סופש בודפשט
-
אני מחפש בודפשט לזוג באיזור חודש מאי, חמישי-שני.
במבט ראשוני, החבילות נראות זולות אבל הטיסות לא טיסות שיוצאות מאוחר וחוזרות מוקדם כך שאתה מאבד יום, המלונות נמצאים יותר קרובים לארץ מאשר למרכז העיר.
אז נראה לי לא לעניין החבילות האלה, תקנו אותי אם אני טועה.
כשאתה מחפש בנפרד, טיסה ולינה המחירים בהתאם, טיסה לזוג ב-UP יכולה להגיע לכ- 900 דולר, מלון 4 כוכבים במרכז העיר יכול להגיע ל-2500 שח.
כיצד אתם יכולים להאיר את עיניי, מה אני מפספס? בודפשט זולה או לא זולה כמו שאר ערי מזרח אירופה?
-
סופש בודפשטבודפשט זולה!!!
הסבלנות לפעמים משתלמת.
אני נסעתי ביולי 2014,סגרתי 3ימים קודם טיסות אלעל ומלון סופר מרכזי ב 1400 לאדם,ויש מחירים יותר זולים.
חכו קצת לאחרי פסח.
-
סופש בודפשטתנסה לחפש באתר של אל על - חבילות נופש - בודפשט.
בדקתי לדוגמא 14-18.5 מלונות 4 כוכבים בסביבות 1200 דולר לזוג מלון +טיסה. לזה יש להוסיף את עלויות המזוודה והמקום (למי שרוצה).
אפשר לבחור את שעות הטיסה.
-
סופש בודפשטיש כמה אפשרויות להגיע לבודפשט,אם רוצים להוזיל.
רק כאפשרות לבדיקה:
טיסה בוויז אייר,לחפש את הימים הזולים יותר.
נגיד 28.5-1.6 טיסה+כרטיס מועדון(יתן הנחה מיידית)+מזוודה אחת גדולה 32 ק"ג ו2 תיקי קטנים יוצאת 1825 שקל
מלונות,יש מגוון גדול של לינה בעיר.ממלונות פארר ועד מלון דירות ברמות טובות .
משהו בין 230-700 יורו שהם נגיד 1112 שקל למלון מרקיור בודה.דקה מהמטרו,היינו במאי לפני כמה שנים וראינו אותו שנית בדצמבר.חדרים טובים,נוחים...ללא.א.בוקר.מאחורי מלון סופר גדול.ניתן להתארגן ממנו או לאכול בוקר באחת מבתי הקפה הרבים או במלון.
לאן הגענו? כ 2840 שקל לזוג.
מלונות לפעמים יש מבצעים,לפעמים כדאי לבדוק ישירות מהמלון...
בין דיל וארגון חבילה לבד צריך לקחת בחשבון עוד העברות.בין 20-27 יורו לכיוון או בתחבורה ציבורית.
עצה-תפתח מפה,תבדוקו את המלונות המוצאים בדילים היכן הם?איזה תחבורה קרובה ואיך נראה המלון....לאותו סוכן יש תמיד כמה מלונות.תמיד יפרסמו את הדיל הזול ביותר והמחיר יעלה למלון מרכזי יותר.
בהצלחה,
אמה
*למשל מ2-6.5.14 הטיסה כולל הנלווים תעלה 887 שקל.ומלונות צריך לבדוק שוב.
-
סופש בודפשטמצאתי באתר של אלעל חבילה ב-1600 דולר? מחיר סביר?
מלון ~~art'otel budapest, by park plaza
מישהו מכיר?
אמנם החבילה הבסיסית היתה בשעות טיסה שגוזלות לפחות חצי יום, אבל במחיר הזה יש חבילה שיוצאת בבוקר וחוזרת מאוחר בלילה.
מה דעתכם על המלון והמחיר?
-
סופש בודפשטעדיין יקר!!!!!!!!
-
סופש בודפשטתן לי תאריכים מדוייקים,ואחזור אליך עם מחיר שפוי.
-
סופש בודפשטמבדיקה שערכתי לסוף שבוע 28 במאי עד 1 ליוני דרך איסתא-טיסת אלעל אפ 268 דולר לאדם.מלון פורמנדה מיקום מרכזי לתאריכים אלו 1325,מרקיור סיטי סנטר 1771 ומבחר המלונות עצום תלוי בתקציב.
-
סופש בודפשטלא חייבים להזמין חבילה.
אם תמצא טיסה במחיר סביר... תפריד בין המרכיבים
ותזמין מלון בנפרד מבוקינג, מהאתר הרשמי של המלון, מ"גוליבר", ואחרים.
במידה והדיל כולל העברות, אז זה לא צריך להוות שיקול משמעותי.
יש הסעה פרטית נוחה, שניתן להזמין מראש במחיר סביר.
ביקורות על מלונות תמצא באתר בוקינג. פשוט תעתיק את שם המלון למשבצת בגוגל, ותבחר בתוצאות באתר בוקינג. אני סומכת על הציון והדברים שנכתבים ב-חוות הדעת- בבוקינג.
לדעתי, מיקום מלון art'otel לא משהו... עדיף לבחור בצד של פשט,
בסביבת תחנת פרנץ דק טר, כיכר ורומרשטי, מדרחוב ואצי.
יש מלון בשם דומה, Bohem Art Hotel שהוא מרכזי יותר, ונמצא ליד מלון Residence Baron.
מלונות מומלצים ומרכזיים
מרקיור בודפשט סיטי סנטר
מלון Zenit Budapest Palace
מלון Residence Baron.
מלון promenade
Bohem Art Hotel
קמפינסקי --- הכי מומלץ לדעתי.
מרידיאן
אינטרקונטיננטל
מריוט
חופשה זוגית רומנטית, סטודנטים תפרנים - מאי 2013 מאי 2013 עולם קטןעוד סיכומי חופשות זולות ורומנטיות, תמצא אצלי בבלוג. חפש את סמל ה-

בהצלחה
-
סופש בודפשטהמלון במיקום פחות טוב כי קצת מרוחק מתחבורה ציבורית.500 מטר לתחנת Batthyány tér. מתוך נסיון אישי,מרקיור בודה בחודש מאי היה לנו טוב.
הוא מאוד קרוב לתחנת Déli
קמפינסקי מלון מעולה,אבל אם רוצים להוזיל יש המון אפשרויות נוספות בעיר.כולל מלונות דירה עם דלפקי קבלה וגם ללא.
בדצמבר היינו במלון 3* MEDOZ המלון משופץ,החדרים בקומות העליונות עם חלונות פנורמיים,יוצאים ממש לשדרת פרנץ ליסט,עם שפע מסעדות מומלצות ובתי קפה,בפינת רחוב אנדרשי כמה דקות לבניין האופרה,רחוב האופרטות,קפה ספריה אלקסנדרה ובאזיליקה.תחנת מטרו תראו מיקום אוקטגון וקוי חשמליות 4 ו6 קרובות מאוד.
חודש מאי,חודש נעים שבכייף מטיילים גם ברגל.
מאוד כדאי לבדוק מלונות בבוקינג וגם גוליבר,יש מבצעים מידי פעם,כמוכן כדאי לשלוח מייל גם למלון,לא פעם היה שמחיר ישיר היה זול יותר.
-
סופש בודפשטאני מחפש ב-14.5 עד ה-18.5
טיסה באתר של אלעל לזוג עולה 1019 דולר, יציאה ב-6 בבוקר וחזרה ב23:00.
איך הגעת ל-268 דולר?

שימו לב, לא חכמה לצאת בערב ביום חמישי, ולחזור בבוקר.
אני מעדיף להפריד ולא למצוא חבילה.
מבדיקה שעשיתי באיסתא בתאריכים האלו אין בכלל טיסות שיוצאות בבוקר וחוזרות בערב, יש טיסות שמפסידות לך חצי יום והם עולות 421 דולר.
-
סופש בודפשטמלון קמפינסקי עולה כ-5000 שח לתקופה זו, בטח אני מפספס משהו או שיש לכם קשרים בהנהלה

-
סופש בודפשטבוקר טוב
אתה מפספס בקטנה 3 פסטיבלים במהלך חודש מאי שמייקר את המחיר.
אני מתארת לעצמי שיש סיבה לתאריך שבחרת ולמלון שנחשב לאחד היקרים.
אך אם ניתן להזיז כדאי ללכת על ה 28 במאי
-
סופש בודפשטאכן בסוף מאי המחירים זולים בהרבה, מה הסיבה? אותם פסטיבלים שמתקיימים בעיר?
-
סופש בודפשטאגב, הטיסות של UP הבסיסיות אמנם זולות אבל צריך להוסיף מזוודה וכו' מה שמייקר את העסק, אם מסתכלים על up smart, גם בסוף מאי זה מגיע רק טיסה ל900 דולר.
אבל ניחא, 900 דולר פלוס 1700 שח מלון, זה סביר.
-
סופש בודפשטאם תתגמש בתאריך,מצאתי לך אחלה טיסות בוואלה טורס,אולי דרכם אפשר להרכיב את כל החבילה.
טיסה בשעות סבירות,ואפילו לילה נוסף.
גם לא חייבים קמפינסקי.יש את מרידיאן,מריוט,וסופיטל על הנהר ועוד מרכזיים כמו שכתבה לי.
-
סופש בודפשטדרך אגב,לא צויין שזה טיסות אפ.
-
סופש בודפשטברור שפסטיבלים בעיר מייקרים את הלינה פי כמה...
וזה עוד כלום יחסית למערב אירופה.
בדקתי עכשיו לינה בליון,לתקופת פסטיבל אורות ב5-8.12.15. חשבתי שזמן רב כל כך עדיין אפשר יהיה למצוא משהוי שפוי,לפחות ללילה שתיים,ואז לזוז לאנסי
אז חשבתי!בדצמבר,בהבדל של יום(רצינו להוסיף לילה) המחיר לינה במלון ברון קפץ יותר מכפול.פקידת קבלה המליצה:בלילה אחרון לעבור למלון ממול
אמיתי לגמרה!לדוגמא:טיסות וויז אייר טיסת הלוךבין 13 ל14.5 ,הפרש מאוד משמעותי.אולי כדאי לקחת יום חופש.
נכון,השעות פחות נוחות,אבל המחיר הרבה יותר זול.שעות בהלוך לא נוראיות כל כך אם לחשוב שעובדים את יום הטיסה כרגיל(כל אחד וסוג עבודה שלו כמובן),מגיעים בערב לטיסה.לנים לילה במלון ובבוקר רעננים מתחילים את החופשה.אחרי שינה טובה וארוחת בוקר.ב18.5 טיסת חזור בעלות סבירה ובשעה סבירה.
נכון,זה לא יום מלא לטיול,ולא חוסך לינה ראשונה,הכול תלוי בהפרשי מחיר ויכולת כלכלית.
בדיוק כמו בחירת מלון.תראה את ההפרש בעלות המלון:לאותו מלון MEDOZשילמנו בדצמבר 265 יורו ל5 לילות כולל א.בוקר.לתאריכים שלכם הוא ב805.5 יורו!פסטיבלים
תבדוק את Gozsdu Court Aparthotel 7Seasons Apartments Budapestואני אישית ,אם הייתי צריכה לשמור על תקציב,גם לא הייתי פוסלת את Mercure Budapest Buda
תבדקו ותחשבו בעצמכם איך ומה אתם רוצים מהחופשה,כולל הכיס הפרטי.
זה לגמרה סבבה להתאכסן בקמפינסקי או בבודה בר ,קורינטיה או בוסקולו!
מלונות מדהימים ומפנקים.
יום שני
18 מאי16:40 ← 20:55₪ 279.00Wizz Discount Club₪ 329.00ום רביעי
13 מאי21:45 ← 00:10₪ 279.00Wizz Discount Club₪ 329.0
יום חמישי
14 מאי21:45 ← 00:10₪ 994.00Wizz Discount Club₪ 1,089.00 -
סופש בודפשטבוואלה טורס, הטיסות הישירות ממה שראיתי הן של אלעל וזה UP גם באמצע מאי ודם בסוף מאי.
גם המלונות האלה, מרידיאן, סופיטל וכו' הם בסביבות ה3500-4500 שח.
יש את זניט שזה 2900
המלונות לא נראה כבעיה, יש מבחר גדול של בתי מלון.
הבעיה היא הטיסות...
-
סופש בודפשטשווה בדיקה מול וואלה טורס,גם עם התוספות 28-2 יוצא אחלה מחיר.או מול וייז אייר.הרעיון הכללי הוא שהתאריכים שבחרת אכן יקרים יותר.