שק``ש WILDCAT
-
אני יוצא לניו זילנד ויש לי שק``ש של WILDCAT קומפורט -7 ואקסטרים -11 אתם חושבים שזה מספיק או שצריך להתארגן על משהו אחר -
אחי היקר!!!!!אם זה השק''ש דרך המטייל במחיר דיי זול אז זה השק''ש שאני הסתובבתי איתו שנה!!!!! ח ר אאאאאאאאאאא של שק''ש להתרחק ממנו כמו מאש ואני בכלל לא צוחק אמיתי לגמרי תשקיע עוד קצת ותקבל משהו שיחממם אותך באמת!!!! ארי -
השק''ש חרא!!!!!!!!אחי מכל הלב זה שק''ש חרא!!! שלא כדי לקנות אותו בכלל. היה לי את אותו השק''ש שנה לאותו טיול כמו שלך ולא הייתי מרוצה בכלל!!!!! אז עדיף להשקיע עוד כמה גרושים ולקבל תמורה יותר טובה!!!!! ממש עדיף אני לא יודע איך לא העפתי אותו כבר בחודש הראשון!!! רק בגלל קמצנות שלי!!!! ארי -
שק``ש WILDCAT:Reזה בהחלט מספיק לניו זילנד, מומלץ לקחת לשם שק``ש עם טמפ` קומפורט של 5- מעלות. -
שק``ש WILDCAT:Reאם מדובר ב ORIENT EXTREME אז הוא אמור להתאים,רק מה ,אם אתה רגיש לקור,יתכן שהוא לא יספיק. בן כמה הוא? והאם הוא נשמר פתוח מאז שקנית אותו,הם גורמים שיעזור לנו לבחון את רמת הבידוד שלו כיום. בפועל,שקי השינה של ווילדקט הינם ברמה גבוהה מאוד יחסית לשקי שינה של חברות ישראליות אחרות,רק שמה,מדד הטמפ שלהם משוער ולא מדוד,לכן יכולה להיות סטיה מבחינת המדד שכתוב עליו. -
שק``ש WILDCAT:Reומעבר ללויואליות למערכת, מה איכותי בשקי wildcat יחסית לשק``שים ישראלים או עלומי שם אחרים? -
אתם לא דוברי אמת!!!!השק``ש!לירון לא אתה ולא ניצן`` החמודה`` שאגב גם עובדת המטייל!!! לא טיילתם איתו אני!!! חמודים אז בבקשה אל תעודדו אותו לקנות את השק``ש הזהכי הוא לגמרי שק``ש ******** נערך ע``י ירון מנהל הפורום-פשוט כי יש מילים שהמסך לא יסבול-אנא,שמור על שפה נאותה.********* אז תנו לו לשמוע לראות את האמת ירון``מנהל הפורום`` ארי -
תראה ש.דבר אחד שווה לכל שקי השינה האלו,וזו העובדה שהם לא נבדקים בתנאי מעבדה מבחינת מדד הטמפ` שלהם,אלא משערים בערך את המדד שלהם. מה הופך את השק``ש הזה ליותר טוב משקי שינה עלומי שם או מקבילים ישראלים? בקרת האיכות. הרי כל מי שמכיר את המותג WILDCAT יודע שזה מותג של למטייל,עכשיו,למטייל לא יכולה להרשות לעצה לעבוד עם חברות שהמוצרים שלהם פשוטים מדי,פשוט כי זה משליך ישירות עליה,לכן הבחירה של המוצרים שנושאים את המותג WILDCAT היא בחירה קפדנית,ואני יכול גם להגיד לך,שמבחינת נסיון של שנים עם השקי שינה האלה,הם כמעט ולא מגיעים לתיקון,ותמיד כשהם נמכרים,יסבירו לך את עניין מדד הטמפ` המשוער,והם קרובים אליו יותר ממקבילים שאני רואה. (כל מני שקי שינה בעובי מגוחך שנטען עליהם שהם מתאימים ל -10 ועולים 300 שקל....) -
רק תסביר לבחור!!!!אני לא מדבר על תיקונים ירון!!! הבחור חיפש מידע על השק''ש אני זה שאת כל הדברים לפני הטיול שלי קניתי בהכי יקר שאני יכול{נעליים תיק וכו}!!! ובקניית השק''ש חבר שלי שיכנע אותי להתפשר ואני בגלל הקמצנות שתפסה אותי באותו הרגע אכלתי חרא עם השק''ש הזה אז באמת אל תאחל לבחור לקנות את השק''ש הזה,תכלס לך הוא יקשיב יותר!!!! ארי -
שק``ש WILDCAT:Reהייתי לוקח משהו אחר (אלואושיין של נורט`פייס לדוגמא, וזאת אחלה דוגמא כי אני באמת לוקח אותו לניו זילנד עוד 5 ימים
שמעתי על כמה אנשים שיצאו ארטיקים עם השק``ש הזה באיזורים הקרים יותר. -
אם תסתכל בהודעה הראשונהשכתבתי,תראה שכתבתי שאם הוא רגיש לקור,יתכן שהשק שינה לא יתאים. בוא נאמר כך,יחסית למחיר שלו,הוא שק שינה מצויין,רק כן,צריך לקחת בערבון מוגבל את הגדרות מדד הטמפ` שלו. בכל מקרה,אין הצדקה (ארי) למילים שבחרת להעלות פה ללקסיקון של הפורום,וזו הסיבה היחידה שההודעות שלך נערכו והוסרו. ירון -
בתי מטיילת וחייה באירלנדכמעט שנה, היא תמיד ישנה בחוץ עם TNF מדגם בלו קזו, יש לציין כי באירלנד בגלל הגשם היא ישנה כמעט תמיד באוהל. אילו היום הייתי רוכש לה שק``ש חדש הייתי רוכש שק``ש אמריקאי לאותה הטמפ של מינוס 7 מעלות אולם במשקל של עד 1 ק``ג. -
יש חיה כזו?גם פחות מ 1 ק``ג וגם לטמפ` של מינוס 7 (תקן אמריקאי)? אשמח לקבל דוגמאות (כי אני בשלבי רכישת שק``ש חדש) (אלא אם בעצם אתה מדבר על דגמים שיש להם חצי ריץ רץ וכו`) -
יש חיה כזו?:Reבטח שיש חיה כזאת .... יש הרבה חיות ...הכל בסופו של דבר שאלה של מחיר .... שקש פוך 900 של TNF ... יגיע לך לנתונים כאילה...במחיר תואם...... תסתכל באתר שלהם ..... (כמובן קח בחשבון שTNF בודקים הכל בתו תקן מטורף, אז כשהם אומרים 7- זה כמו שכל חברה אחת בלי תו-תקן תגיד 10-...) -
לדוגמא ....TNF Hightail - פחות מק``ג , 10- 369$ .... יש לך גם את האתרים של גישת האולטראלייט לדוגמא : Mountain Hardwea ``Phantom 15 פחות מק``ג .... מינוס 9 (המדד באתר לפי פרנהייט ואונקיה) 330$
hightaill
Mountain Hardwear -
לדוגמא ....:Reלא הייתי רץ ואומר ש מינוס 7 של TNF זה באמת מינוס 7 הייתי אומר שדווקא התקן האירופאי הוא המחמיר ולדעתי הנכון יותר. בכל מקרה, את ה TNF הזה אני מכיר הוא בעייתי כי אין לו ריץרץ עד הסוף כדי לחסוך במשקל וזה די מציק לדעתי. -
לדוגמא ....:Reהשאלה היתה לפי תקן אמריקאי .... בכל הכוונה שלי היתה ש 7- US של TNF לעומת כל חברה חחרת בלי תו תקן הוא הרבה יותר אמין(ביחס לתקן US) ... (בתור אחד שמין בציוד זה בטח ברור לך..... זה סתם היתה הערה כללית לשאר הקוראים) -
לדוגמא ....:Re -
יש חייה כזו, חפש תחת הכינויYGH, הוא המליץ כולל מניסיון אישי לפחות של שני שקש``ים כאלה. -
כן אבלהוא שוקל 1250 גרם ודובר על כאלו ששוקלים פחות מ-1000 גרם.