה.
-
WizzAir - תודעת שירות ראויה לציון!ויטלי.
בתקוה שלא יהיו לך בעיות מיוחדות.
שיהיה לך בהצלחה.
אנחנו מאוד נהנינו עם UP. רק להם היתה הצעה זולה ולוח טיסות שהתאים לנו. טיסה לפראג וחזרה מבודפשט.
-
WizzAir - תודעת שירות ראויה לציון!תודה.
-
סנונית אחת אינה מבשרת על בוא האביבמסחטת כסף הכי גדולה לישראלים זאת אל-על וגם הבת הקטנה שלה UP! שמנסה להיות לאו קוסט כמו כולם אבל משתדלת להגביל את הנוסעים שלה בכמה שיותר, וגם לעלות מחירים לאט לאט אבל בטוח

-
סנונית אחת אינה מבשרת על בוא האביבזה כל הרעיון שמאחורי הלוא קוסט
מפרקים את העלות הכוללת של טיסה לחלקים ואחר כך מנסים למכור את החלקים לצרכן בכל מיני טריקים.
העניין שכבר לא ניתן למצוא טיסה רגילה לחו"ל. גם החברות הרגילות מכניסות את הטריקים של הלוא קוסט כמו:
כל שינוי כרוך בתשלום.
קנס 100% עלות על ביטול כרטיס
ארוחות מצומצמות או ביטולם המוחלט.
ובטוח שיש עוד.
עכשיו אם חברה הסכימה לשינוי בתנאי הכרטיס או לפיצוי זה ממש שרות טוב לצרכן.
-
WizzAir - תודעת שירות ראויה לציון!חייב לציין לגבי המבצע הזה (צוק איתן) שגם לי הם הזיזו טיסה אבל דאגו לתת לי שלל אפשרויות אמיתיות, בניגוד לחברה אחרת שלא הודיע לי על שינוי עד הרגע האחרון וגם אז השירות היה על הפנים. בקיצור החוויה הכוללת שלי מלא מעט טיסות עם וויזאייר היא שלמרות המחיר הנמוך מקבלים שירות נדיב ולעניין, רק חבל שהם לא טסים לאותם יעדים כמו פעם..
-
סנונית אחת אינה מבשרת על בוא האביבבהחלט אפשר למצוא כרטיסים ללא 100% דמי ביטול. הם פשוט יותר יקרים ולכן הרבה פעמים לא משתלמים.
אבל עד כמה ששמתי לב לחברות הסדירות יש הרבה כרטיסים עם 100-200 דולר דמי ביטול/שינוי. זה רחוק מלהיות חינם, אבל זה גם לא 100%.
אני לא חושב שאלו 'טריקים'. אני חושב שזה מאד לגיטימי.
שנים אהבנו לצחוק על האוכל במטוסים. אז למה לא לוורת עליו ולחסוך כמה גרושים?
הרבה פעמים אין פנו באמת צורך במזוודה לאדם (בייחוד אם טסים משפחה) - אז למה לא לחסוך כסף אם נוסעים בלי?
כשלכולנו יש מרכז בידור איימתני בכיס (סלולרי וטאבלט) - מי צריך יותר מסכים בטיסה?
כמו שהוזכר פה לא פעם ולא פעמיים - שיטת הלאו קוסט לא בהכרח מתאימה לכולם. אבל היא בהחלט מתאימה לא רק לאלא שיודעים להזמין כרטיס ב-200 ש"ח (100 לכיוון), אלא גם לרבים אחרים שמשלמים הרבה מאות שקלים, אבל עדיין פחות מ-1000.
מעבר לשאר הדברים הפשוטים יותר, אני מציע לחשוב על לאו קוסט כעל אוטובוס מעופף ולא יותר.
זה שגם החברות הסדירות שינו את התנאים - זה אולי חבל, אבל גם פה צריך פשוט להיות מודעים.
-
WizzAir - תודעת שירות ראויה לציון!אלעד, תרשה לי לתקן אותך. WIZZAIR טסים בדיוק לאותם יעדים מקודם, רק לשני יעדים, לקטוביץ ולפראג הפסיקו לטוס בחודשי החורף.
-
סנונית אחת אינה מבשרת על בוא האביבבהזמנת טיסה לחברה לא היו תקלות,אבל שעות החזרה שונו והיא ביקשה לשנות ימים,וגם יום אחרי החליטה לצרף את בנה...
שמחתי לשמוע שניתן לדבר עם וויז אייר בארץ גם בשפה הרוסית.
תוך כמה דקות,הימים שונו,נקנה כרטיס לבן,הוסיפה מזוודה,הוסבר על זכות ראשונים בעליה לטיסה,...בקיצור רק מילים טובות על העזרה ומהירות.
ושכחתי שגם האשראי לא עבר...אז שוב שיחה לוויז ושוב שאלות שנענו במהירות ובירור רב.
אמה
-
WizzAir - אצלי חוויה נוראית....ביטלתי טיסה כשבוע וחצי לפני כי אבי היה במצב קריטי בבית חולים
לא משנה מה עשינו או מה שאמרנו
דיברנו עם נציגים אטומים שבקושי ידעו אנגלית
והחזירו לנו רק ארבעים אחוז מערך הטיסה
אם תעשו GOOGLE על WIZZAIR תראו רק דברים רעים מכל העולם
אבל כל אחד והחוויה שלו...
אני בטוח לא אטוס איתם שוב
-
WizzAir - אצלי חוויה נוראית....מזל בכלל שהחזירו לך 40% מהכרטיס, בזמן שאתה מזמין כרטיס טיסה בחברת לאוקוסט אז לגבי החזר עלות הכרטיס אתה יכול לשכוח, בתנאי שזה כרטיס בסיסי.
צריך לקחת את זה בחשבון.
-
WizzAir - אני רק הנחתי את זה כאןאני רק הנחתי את זה כאן!
ברור שלכל אחד יש חוויית קנייה או חוויית שירות שונה.
mariah28,
אם אביך היה בין הנוסעים ולא קיבלתם החזר, זה באמת לא בסדר. אולם אם אתם בתור קרובי משפחה לא קיבלתם החזר מלא, אז זה לפי תנאי החוזה בהם רכשתם את הכרטיסים.
וכפי שציין ויטאלי, עם ההסכמה להחזיר 40% מערך הכרטיס רק מחזקת את הטענה שאין מדובר על סנונית ראשונה ובצד חוויות הרכישה הלא טובות ניתן לראות סוג של שירות שאנחנו לא רגילים לו.
כי אם תנסי לקבל החזר על כרטיס שהוא בקלאס הנמוך בכל חברה: סדירה, צ'ארטר או לואוקואסט, היית מקבלת במקסימום החזר מסים.
ואם כבר דימויים ומטאפורות, כדי לבשר את סוף המבול הספיקה יונה אחת!
בעידן הטכנולוגי המתקדם לא צריך לשבת שעות מול המחשב כדי למצוא טיסות זולות או "מציאות נוצצות" , צריך רק להתגבר על כמה מחסומים, להירשם לניוזלטרים של חברות תעופה וספקי שירות. בנוסף לחפש באפשרויות החיפוש המתקדמות באתרים ולזהות מתי יש כרטיסים זולים.

זה הבסיס, מכאן מתחילים, כשלא יודעים, שואלים ואז אין הפתעות. למחירים שמוצגים ניתן להוריד הנחות חבר מועדון, להוסיף הושבה או מזוודה ובאמת שלא צריך ימים ולילות כדי לדוג טיסה זולה! כמו שאמרתי, רק להיפטר מהחשבפוביה ולא להיות מאותגר טכנולוגית. ואם כל זה לא עדין לא עוזר, פשוט להתייעץ עם חבר מנוסה ויש כאן בפורום עשרות חברים מנוסים שנותנים שעות של ייעוץ והדרכה, ללא שום תמורה.
וכל זאת מבלי להיכנס לכיסם, דרך חייהם ומחשבתם של אחרים!
-
WizzAir - אצלי חוויה נוראית...."כשמתחתנים, צריך להתחתן עם מישהו שיהיה אפשר להתגרש ממנו..."
יש כאלה שגם להתגרש מהם אי אפשר...
-
WizzAir - אני רק הנחתי את זה כאן
-
WizzAir - אני רק הנחתי את זה כאןyossialef
לפני מספר שנים טסתי עם SAS מקופנהגן לשטוקהולם ובחזרה.
מאחר והטיסה היתה קצרה מלתת שרות מלא אז בכלוב שאליו מרכזים את הנוסעים היו ארונות מקוררים שהכילו בייגלס עם ממרחים שונים,גבינות ודגים. ארון עם שקיות יפות מנייר וכוסות חד פעמיות. את כל זה לקחת איתך למטוס ובמהלך הטיסה הגישו רק שתיה.
בכלוב היה אפילו מקרר עם גלידות בשביל להעביר את הזמן.
מסתבר שזה נחלת העבר. מגשי האוכל הוקטנו ובתוך תחומי אירופה או ארה"ב אין בכלל אוכל ולא משנה כמה שעות הטיסה.
אתה בטח זוכר איך ארוחות מלאות הפכו לסנדביץ בודד.
-
WizzAir - אני רק הנחתי את זה כאןערב טוב !
אני נהנה לטוס עם ויז ועוד יותר ממחירי הטיסה שהם מציעים .
החודש טסנו עם ויז ו48 שעות לפני המועד המתוכנן ,השתנה הרכב הנוסעים,
לכן נאלצתי לבצע שינוי שם בכרטיס הטיסה. השינוי בוצע דרך האתר שלהם
והשינוי עלה 90 אורו לפי שער של 5.24 ש"ח לאורו.
המחיר עבור השינוי היה יותר גבוה מכרטיס הטיסה וחצי מזוודה !
-
WizzAir - גם אצלנו היתה חוויה נוראית....אני גם רוצה להניח את זה פה
ולהוסיף עוד התרשמות שלילית ותודעת שירות ירודה מ- וויזאייר
שלא יחשבו גולשים אקראיים ומזדמנים כאן בפורום, שהכל ורוד (סגול) בווייזאייר.

לצערי, החוויה שלי ושל משפחתי עם ווייז-אייר היתה נוראית.

בטיסה מאוד מאוד יקרה שנרכשה חודשים מראש
("התדמית הזולה", לא תמיד עומדת במבחן המציאות.)
בשנים האחרונות טסנו בלא מעט חברות תעופה שונות (גם לוא-קוסט)והתרשמות כל כך גרועה, טעם מר ורע, מצד נציגים אטומיםנשארה לנו רק בחברת התעופה WizzAir
בניגוד לכל חברות התעופה האחרות.עוד רשמים שליליים למכביר ממאוכזבי ווייזאייר - תמצאו בקלות ברשת: בגוגל, בפורומים, אצל בלוגרים, בכתבות עיתונות, אתרי תיירות ועוד ועוד...דוגמא אחת קטנה: חומר קריאה לשבת (זהירות ארוך)אז תחשבו עוד רגע לפני שתזדרזו לשלוף את כרטיס האשראי באתר Wizz Airסופ"ש נעים
-
WizzAir - גם אצלנו היתה חוויה נוראית....לי היקרה,
למתי את מתכוונת שרכשתם כרטיסים יקרים הרבה מראש ושהטיסה היתה גרועה?
עד כמה שאני זוכרת רכשנו ביחד לפראג בזיל הזול, בדיל של 1+1 ובסוף לא טסנו כי ביטלו...