<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom" version="2.0"><channel><title><![CDATA[טיסות פנימיות בברזיל]]></title><description><![CDATA[שלום לכולם!
אני טס באפריל לברזיל ל-3 שבועות ורציתי לברר לגבי טיסות פנימיות. 
אני רוצה לעשות סה``כ 4 טיסות פנימיות (סאו פאולו - מנאוס , בלם - פורטאלזה, פורטאלזה - סלבדור , סלבדור - ריו) , אבל הבעיה היא המחיר. סוכנת הנסיעות שלי אמרה שאפשר לעשות  ``ווזה`` ב-630$ שכוללת 4 טיסות פנימיות עם חברת התעופה TAM (הכרטיס לא פתוח, צריך להתחייב על תאריכים מראש). זה לא מסתדר לי עם זה ששמעתי ממישהו שהצליח להשיג 6!! טיסות ב-450$ (באוגוסט). 
הסוכנת שלי אמרה לי שהחל מינואר 07` הטיסות הפנימיות בברזיל התייקרו מאוד , אבל המחיר עדיין נראה לי יקר מאוד.
האם כדאי לסגור טיסות מהארץ או לחכות לברזיל? אם מי אני יכול ליצור קשר בברזיל לצורך בירור?

תודה מראש
מוש]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/topic/6395/טיסות-פנימיות-בברזיל</link><generator>RSS for Node</generator><lastBuildDate>Wed, 29 Jul 2026 19:54:25 GMT</lastBuildDate><atom:link href="https://community.lametayel.co.il/topic/6395.rss" rel="self" type="application/rss+xml"/><pubDate>Sat, 24 Feb 2007 08:24:00 GMT</pubDate><ttl>60</ttl><item><title><![CDATA[Reply to טיסות פנימיות בברזיל on Sat, 24 Feb 2007 16:47:00 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">תיקון לגבי GOL</div><div class="imported-body">ראשית כל רוב העסקאות הנעשות בברזיל מחייבות הצגה של רישום ממשלתי הייחודי לכל אדם בכדי לאמת את העיסקה רישום זה נקרא CPF cadastro de pessoa fisica כלומר רישום אדם פיזי. לגבי רכישת כרטיסים ברשת ניתן בהחלט גם לעשות זאת בכרטיסי אשראי בינ``ל אך ורק אם הם של אמריקן אקספרס (בגלל המדיניות של אמקס)
בכל אופן אני ממליץ שתראה לפי התאריכים השונים את כל האפשרויות הקיימות לפניך ובכל אופן הווזה בהחלט מהווה אפשרות סבירה.
בהצלחה</div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/171129</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/171129</guid><dc:creator><![CDATA[[[global:guest]]]]></dc:creator><pubDate>Sat, 24 Feb 2007 16:47:00 GMT</pubDate></item><item><title><![CDATA[Reply to טיסות פנימיות בברזיל on Sat, 24 Feb 2007 16:14:00 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">טיסות פנימיות בברזיל:Re</div><div class="imported-body">אני כרגע בברזיל, יש את חברת GOL שאפשר לתפוס איתה לפעמים טיסות זולות מאוד (לפני יומיים קניתי כרטיס טיסה מסלוודור לריו ב218 ריאל - בערך 100$) הבעיה עם החברה הזאת שאזרחים זרים שאין להם CTF (כנראה כ. אשראי מקומי) לא יכולים לרכוש את הכרטיס באינטרנט אלא חייבים להגיע לשדה התעופה- סוכנויות נסיעות לא מתעסקות עם החברה הזאת כי היא לא נותנת להם עמלות ולכן חייבים להגיע לשדה``ת אלא אם כן יש לך אמריקן אקספרס ואז אתה כן יכול להזמין מהאינטרנט- לא לכל מקום יש טיסות זולות- זה תלוי מאוד במבצעים שלהם, רצוי להזמין את הטיסות הזולות כשבוע מראש (ניסיתי להזמין טיסה שעולה 116 ריאל כ50$ יום לפני ולא היה מקום... אוטובוס לאותו יעד - ריו-פורטו סוגרו עולה 183 ריאל כ-90$)
המבצעים לא מפורסמים בשום מקום זה רק ע``י בדיקה של היעדים באתר שלהם<br /><a>אתר של גול</a><br /></div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/171128</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/171128</guid><dc:creator><![CDATA[tintin_5]]></dc:creator><pubDate>Sat, 24 Feb 2007 16:14:00 GMT</pubDate></item><item><title><![CDATA[Reply to טיסות פנימיות בברזיל on Sat, 24 Feb 2007 12:11:00 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">טיסות פנימיות בברזיל:Re</div><div class="imported-body">ווזה בברזיל עולה 600$ כולל מיסים והיא כוללת 4 טיסות בלבד ,כאשר כל טיסה נוסת כרוכה בתשלום נוסף,מדובר על 4 טיסות ולא על 4 יעדים ,הווה אומר שטיסה מיעד אחד לשני הכרוכה בהחלפת מטוס בעיר אחרת נחשבת ל 2 טיסות 
אפשרי לשנות תאריך תמורת 100$ לקופון

על פניו לפי המסלול שלך כנראה הווזה הכי משתלמת מבחינתך
נוכל לבדוק לך קטעים בודדים במידה ויש לך תאריכים מדוייקים</div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/171127</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/171127</guid><dc:creator><![CDATA[[[global:guest]]]]></dc:creator><pubDate>Sat, 24 Feb 2007 12:11:00 GMT</pubDate></item><item><title><![CDATA[Reply to טיסות פנימיות בברזיל on Sat, 24 Feb 2007 11:42:00 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">טיסות פנימיות בברזיל:Re</div><div class="imported-body">4 טיסות ב 630 דולר זה נשמע לך יקר?
לי זה נשמע זול מאוד,  מחיר של טיסה וחצי בערך ללא ווזה.
בברזיל הם מדברים פורטוגזית,  אם אתה לא שולט בשפה,
נראה לי במקרה של ווזה עדיף לך להזמין מהארץ.
בבודדות עדיף להזמין שם.</div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/171126</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/171126</guid><dc:creator><![CDATA[לי]]></dc:creator><pubDate>Sat, 24 Feb 2007 11:42:00 GMT</pubDate></item></channel></rss>