ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טמפה + קי וסט

פורום צפון אמריקה
    5
    21
    4377
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • rs881453
      rs881453 נערך לאחרונה על ידי

צהריים טובים, מי יודע ומוכן לספק אינפורמציה לגבי שאלות אלו. 1. מה המרחק מטמפה למיאמי?. 2. מה המרחק ממיאמי לקי וסט?. 3. האם אפשרי הדבר ללון במיאמי לעשות טיולים לטמפה ו/או לקי וסט?. 4. איך בכלל מגיעים לקי וסט? יש מה לעשות שם?. תודה מראש לכל העונים.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 5610
        5610 נערך לאחרונה על ידי

טמפה + קי וסט:Re
        המרחק ממיאמי לקיי וסט הינו 4 שעות בממוצע, מבלי לעצור בדרך, הדרך היא על גשרים המחברים בין האיים לא רואים דבר מאחר ופלורידה היא מישור אולם כל סטיה קלה (הדרך ישרה)מגלים נופים ומקומות מרהיבים , קי וסט נחשב לאי יחסית גדול, אנחנו עצרנו בדרך בקי לרגו שהוא האי הר
        • דודו מרמת גן
          דודו מרמת גן נערך לאחרונה על ידי

העזרי באתר המצויין המצורף. תקבלי מפה מסלול, מרחקים וזמנים. הקליקי בפינה הימנית העליונה על Make this map interactive ותוכלי לשחק עם גודל המפה.
          אתר
          • עודד
            עודד נערך לאחרונה על ידי

אם את מדברת על טיולי יום וחזרה בערב למיאמי אז אפשרי זה כן אבל כלל לא כדאי כי זה מרחקים גדולים מדי. לקי ווסט מגיעים בנסיעה על כביש כמובן (מה זה לא ברור?) אלא שבאיזור האיים הוא עובר על 22 גשרים שמחברים ביניהם וזה חוויה בפני עצמה. אין שם נופים מדהימים. זה
            • rs881453

אורה דודו ועודד
              תודה רבה לכם אתם גדולים.
              • אגולד
                אגולד נערך לאחרונה על ידי

אורה דודו ועודד:Re
                אפשר לנסוע לקי ווסט ולחזור עוד באותה היום, אבל זה רחוק מלהיות תענוג גדול, וזה בעיני גם פספוס. מדובר על ארבע שעות נהיגה לכל כיוון, בלי עצירה בדרך (כפי שכבר נאמר כאן), בכבישים שאינם מהירים במיוחד, ולעיתים (בעיקר בסופי שבוע) עמוסים מאד, כך שמדובר על פקק ארוך
                • rs881453

אגולד?????
                  בוקר טוב ומבורך, הבנתי שמפרך לנסוע לקי וסט ולחזור למיאמי באותו יום, האם כדי בגלל לנסוע לשם? {אחרי כמעט חודש בשוטטות}? מה לגבי טמפה? האם לפה אפשר לנסוע ולחזור למיאמי באותו יום? תראה, הרעיון הוא להיות ב6 ימים האחרונים של הטיול במלון אחד במיאמי, ואין לי
                  • אגולד

אגולד?????:Re
                    בטמפה לא היינו, כך שאני ממש לא יודעת להגיד לך. יש אתר שנקרא MAPQWEST.COM - את יכולה לראות בו מה המרחק בין המקום שבו תהיו במיאמי לטמפה, וזה נותן גם הערכה של זמן הגעה, ותעשי את השיקולים שלך. אני לא אומרת שזה בלתי אפשרי לגמרי לא לנסוע לקי ווסט ולחזור באותו
                    • rs881453

שוב תודה אגולד!!!!!
                      התוכנית להגיע למיאמי אחרי אורלנדו כמובן, כך ש- 5-6 ימים מיועדים למיאמי ולסביבה. ידוע לך אם יש טיסת פנים ממיאמי ל- קי ווסט?, מה העלות? והאם בכלל שווה ולהתאמץ הן מבחינה גופנית, והן כלכלית ולהגיע לשם? סליחה על הנדנודים ותודה.
                      • אגולד

שוב תודה אגולד!!!!!:Re
                        אני יודעת שיש לשם טיסות, אבל אין לי מושג מה העלויות שלהן, ונראה לי שמדובר במטוסים קטנים מאד - וכאלה אני לא מאד מחבבת.... מה גם שחלק מהעניין זה לנסוע על הכביש לקי ווסט, שעובר על גשרים ארוכים - הנוף הוא חלק בלתי נפרד מהחוויה. אני בהחלט חושבת שכדאי לבקר
                        http://www.fla-keys.com/keywest/
                        • עודד
                          עודד נערך לאחרונה על ידי

הכל נכון. רק בנושא הזמנה מראשאני מוסיף את עדותי שבאוגוסט שנה שעברה לא היתה לי בעיה למצוא שם מקום ללא הזמנה מראש אם כי ב-80$. בכל אופן התרשמתי שגם אם בקיי ווסט אין אז אם נסוגים קצת לאיים האחרים אזאין בעיה. לפחות בקיי לרגו ממשלא היתה בעיה להשיג חדר ב-50$.
                          • עודד
                            עודד נערך לאחרונה על ידי

שרה. כתבו לך במפורש(כולל אני) שאפשר אבל לא כדאי אז למה ללחוץ עוד ועוד? ה-keys בטח שווים אבל לא נסיעה של יום הלוך חזור. טמפה זה +4 שעות נהיגה לכל כיוון אז תסיקי בעצמך. אני יכול להמליץ לך אפשרות אחרת לטיול של יום וזה שמורת האוורגליידס כולל שייט בסירות רחף ע
                            • עודד
                              עודד נערך לאחרונה על ידי

שוב תודה אגולד!!!!!:Re
                              אין טעם בטיסה. קודם כל השדה לא ב-keywest אלא באחד האיים באמצע הדרך. שנית היום צריך להגיע לטיסה לפחות שעתיים לפני אז תביני שזה לא יקצר לך את הזמן בסך הכל. אני גם לא בטוח שבשדה הקטן הזה ניתן לקחת רכב כדי להגיע ל-key west. בקיצור שרה למרות כל הניסיונות לדחוס
                              • rs881453

עודד!!!!
                                צהריים טובים, לצערי את זה כבר הבנתי, במידה ואני רוצה לבקר באי, אאלץ לפנות את המלון במיאמי ללילה ולהזמין מקום לינה ללילה באי, ו/או לוותר לגמרי על ביקור זה. הנכון הדבר????? אלפי תודות על הרצון לעזור. ידוע לך משהו על טמפה??? מסלול זה אוכל לעשות מי
                                • rs881453

עודד!!!!:Re
                                  סליחה !!!! שאלתי הקודמת על טמפה מבוטלת, לא שמתי לב לענית עליה כבר, שוב סליחה, ותודה על ההצעה.
                                  • אגולד

אז כנראה שדברים השתנו משמעותית מאז אוגוסט שנה שעברה. אנחנו היינו שם ביולי השנה (לפני שלושה שבועות) - לא הזמנו חדר מראש ונאלצנו לשוב באותו לילה על עקבותינו. כדי להיות מדוייקת יותר אני אפרט: מהרגע שיצאנו ממיאמי התחלנו לעשות טלפונים. לקראת האי האחרון לפני קי
                                    • אגולד

בעניין האברגליידס - צריך רק לקחת בחשבון שאם נוסעים בקיץ (ז''א בשבועות הקרובים) מאד מאד חם שם וגרוע מזה - מלא יתושים. זו הסיבה שנאלצנו לוותר על העניין, למקרות שדווקא מאד רצינו לנסוע (ומדובר בנסיעה של כשעה - שעה וחצי ממיאמי)
                                      • עודד
                                        עודד נערך לאחרונה על ידי

או קיי אני לא סותר את מה שכתבת. אני יכול להניח שאכן יש ימים שזה עמוס ויש שזה אחרת. אני בכל אופן הייתי שם ביום חול. אם היית שם בסוף שבוע יתכן שזה מסביר את ההבדל בעומס. לגבי השדה ידוע לי רק על שדה שנמצא באמצע הדרך שאותו גם ראיתי. יכול להיות שלא הבחנתי בש
                                        • עודד
                                          עודד נערך לאחרונה על ידי

עודד!!!!:Re
                                          כן. זה מתבקש אבל יש לי הצעה אחרת. לדעתי כדאי לך לפני שאת מגיעה למיאמי לנסוע לאוורגליידס ול-keys ולבלות שני לילות שם או לפחות ל-keys ואז לבלות לילה ורק אז לנסוע למיאמי שם תבלי פחות לילות. זה יהיה חבל אם יש לך 5-6 ימים בסביבות מיאמי ולא תראי את ה-keys רק בג
                                          • עודד
                                            עודד נערך לאחרונה על ידי

זה נכון מאוד ואכן סבלתי מהיתושים באוגוסט שאין לאן להימלט מהם וזה אכן עונה לא אידיאלית אבל בסך הכל נהניתי כי גם לא היה עומס בפארק. בדיעבד התברר לי שהיה אפשר לקנות משחה דוחת יתושים בכניסה ולמרוח את הידיים שהן עיקר הבעיה.
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון