עזרה בנושא לינות בוורשה
-
שבת שלום חברים
אתם עוזרים לי מאד ואשמח אם תוכלו גם הפעם לעזור לי מניסיונכם.
אז כנראה ניסע לחופשה בתחילת יוני בוורשה. בדקתי את המלונות המוצעים בעיר (עפ"י ההמלצות פה בפורום ולפי חוות הדעת והציונים ב-בוקינג וטריפאדוויזר). מצאתי מס' מלונות טובים במרכז ואני מתלבט במי מהם לבחור.
חשוב לנו שהמלון יהיה במרכז, נקי, שקט, עם מיטה נוחה וארוחת בוקר טובה. (פחות חשוב לנו בריכה, חדר כושר, ספא וכו'). (המלון עבורנו אינו רק לשינה כי לא נטייל מבוקר עד לילה, להפך, אנחנו רוצים להגיע אליו גם לשנ"ץ בצהריים).
המלונות- רדיסון בלו צנטרום, נובוטל ופולוניה מוגדרים טובים ויחסית זולים.
אם נגיד שאין בעיה כספית, באים בחשבון המלונות- שרתון, מריוט ואינטרקונטיננטל.
שאלתי- במי כדאי לבחור מבין היקרים? ואם נפנה לזולים יותר, מי מהם?
ואולי יש לכם הצעות אחרות??
תודה מראש
-
עזרה בנושא לינות בוורשה- תוספתכרגע ראיתי שהמלצתם גם על מלון סופיטל. או קיי , אז אשמח לצרף גם אותו למשוואה. מבין כולם מי הכי כדאי?
תודה
-
עזרה בנושא לינות בוורשה- תוספתהיינו בנובוטל לפני כשנתיים ובאוקטובר האחרון במריוט. שניהם נמצאים על אותו רחוב והאזור מצויין. זה לא רחוב שקט, אלא בהחלט סביבה תוססת, מול בית התרבות ומול קניון פופולרי. היתרון הוא שהלינה הייתה בקומות גבוהות מאוד. בנובוטל קומה 20 ובמריוט בקומה ה-39. המראה מגובה זה מדהים.
נובוטל הוא בהחלט מלון מצויין וזול, תלמידי המשלחות מישראל לנים בו בדרך כלל. מריוט הוא מלון ענק ובולט מכל מקום, יש בו בריכה וגם קזינו ענק בקומה 2.
כדאי לבדוק את מלון פולוניה פאלאס שנמצא ביניהם על אותו רחוב. נראה מלון בוטיק מצוין ובמחיר טוב.
-
תודה, אבל אשמח לעוד תגובות והמלצות -
עזרה בנושא לינות בוורשהאין לי מידע לגבי מלונות.במידה שטרם רכשתם טיסות,מציע לך לבדוק טיסה ומלון עם wizzair. יתכן שהמחיר יהיה אטרקטיבי. אם התקציב שלך מאפשר מלון 5 כוכבים,קשה לי להאמין שתחוו נפילה.
אורי
-
עזרה בנושא לינות בוורשהמכל המלונות שהזכרת, ובכלל-מלון סופיטל הטוב מכולם מכל בחינה!
אני אישיתלא סובלת את נובוטל. המוני, גדול. ארוחת הבוקר טובה מאד והמיקום גם טוב. אבל לא אחזור אליו.
לסיכום- 5 כוכבים הייתי בוחרת בסופיטל ו-4 כוכבים את Mercure Warszawa Centrum
-
עזרה בנושא לינות בוורשההסופיטל בוורשה מתומחר פשוט מצוין לדעתי. הוא מציע חדרים החל מ-85$ בלבד עם אפשרות ביטול או קרוב יותר ל-70$ בהזמנה קשיחה. אני מדגיש שמדובר ב״החל מ״ וברוב הלילות התעריפים יהיו גבוהים יותר אם כי עדיין אטרקטיביים ביחס למיקום שלו וביחס לאיכות שלו.
גם מלון בריסטול הוזכר כבר. בעיניי, מבחינת מיקום ואיכות, הוא מנצח את הסופיטל בלי מאמץ בכלל. הבריסטול הוא מוסד בוורשה אז יש ערך מוסף להתארח דווקא בו.
אפשרות שלישית שלא עלתה משום מה עד כה: האינטרקונטיננטל. כדאי לדעת שהמלון הוא באוריינטציה עסקית מובהקת, ככל הנראה הוא הטוב ביותר בעיר לנוסעים עסקיים, אבל האופי הזה לא מתאים לכל אחד. נגיד, למשפחות לא הייתי ממליץ להתארח דווקא שם אלא אם התקציב בלתי מוגבל ומאפשר הזמנת סוויטה או לכל הפחות חדר בקומות הקלאב של המלון. הקלאב של המלון הזה פשוט פנטסטי ומציע נוף מדהים של העיר.
-
שאלה בקשר למלון סופיטל ורשההיי חברים
הצעתם פה את מלון סופיטל. קראתי עליו וגם את תגובות האורחים שהגיבו בבוקינג ובטריפאדוויזר. הבנתי שהמלון עבר שיפוץ בקיץ. כך שמי שהיה שם בקיץ התלונן על הפרעה ואי נוחות.
בהנחה שהשיפוץ כבר הסתיים, הבנתי שיש חדרים ישנים מול חדשים. אלה שהתארחו בחדרים ישנים התלוננו מאד. אלה שישנו בחדר משופץ/חדש שיבחו את המלון.
אז מה עושים? האם כדאי להגיע למלון זה? איך אפשר לקבל חדר מחודש ולא ישן?
תודה
-
רוב תודותנתתם לי חומר למחשבה והפניה ל"שעורי בית".
תודה לכל המשיבים
-
צריך לקבל החלטהטוב, אחרי שעורי בית ובעזרתכם הרבה, אני צריך לבחור מלון בורשה. (טוב, נוח עם מיקום טוב, שיכלול ארוחת בוקר טובה כולל אפשרות ביטול חינם, אבל שהמחירים לא בשמיים).
רציתי את מלון בריסטול אך הוא יקר מאד.
אני מתלבט בין- אינטרקונטיננטל (יקר קצת יותר) ומרקורי צנטרום.
רציתי לבחור (בהמלצתכם) את מלון סופיטל אבל מכיוון שיש בו חדרים חדשים מול ישנים שפחות טובים ואיני יודע איזה חדר אקבל, אני חושש להגיע אליו.
אז מה אתם הייתם בוחרים? אולי יש לכם עוד אופציה?
אני מאד מודה על כל עזרה
תודה
-
צריך לקבל החלטהכתבתי את זה קודם ועכשיו שוב, תבדוק את מלון מריוט שהוא במחיר די דומה לאינטרקונטיננטל. מלון מעולה במיקום הטוב ביותר לדעתי. בשניהם יש בריכת שחיה מקורה, כאשר באינטרקונטיננטל היא בקומה הגבוהה שמשם הנוף מדהים. אם תרצו זול יותר אז פולוניה פאלאס שלידו, מלון מצויין שנראה כמו ארמון.
-
עזרה בנושא לינות בוורשההיי
אל תתלבט לך על Sofitel Warsaw Victoria
מלון מעולה דיי במרכז לא רחוק מהעיר העתיקה. קרוב לרובע היהודי הייתי שם פעמיים
לא יודע מה המחירים אבל לדעתי מלון מעולה .
-
רוב תודותמנסיוני האישי, לנתי בנובוטל ... ממוקם טוב , מלון עסקים לכל דבר ... אם אתה רוצה להתפנק אני לא בטוח שזאת הכתובת ...
ומנסיונם של אחרים ... זוג חברים שלי חזרו לא מזמן מחופשה בוורשה והתאכסנו בהילטון ... סיפרו רק סופרלטיבים על המלון ... מציע לך לבדוק/להשוות ...
-
איזה הילטון? יש שניים!!! -
תודה -
תודהלא להתקרב לנובוטל
סופיטל - ה-מלון!
מרקיור צנטרום גם טוב אבל לא כמו סופיטל
-
או קיי, תודה, שכנעת אותי -
שאלה לגבי מלון סופיטלחברים, מי שמתמצא,
(סליחה שאני שוב מנדנד אבל עוד שאלה קטנה- ) אם נבחר ללון במלון סופיטל ורשה, האם יש בסמוך למלון זה מסעדות? רשתות מזון מהיר? מקומות לשבת בשעות הערב, בתי קפה? יש בסביבה הקרובה מרכזי קניות?
תודה
-
שאלה לגבי מלון סופיטללא עולה לי לראש מרכז קניות גדול ממש בסמוך למלון, אבל המיקום של הסופיטל הוא כזה שבמרחק 15-10 דקות הליכה לכל כיוון תוכל למצוא אפשרויות בילוי רבות. למשל, ברחוב שבו נמצא מלון בריסטול, במרחק הליכה קצרה מהסופיטל, יש לא מעט מסעדות ובתי קפה - ובהמשך באותו הכיוון נמצאת העיר העתיקה שגם בה יש מסעדות נעימות לשבת בהן.
אם אתה רוצה להיות צמוד למרכז קניות עם הרבה יותר אפשרויות - כנראה שתעדיף להיות באזור תחנת הרכבת המרכזית, בסמוך למאריוט או לאינטרקונטיננטל.
אגב, הרשתות מרקיור, נובוטל וסופיטל שייכות שלושתן לאותה קבוצה - מלונות אקור. שתי הרשתות הראשונות נחשבות ״Midscale״, כלומר בדרגת אירוח בינונית בלבד, בעוד הרשת השלישית נחשבת ״Upper Upscale״ למיטב ידיעתי. כלומר, בוודאי שיהיה ביניהן הפרש ברמת השירות, באיכות המלון, בקהל היעד ובתג המחיר. רשת סופיטל היא ספינת הדגל של הקבוצה.
-
המון תודה