מירוש נסיעה טובה!
-
במיין את תהיי קודם,תעצרי עבורינו את רוחות קו החוף ואולי ישארו בעוד שבועיים אי אילו עלים גם שם על העצים. מוני -
מירוש נסיעה טובה!:Reהיי מוני כפי שכבר ציינתי אני מעריכה את אמונך בכוחותי..:-) לפי המצב כרגע נראה שאתה תזכה לראות את השלכת בכל יפעתה(מקווה שגם לי יהיה משהו). -
מוני, אתה נוסע ביו ם ראשון?אם כך, שתהיה לך נסיעה טובה, ותודה על כל הטיפים שנתת! שנה טובה(אולי יצא לנו להפגש על אחד השבילים מכוסי עלי השלכת...:-) -
מוני, אתה נוסע ביו ם ראשון?:Reכן ראשון. אנחנו עושים מסלול שגעוני בשלושה תאריכים שונים למשל נכנסים לוורמונט(אך לא לנים בה, יקרררררר) 3/10 ,5/10 ו-11/10 בניו המפשייר הרים לבנים 5+6/10 ,חוף ניו המפשייר 9/10 וב-10/10 מרכז ודרום . מיין 7/10 ו 8/10 לינה קמדן(לינקולוויל). קודם לאלו שהן -
מירוש ומוני נסיעה טובה!דרך צלחה. אצלי אין שלכת. להיפך - ככל שאני קורא יותר ויותר את המסלולים שלכם, אני נעשה יותר ויותר ירוק - מקנאה (-: (-: (-: אז תעשו חיים ותשמרו על עצמכם ושנה טובה. -
תודה דודו -
תודה דודו, ושנה טובה -
מוני, אתה נוסע ביו ם ראשון?:Reיופי של מסלול, הלוואי והיה זמן ליותר, אבל למה לקטר
המסלול שלנו קצר יותר. גם אנחנו נהיה בהרים הלבנים באותם התאריכים.עולם קטן, נכון?... -
אז קבענו סיסמא מודה ועוזבירוחם. -
סוכם! -
לפחות אני מצפה לשמועאם אכן נפגשתם בסופו של דבר. טיול נעים. -
לפחות אני מצפה לשמוע:Reנראה לך ששני ישראלים יצליחו לא להפגש?..
-
לפחות אני מצפה לשמוע:Reאם ב-6/10 אתם עושים לדוגמה איזור פרנקוניה נוץ`, את הפלם,בייסין,ושלא לשכוח את האוטלטים בנורת` קונווי, 99% שניתקל. אגב גולש אחר בשם רון שעבר להתכתב איתי דרך המיילים הפרטיים שלנו אמור גם הוא להיות ב-6/10 שם ואני אמור לזהות אותו לפי שני ילדיהם שיהיו עימם,א -
לפחות אני מצפה לשמוע:Reמוני - אני מרגיש בנוח בכל מקום בו אני נמצא. (לא רק בפורומים). כולל פורומים שונים בארץ ובעולם, ולאו דווקא בענייני חו''ל. -
לפחות אני מצפה לשמוע:Reב6/10 אנחנו יורדים כבר לכיוון האגמים ושם נהיה 3 ימים, אם כי יתכן שנעשה גיחה לוורמונט ב7/10. אבל כאמור העולם קטן... -
מיקום נכון של התשובהשנתתי לדודו ב6/10 אנחנו יורדים כבר לכיוון האגמים ושם נהיה 3 ימים, אם כי יתכן שנעשה גיחה לוורמונט ב7/10. -
דודו יישר כח לך להתמדה -
לפחות אני מצפה לשמוע:Reאז אולי בכביש מס 113(סנטר סנדוויץ) ואו על קטע של אגם וויניפוסקי שגם אותם נשתדל לדחוף ב-6/10. אתם הולכים ללון שם באיזור לקוניה,טילטון? מוני -
לפחות אני מצפה לשמוע:Reבתאריכים 3-5/10 נלון בswiss chalest village inn (על פי טיפ שלך..)וב6-8/10 אכן נלון בטילטון ב super 8 -
אנחנו לנים ב SWISS CHALETבלילה של ה-5/10 ובלילה של ה-6/10 אז כנראה שאפילו בסיסמא אין צורך מוני