<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom" version="2.0"><channel><title><![CDATA[טיול קראוון ברומניה ?]]></title><description><![CDATA[לאחר שטיילנו בקראוון במערב אירופה , חשבנו על טיול דומה
ברומניה. ניסיתי להשיג מידע על שכירת קראוון ברומניה ולא מצאתי דבר באננלית.  חוץ מזה, אשמח על מידע בכלל, במיוחד לגבי אתרי קמפינג, קיימים / אין בנמצא ? וכל דבר אחר שיכול להאיר קצת על האיזור מבחינת טיולי קמפינג וקראוון.

תודה]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/topic/6061/טיול-קראוון-ברומניה</link><generator>RSS for Node</generator><lastBuildDate>Thu, 30 Jul 2026 10:39:36 GMT</lastBuildDate><atom:link href="https://community.lametayel.co.il/topic/6061.rss" rel="self" type="application/rss+xml"/><pubDate>Wed, 31 Jan 2007 18:04:00 GMT</pubDate><ttl>60</ttl><item><title><![CDATA[Reply to טיול קראוון ברומניה ? on Thu, 01 Feb 2007 15:41:00 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">טיול קראוון ברומניה ?:Re</div><div class="imported-body">לפי התדמית של הרומנים כאן בארץ, ברומניה קיימת סכנה שתיעלמו ביחד עם הקרוון:-)). ( דודו מתבקש לא להגיב:-)).
בנוסף לזה שנושא הקמפינגים אינו מפותח ברומניה ( ראיתי את זה בקיץ ),קיימת בעיה רצינית עם הכבישים הלא ראשיים שממש לא מומלצים לקרוונים.
רצוי להשכיר רכב גדול וללון בצימרים המפוזרים בכל האזורים המתויירים ובמחירים שווים לכל כיס. במקומות שאין צימרים, המקומיים ישמחו לארח אותכם, רק לבקש cazare .
אילן</div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/169111</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/169111</guid><dc:creator><![CDATA[אילן Ilan]]></dc:creator><pubDate>Thu, 01 Feb 2007 15:41:00 GMT</pubDate></item><item><title><![CDATA[Reply to טיול קראוון ברומניה ? on Thu, 01 Feb 2007 08:02:00 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">טיול קראוון ברומניה ?:Re</div><div class="imported-body">למיטב ידעתי אין כרגע אופציה לטייל ברחבי רומניה עם קארוו
האופציה הכי קרובה לזה רכב עם לינה בצימרים</div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/169110</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/169110</guid><dc:creator><![CDATA[שולמית]]></dc:creator><pubDate>Thu, 01 Feb 2007 08:02:00 GMT</pubDate></item><item><title><![CDATA[Reply to טיול קראוון ברומניה ? on Wed, 31 Jan 2007 19:14:00 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">טיול קראוון ברומניה ?:Re</div><div class="imported-body">שלום לך

אכן ישנה בעיה להשיג מידע על השכרת קראוון ברומניה, זאת בשל העובדה כי הנושא בחיתוליו, כמו כן גם אם וכאשר תמצאי קראוון להשכרה תיהיה לך בעיה עם אתרי הקמפינק, לפי מה שידוע לי מעטים הם האתרים בהם תמצאו מקלחות עם מים חמים, מכונות כביסה ... (-: עדיין לא ברומניה, אין ספק שמשנה לשנה הם מתקדמים מבחינה תיירותית.

האופציה האפשרית היא , במידה ויש קראוון אז להשתמש בשרותיהם של הצימרים ברחבי רומניה כלומר מקלחת,כביסה,ארוחות אם אתם רוצים וכן פשוט לשלם על החנייה, אני לא מבטיח שכל מקום ערוך לכך פשוט אני משאר.

כמו כן רצוי ליצור קשר עם משרד התיירות הרומני ברחוב בן יהודה 135 בתל אביב.
טלפקס   :  03-5276746
אי מייל : rominfo@zahav.net.il

קצת מידע [המשרד בצפון אמריקה]:
<br />http://www.romaniatourism.com/active.html

האתר הראשי של משרד התיירות:
<br />http://www.romaniatravel.com/index.php?lng=en&amp;tree=55

עוד לגבי אתרי קאמפינק ...

* <br />http://www.campingo.com/romania-camping.htm

לי באופן אישי אין נסיון!

המקום היחידי בו לנתי ברומניה בבונגלוס היה בצפון ברומניה במחוז MARAMURES הנה לינק של המקום:

<br />http://www.camping-poieni.ro/en/poieni.html

זה היה ב- יוני/יולי 2002 אז היה מים קרים במקלחות בררר (-: 2 מיטות בכל ביקטה עם כיור זהו, הה שכחתי נוף משגע רואים את אוקראינה ממש קרוב לגבול.

הנושא עלה בדצמבר 2006 אולי מי ששאל יש לו מידע רלוותי , כמו כן קראי את השירשור שם רשמתי בנושא [לא הרבה].

בהצלחה דודו<br /><a>שירשור שנגע בנושא קראוון ברומניה</a><br /></div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/169109</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/169109</guid><dc:creator><![CDATA[fgjdjhfk]]></dc:creator><pubDate>Wed, 31 Jan 2007 19:14:00 GMT</pubDate></item></channel></rss>