בופה בלאס וגאס
-
חברי היקרים,
בדקתי מחירים של בופה בלאס וגאס ונראה ממש יקר...
יש דרך למצוא קופונים עם הנחות לבופה במלונות השונים?
אשמח לדעת איפה למצוא אותם...
תודה רבה
-
בופה בלאס וגאסנסי את האתר הזה שמכיל כל מיני מבצעים.
ממליץ על הבופה מתחת למלון פלאנט הוליווד אמנם לא מהזולים (שילמנו 18$ למבוגר) אבל המון סגנונות של אוכל מחולק לפי מדינות ואי אפשר לצאת משם רעבים
עופר
-
בופה בלאס וגאסעופר תודה רבה.
באתר הזה מצאתי פירוט של סוגים של בופה אבל לא מצאתי קופונים...
תוכל להסביר לי איפה יש באתר קופונים לבופה ?
-
בופה בלאס וגאסהנה אתר להשוואת מחירי בופה בלאס וגאס:
http://www.vegas4locals.com/lasvegasbuffets.html
קופוני הנחה אפשר להשיג בחוברות ועלונים המחולקים לאורך הסטריפ, במלון עצמו כאשר מקבלים את החדר ואפשר גם לרכוש בופה בהנחה בדוכנים של tix4tonight שגם מפוזרים לאורך הסטריפ:
עוד טיפ קטן: בד"כ מחיר הבופה LUNCH זול מזה ה-DINNER, כאשר בדרך כלל הראשון נמשך עד 15:00 (תלוי באיזה מלון, יש כאלה מ-16:00 ואחרים גם) והשני ממשיך באותה השעה. לכן, מומלץ להגיע כחצי שעה לפני הדינר ולשלם על הלאנץ', אז אפשר לחסוך כמה דולרים טובים. זה בתנאי שהבופה פתוח באופן רצוף.
-
בופה בלאס וגאסואו תודה רבה ראובן !!!
זה ממש עוזר
-
בופה בלאס וגאסבאתר שציינתי נרשמים ואז מקבלים במייל כל מיני קופונים ומבצעים. אפשר להקיש בגוגל las vegas buffet coupons וזה נותן הרבה אתרי קופונים כמו זה לדוגמא:http://www.justvegasdeals.com/hot-deal-spice-ma rket-buffet-26-for-all-you-can-eat-breakfast-buffet-for-two- or-36-for-a-lunch-or-45-for-a-dinner-buffet-with-unlimited-d rinks-for-two-up-to-52-off/
עופר
-
בופה בלאס וגאסעופר תודה רבה
אני אנסה.....
-
בופה בלאס וגאסדרך אגב- לא מניסיון אישי בבופה,
אבל כששקלנו את האופציה- אני התייאשתי רק מקריאה על התורים שיש, מאיך שאנשים מהנדסים את שעות האכילה כדי לחסוך בבופה יומי וכו'. אל תשכחו שאתם שם עם ילדים, שאני לא יודע מה בררנותם באוכל.
אם יש לכם שם רכב- תשקלו לצאת מהסטריפ- יש מסביב הרבה מסעדות טובות, פשוטות ובמחיר שווה לכל נפש.
-
בופה בלאס וגאסגדליה,
אשמח לדעת היכן.....
-
פוריהבאתר שציינתי על השוואת מחירי הבופה, את יכולה לראות בתי מלון/קזינו שבהם המחיר בהחלט סביר. רק שאלה רחוקים מהסטרים. אם יהיה לכם רכב, כפי שכתב גדליהו, אז אפשר להתרחק מהסטריפ ולאכול בזול.
לא רק זה, מומלץ שהמבוגרים יעשו כרטיס שחקן במועדון השחקנים של הקזינו (רישום חינם, ללא כל התחייבות) ואולי תקבלו קופוני הנחה לבופה ולמופעים., תלוי ברשת בתי הקזינו.
-
פוריהראובן תודה רבה !!
-
בופה בלאס וגאסמקום אחד שהילדים מאוד אהבו היה מסעדה אתיופית, למקרה שמעולם לא ניסיתם,
בשם blue nile- אין להם אתר אינטרנט, אבל הם יעלו בכל חיפוש גוגל. זו מסעדת פועלים.
שנתיים אחרי חלפנו בוגאס בדרך למקום אחר והילדים ביקשו לאכול שם שוב. בגלל שהיה סגור מצאנו את עצמנו לא רחוק משם במסעדה תאילנדית שהיתה טובה וזולה..
אני לא אומר שלא אכלנו גם באזור הסטריפ איזה פעם או שתיים- אבל היה יקר להחריד והתמורה לא משהו באותו יחס. הלכנו למשל למסעדה שמדמה יער ( לא זוכר את השם- נדמה לי שזה במלון MGM), סיימנו עם פי שניים מהאתיופית, היה פחות טעים, והאטרקציה של היער הובנה די מהר...
-
גדליהומדובר ב-RAINFOREST CAFE
-
בופה בלאס וגאסאנחנו אכלנו ב-3 מסעדות בופה. של מלונות מיראז, Aria ו-פאריז עם 2 ילדים מתבגרים ונהננו בכולם
את הבופה של מלון פריז קנינו דרך אתר גרופון ויצא ממש כדאי. לדעתי שווה לכם לבדוק כי יש הרבה מכירות של מסעדות בופה בגרופון
-
בופה בלאס וגאסיש איזה בופה כשר?
-
בופה בלאס וגאסהיי,
כמה הערות :
1. זה נכון שאפשר להגיע לבופה כחצי שעה לפני הוא מתחלף לערב . כך משלמים עדיין את מחיר הצהריים והאוכל הוא של הערב = עשיר ומגוון יותר .
סתם דוגמה : בבופה של פריז הוסיפו בערב סרטנים למבחר של פירות הים שכבר הוגשו בצהריים.
אבל : צריך לקחת בחשבון שאכן יכולים להיות תורים בכניסה לבופה (ולפעמים לא קצרים - תלוי ביום,בעונה וכו) ולכן לפעמים ההמתנה בתור יכולה לגרום לכך שתפספסו את זמן הכניסה וכך גם את המחיר של הצהריים ...
רוצה להדגיש שאם זה זרם ככה ששילמתם צהריים ונכנסתם כבר בערב - מה טוב , אבל לא הייתי מתכננת את זה במיוחד ומשתגעת כי הבופה עשיר ומגוון מספיק בצהריים (לא יכולה להגיד שהחוויה השתנתה עבורי רק בזכות תוספת הסרטנים... ) ועדיף לדעת בוודאות שאתם משלמים מחיר צהריים ... כי הערב אכן יקר יותר , אם תיגררו בתור לשעת ערב.
כמו כן , אחרי שתראו איך נראה הבופה , אני בטוחה שכבר ממילא לא תאכלו ארוחת ערב ... לפחות עד למחרת.
2. לא זוכרת שראיתי בופה כשר (בכל אלו שהייתי במהלך השנים , דוגמת פאריז, בלאג'יו , WYNN , ריו - היו הרבה פירום ים וגם בשר שאינו כשר )
3. שנים רבות הבופה היו שם דבר בלאס וגאס אבל בת הדודה שמתגוררת שם מדווחת שהדברים השתנו לאחרונה והבופה בירידה ...
משהו על זה שהכל היום שייך לאחת משתי חברות שמפעילות את הבופה , כך שכבר אין ממש ייחוד כפי שהיה פעם בכל בופה ובופה , וגם רמת האוכל ירדה ...
היא מספרת שבפעם האחרונה בבופה של פאריז (האהוב על כולנו ) היא נאלצה לבקש את הכסף שלה בחזרה ויצאה באמצע .
היא אומרת שהיום אוכלים טוב במסעדות . ולא בבופה .
לאחרונה נפתח מלון חדש בלאס וגאס ששמו SLS והם אכלו באחת המסעדות שלו ונהנו מאוד , אבל זו סתם דוגמה וכדאי לברר על עוד מסעדות מומלצות (לא דווקא במרכז הסטריפ שם המחירים בהתאם ... ולא בהכרח שווים את זה )
בטוחה שחיפוש מסעדות לפי דירוג וביקורות באתר כמו טריפאדוויזור יספק כמה רעיונות (וגם לשאול את הקונסיירז במלון יכול לעזור )
אם כבר להתרחק מהסטריפ , אז למי שיהיו בלאס וגאס עם רכב, כדאי גם לבדוק ביקורות עדכניות על הבופה של מלון SILVERTON . זהו מלון מרוחק מהסטריפ אבל הבופה שלו היה מצויין (לא יודעת איך היום) וגם יש במלון הזה כמה מסעדות טובות (אכלנו באחת מקסיקנית) .
הבונוס: האקווריום של המלון (עוד אטרקציה חינם שהתיירים ממרכז הסטריפ בדר"כ לא מגיעים אליה ) והחנות של המלון (בהחלט יוצאת דופן - וכוללת אפילו ציוד ציד כולל רובי ציד... הזוי ... אבל בעלי לא הצליח לצאת משם זמן רב ... מעניין)
לגבי ה RAIN FOREST CAFE - מקום נחמד עם הילדים בשביל האווירה .
יושבים בתוך תפאורת יער גשם טרופי ומדי כמה דקות יש קולות של הג'ונגל , החיות זזות ומים זורמים .... וזהו... לא חושבת שאני זוכרת את האוכל שם וזה אומר משהו ...
אבל אפשר לבקר שם לבילוי קליל = לשתות קפה ועוגה , או רק ארוחה קלילה , בשביל חווית המקום.
-
בופה בלאס וגאסאני אישית אכלתי לא פעם בבופה של מלון סירקוס סירקוס...מחיר סביר מאד..מקבלים קופונים למי ששוהה במלון , או כרטיס של שחקן בקזינו. 13 דולר לדינר..הבופה מכיל את כל מה שניתן לעלות על הדעת.. מכל המיבחר שאפשר לעלות על הדימיון. כמו כן בופה מיוחד לילדים. ובאמת באמת בדקתי..גם במלון החדש SLS הבופה לא רע...רק יקר יותר...מבחר גדול מאד של פירות, עוגות, מרקים. בשרים, דגים. שף שמכין לפי בקשתך פסטה...אני אישית נהנית מאד...תנסו..
-
בופה בלאס וגאסדווקא הדוגמא של מלון פריז לא טובה - הוא מהמקומות הבודדים שאפשר להזמין מקום לבופה שלהם ולכן אפשר לתזמן את זמן הכניסה כרצונכם
-
בופה בלאס וגאסאיתי- תודה שהדגשת.
כשאנחנו היינו בפעם האחרונה שם - עמדנו בתור ארוך מאוד...
אז או שזה השתנה מאז , או שכולנו שם בתור פשוט לא ידענו שאפשר להזמין מראש ...
-
בופה בלאס וגאסבבופה של פריז לא יודע אם אפשר להזמין מראש, כן יודע שיש כניסה מהירה ללא תור אבל יש תוספת מחיר לא מבוטלת עבור משפחה.