נוסעי "פגסוס" הזהרו...
-
-
מי שטס ל/דרך טורקיה, שיצפה ל-"אקספרס של חצות"..... -
נוסעי "פגסוס" הזהרו...אני יכול להאמין לזה "הנוסע התנהג בצורה שחורגת מכללי ההתנהגות בטיסות ועל הצוות חלה חובת דיווח לרשויות בלי שיקול דעת. הנוסע הוזהר על ידי הצוות לחדול מהתנהגות זו שפגעה בבטיחות הטיסה ובנוסעים"
באחד הטיסוט עם WIZZ חזרה לארץ הייתה גברת ממש מעצבנת שעשתה בלגן מכל דבר, כמו למשל כשהיינו באוטובוס לפני העליה למטוס והנהג היה צריך לקבל אישור ולפתוח קודם דלתות למי ששילם על עליה מוקדמת והיא התחילה לצרוח על כל האוטובוס למה מחזיקים אותנו פה באוטובוס סגוא ודפקה על הדלת וכמעט שברה את הזכוכית של דלת האוטובוס, לדאתי הייתה צריכה טיפה להרגע.
-
נוסעי "פגסוס" הזהרו...מסכים עם הדעה שלא צריך לטוס איתם אבל לצערי מחירי הטיסה מאוד מאוד נמוכים ולא תמיד יש אלטרנטיבה טובה (למשל לטוס לקופנהגן עם שעה המתנה במעבר) אבל גם לא קראתי או שמעתי עד היום ביקורת שלילית
נהפוכו שמעתי רק דברים טובים על החברה מאלה שטסו איתה.
-
נוסעי "פגסוס" הזהרו...מדאיג

-
נוסעי "פגסוס" הזהרו...גם אני טסתי איתם, בגלל המחיר.
והייתי מרוצה .
אך עכשיו אני יחשוב פעמיים.
-
נוסעי "פגסוס" הזהרו...האם אנחנו יודעים את כל הפרטים או רק את הזווית של הנוסע שמספר סיפור תמוה למדי.
מהו חלקו בהתנהלות שהייתה במטוס? האם הוא הגיב בצורה כזו שצוות המטוס נאלץ להזמין משטרה ולדאוג למעצרו בעת הנחיתה?
האם המעצר שלו בשדה התעופה היה באמצעות שופט?
יש איזושהי רמיזה לכך שהוא התנהג בצורה שאינה מקובלת "הנוסע התנהג בצורה שחורגת מכללי ההתנהגות בטיסות ועל הצוות חלה חובת דיווח לרשויות בלי שיקול דעת. הנוסע הוזהר על ידי הצוות לחדול מהתנהגות זו שפגעה בבטיחות הטיסה ובנוסעים"
שלא לדבר על העובדה שהאיש מציג את עצמו כאחד מבעלי חברת שווק בשמים -למה הוא בוחר לטוס לגרמניה דרך תורכיה ועם פגסוס? אין מספיק טיסות זולות לגרמניה בחודש פברואר? מוזר.
יש לי תחושה לא נוחה של "חצי סיפור" שקיבלנו ולא את מלואו.
-
נוסעי "פגסוס" הזהרו...מסכים עם יונית
מריח לא טוב משווק הבשמים הזה
-
נוסעי "פגסוס" הזהרו...הסיפור כולו נקרא באופן חד צדדי. יותר מתמוה שאין תיאור מפורט של החלק שלו בארוע.
-
נוסעי "פגסוס" הזהרו...נוכל לשמוע על האירוע מאותו מתלונן בערוץ 10 בסביבות השעה 17:00 אצל רפי רשף.
מעניין.
-
נוסעי "פגסוס" הזהרו...ראיתי ושמעתי אותו...נראה אמין....אבל איכשהו הוא נשמע קצת ממהר בתיאור פרטי הארוע. לא שזה מצדיק משהו בהתנהלות התורכית בהמשך.
-
נוסעי "פגסוס" הזהרו...א.
אני לא בטוח שלא הייתי מביע התנגדות לאישום בגניבה ולדרישה לערוך עלי חיפוש לפני הנוסעים. וזה כנראה מה שקרה (אולי עם קצת יותר טמפרמנט שהוגזם ע"י הצוות)
ב.
ההתנהלות של הצוות מוזרה כאשר מדובר בשקית זעירה של אבקת מרק.....
בגלל זה להאשים נוסע בגניבה ולערוך מהומה ???
-
נוסעי "פגסוס" הזהרו...להתעמת עם הצוות זה מזמין צרות צרורות.
בטיסה שלי עם טורקיש, מיד עם הנחיתה בבן גוריון קם נוסע ולא הסכים לשבת למרות שהדיילת ביקשה.
אחר כך התעמת עם אדם נוסף שבדיעבד התברר כאיש בטחון סמוי על הטיסה.
ליד המכס בנתב"ג ראיתי אותו מוקף בשלושה שוטרים.
עכשיו כבר לא היה כזה גיבור ולמעשה די התחנן.
טעות חמורה לא לשתף פעולה עם צוות המטוס ולא קשור לחברה זו או אחרת.
-
נוסעי "פגסוס" הזהרו...הראיון אצל רפי רשף -
מופיע בתאריך 4.2.15 להעביר לדקה 23:13 (5 דקות צפייה)
הבחור נראה בעיניי אמין, הסתבך בגלל כלום..
שקית מרק שעולה אולי דולר.. ובסוף נמצאה.
-
נוסעי "פגסוס" הזהרו...סיפור מוזר ביותר…הלקח שלי מהעניין הוא שלא צריך להסתבך עם אנשי צוות המטוס…מבינה אותו שסרב לבדיקה של הכיסים אך בדיעבד ואולי לא רק בדיעבד(מי יודע בוודאות איך הוא היה נוהג?), אני הייתי מסכימה שיבדקו לי את הכיסים. נכון, משפיל, אבל נראה לי עוד יותר משפיל שיחשדו שגנבתי מהם שקית של מרק עוף. היה עדיף להוכיח חפות (מה שקל מאד כי הכל "שם") ולהמשיך הלאה. אבל כולנו חכמים לאחר מעשה, כאמור.
-
נוסעי "פגסוס" הזהרו...טסתי עם פגסוס x...פעמים. שום תלונה או ארוע חריג לציון. האם לטוס עם חברה תורכית, זו שאלה פוליטית וכל אחד ינהג כרצונו. לגבי הארוע הנ"ל, וח"ו אם אני חושד בכשרים, משום מה ניראה לי שהנוסע לקח ללא רשות או תשלום על השקית הספציפית הזו, וכאשר ניהייתה מהומה היא "הגיע" איך שהוא לתחתית הכיסא. אינסטינקט של אדם כשר הינו לקום לתת ליבדוק ולסגור עניין כמה שיותר מהר ולא להפוך את זה לארוע מתמשך.
-
נוסעי "פגסוס" הזהרו...גם כוונתי לא היתה לשייך משהו לטורקים בכלל על אף הרגישות הפוליטית. הלקח שלי הוא כללי, פשוט לא להתווכח ולעשות מה שמבקשים ממך ולגמור עם הסיפור כמה שיותר מהר.
אגב, ספציפית ובהכללה הטורקים ידועים כעם שהכבוד בו חשוב ביותר. לא כדאי לשחק עם הנושא הזה בטורקיה ובפרט בתוך מטוס של חברה טורקית.
-
נוסעי "פגסוס" הזהרו...אני חייב להגיד שגם אחרי שהסתכלתי על הראיון, אני לא מבין מה בדיוק התרחש שם ויש עדיין חורים ופערים ...
לשם הדוגמא בלבד, מוזר שהוא עצמו אומר שהשיב לדייל האחר שפנה אליו - שהוא רוצה לדבר עם המשטרה...
על מה? למה?
אני מבין ממנו גם שהקונסוליה הישראלית היתה מעורבת. יש מצב שאדם ישב שלושה לילות במעצר עם פושעים מסוכנים כפי שזה מוגדר שם בגלל ויכוח על שקית מרק כאשר הקונסוליה הישראלית מודעת לעניין?
לא יודע... משהו בסיפור עדיין לא ממש מסתדר לי...
-
חברת פגסוס הטורקית - ב-"ממון" - הטיסה שלא קיימתזוג אוסטרלים הזמינו טיסה לארץ עם חניית ביניים באיסטמבול (נמל הבית של החברה)מסתבר שטיסת ההמשך יוצאת מאוחר ותגיע לארץ לפי התכנון אחרי כניסת יום כיפור שאזהמרחב האוירי של ישראל סגור.הוא ביקש לשנות את הטיסה שלא יכולה כמובן להתקיים, והוא נקנס בגין השינוי ב-316 דולר.מפגסוס הוא לא הצליח לקבל מענה.....תנו פרנסה לטורקים , הוריי!!! -
נוסעי "פגסוס" הזהרו...קיפודה.
גם אני מצטרף לדעתך לא לשחק משחקי כבוד.
לצד שהוא לא גנב , הוא היה צריך לרוקן את הכיסים. אפילו שהוא בטוח שהוא צודק וצדיק.
(לא לחפש להיות צודק. אלא להיות חכם...)
אך גם אם הוא גנב שקית מרק . כל האירוע לא מידתי, מבחינת הטורקים.
כמו שכתבו אחרים האירוע לא ברור
ימים יגידו ונדע את פרטי האירוע