<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom" version="2.0"><channel><title><![CDATA[טיול עם קרוואן באירופה]]></title><description><![CDATA[שלום, בכוונתי לטייל עם משפחתי בחודש אוגוסט בגרמניה ואוסטריה עם קרוואן. אשמח לקבל או לדעת היכן ניתן למצוא אתרי קמפינג טובים לקרוואן על מנת שאוכל להזמין מקום מראש (הבנתי שזו עונה בוערת).
תודה
שרון]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/topic/5355/טיול-עם-קרוואן-באירופה</link><generator>RSS for Node</generator><lastBuildDate>Fri, 31 Jul 2026 19:45:44 GMT</lastBuildDate><atom:link href="https://community.lametayel.co.il/topic/5355.rss" rel="self" type="application/rss+xml"/><pubDate>Tue, 04 May 2004 08:46:03 GMT</pubDate><ttl>60</ttl><item><title><![CDATA[Reply to טיול עם קרוואן באירופה on Fri, 07 May 2004 11:25:57 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">טיול עם קרוואן באירופה:Re</div><div class="imported-body">לדניאל שכתב תגובה לכתבה.
כתבת שטיילת כבר עם קראוון באיטליה אשמח לקבל טיפים לגבי מקומות מומלצים בצפון איטליה.
האם ביקרתם בהרי הדולומיטים עם קראוון?
תודה דלית.</div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/150480</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/150480</guid><dc:creator><![CDATA[[[global:guest]]]]></dc:creator><pubDate>Fri, 07 May 2004 11:25:57 GMT</pubDate></item><item><title><![CDATA[Reply to טיול עם קרוואן באירופה on Thu, 06 May 2004 05:14:42 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">שנדבר על זה?:Re</div><div class="imported-body">יונית שלום
תודה קודם כל.
(ברור שהכרית היא וירטואלית:) אבל מי לא השתמש בה פעם.
השורה התחתונה שלך היא ''אני'' וזה בדיוק הענין
כמו שכתבת במקום אחר ישנו מגוון גדול של סוגי טיולים ומטיילים ומה שמתאים לאחד לא מתאים לשניה.
מי שיוצא לטיול צריך (כמו לפני כל ד</div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/142327</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/142327</guid><dc:creator><![CDATA[mansyno]]></dc:creator><pubDate>Thu, 06 May 2004 05:14:42 GMT</pubDate></item><item><title><![CDATA[Reply to טיול עם קרוואן באירופה on Thu, 06 May 2004 04:48:55 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">שנדבר על זה?</div><div class="imported-body">דניאל שלום
קודם כל אהבתי כל מילה , כולל הכרית על הפה של האישה :))

לדעתי נסיעה בקרוון נכונה לשילוב הנתונים:
יעדי נסיעה רחוקים -כמות ק''מ גדולה
העדפה של אתרי טבע ומינון נמוך על אטרקציות וערים
ככל שעלות הלינה ביעדים יקרה יותר- הנסיעה כדאית יותר
וכמוב</div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/157313</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/157313</guid><dc:creator><![CDATA[יונית]]></dc:creator><pubDate>Thu, 06 May 2004 04:48:55 GMT</pubDate></item><item><title><![CDATA[Reply to טיול עם קרוואן באירופה on Thu, 06 May 2004 00:55:00 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">טיול עם קרוואן באירופה:Re</div><div class="imported-body">לאחר שערכתי 3 טיולים משפחתיים בקראוון באירופה
גיליתי כמה מסקנות.
הן אולי לא יהיו מקובלות על כולם אבל אלה הדברים שאני לוקח בחשבון וחושב עליהם לקראת הטיול הרביעי שלי עם בני לבד טיול בר מצווה בראוון באירופה.
הייתי בגרמניה (שם הכי זול להשכיר קרוואן) הולנד</div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/142328</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/142328</guid><dc:creator><![CDATA[mansyno]]></dc:creator><pubDate>Thu, 06 May 2004 00:55:00 GMT</pubDate></item><item><title><![CDATA[Reply to טיול עם קרוואן באירופה on Wed, 05 May 2004 08:25:30 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">טיול עם קרוואן באירופה:Re</div><div class="imported-body">החברה מציעה אבל רציתי להתכונן לפני ולהזמין בחלק מהחניונים מקומות מראש בגלל העונה הבוערת.</div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/141739</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/141739</guid><dc:creator><![CDATA[sflorentin]]></dc:creator><pubDate>Wed, 05 May 2004 08:25:30 GMT</pubDate></item><item><title><![CDATA[Reply to טיול עם קרוואן באירופה on Wed, 05 May 2004 06:05:26 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">טיול עם קרוואן באירופה:Re</div><div class="imported-body">תוכל לראות את אתר האינטרנט של ארגון ACSI (שהוא הארגון הגדול והמקיף ביותר של חניוני קרוואנים ) דרך הקישור המצורף. - לחץ על הלינק ''חניוני קרוואנים באירופה''. 
ניתן גם לרכוש את ה-CD הכולל 8200 חניונים באירופה ותוכנה לתכנון מסלולי טיול בקרוואנים.<br /><a>קרוואנים באירופה</a><br /><br /><a>חניוני קרוואנים באירופה</a><br /></div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/159612</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/159612</guid><dc:creator><![CDATA[[[global:guest]]]]></dc:creator><pubDate>Wed, 05 May 2004 06:05:26 GMT</pubDate></item><item><title><![CDATA[Reply to טיול עם קרוואן באירופה on Wed, 05 May 2004 04:59:34 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">טיול עם קרוואן באירופה:Re</div><div class="imported-body">מאד מציעה לך לרכוש את החוברות (יש גם על CD ) של הקמפינג בארצות מתויירות אלו.
החברה ממנה אתם שוכרים את הקמפר, לא הציעה לך חוברת כזו?</div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/157316</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/157316</guid><dc:creator><![CDATA[יונית]]></dc:creator><pubDate>Wed, 05 May 2004 04:59:34 GMT</pubDate></item></channel></rss>