ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תביעה על תאונה במהלך סקי

פורום סקי וסנובורד
    8
    24
    4315
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

בשבוע שעבר יצאתי לחופשת סקי באלפ-דואז. ביום הגלישה הראשון לקחתי שיעור סנו-בורד שבמהלכו נפלתי על היד ושברתי את שורש כף יד ימין (שבר רדיוס דיסטלי). מכיוון שהעצם זזה ממקומה הרופא באתר, שאינו אורטופד, הבהיר שעלי לראות אורטופד בהקדם בבית-חולים מקומי (דבר המצריך אשפוז) או בישראל כדי לוודא שההחזרה של היד למקומה נעשתה כראוי ואין סיבוכים הדורשים התערבות כירוגית. בהתייעצות טלפונית עם אורטופד בארץ הובהר לי שעלי להבדק בתוך שבוע-עשרה ימים לכל היותר. מכיוון שהטיסה המתוכננת חזרה לארץ הייתה רק שבוע אחר כך נאלצתי, על מנת להגיע לארץ בפרק הזמן שהומלץ ע``י הרופא, להקדים את הטיסה.כדי להגיע לשדה``ת בז`נבה לא הייתה ברירה אלא לקחת מונית מהאתר (האפשרות האחרת הייתה נסיעה באוטובוס ציבורי שיצא במהלך השבת- ואני שומר שבת) דבר שעלה כצפוי כסף רב. לאחר שחזרתי התברר, כי חברת הביטוח דרכה עשיתי ביטוח סקי מסרבת להחזיר לי את הוצאות הנסיעה מהאתר לשדה``ת. 1. כיצד אתם ממליצים לנהוג בתביעה מול חברת הביטוח בכל הקשור להחזרי הנסיעה? 2. מכיוון שהתאונה ארעה בשעה שלקחתי שיעור סקי האם יש לי גם כיסוי ביטוחי כלשהו של בית הספר או שניתן לתבוע אותם? אשמח לכל עיצה ועזרה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • droded
        droded נערך לאחרונה על ידי

תביעה על תאונה במהלך סקי:Re
        מעניין עם החיסכון או החסכנות אופייני לשומרי שבת. בכל מקרה פנה לעורך דין ואל תנסה להיות חוכמולוג לחסוך גם בזה.
        • אילן שטרנברג
          אילן שטרנברג נערך לאחרונה על ידי

תביעה על תאונה במהלך סקי
          חברת הביטוח אינה מכסה את הנסיעה מאתר הסקי לשדה התעופה. לא כתבת אם הודעת לחברת הביטוח מיידית על המקרה. במקרה שקרה לי, בתאונה של הבן שלי, הודעתי מיידית לחברת הביטוח שפעלה במהירות וסייעה לי בכל הדרוש. לבסוף שילמו לי גם את הוצאת הנסיעה לשדה התעופה. לדעתי, אם תפנה לעו``ד או אם תפעל בכח, לא תקבל דבר כי הם לא חייבים לתת לך את הוצאות הנסיעה. תתקשר אליהם, תסביר את המצב בצורה תרבותית ורגועה, אתה יכול גם להסביר שהגעת מהר לארץ כדי לא לגרום להוצאות מיותרות בחו``ל שהיו משולמות ע``י הביטוח ואם גם קצת תתחנן זה יכול לעזור. בהצלחה...אילן.
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

התגובה לא לעניין
            ...``מעניין עם החיסכון או החסכנות אופייני לשומרי שבת...`` ממש לא לענין המשפט הזה.
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

הודעתי לחברת הביטוח מיידית כשזה קרה. התגובה הראשונית שלהם הייתה- ``היום יום שישי ואין נציגי תביעות במשרד. תאסוף קבלות ונדבר בארץ``. בפנייה לאחר שחזרתי לארץ הם אכן אמרו שהם לא מכסים נסיעות לשדה``ת. איך להמשיך מכאן?
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

השאלה הגדולה היא -מה כתוב בפוליסה?! תקרא היטב מה כתוב ומהן ההגדרות לכל מקרה, אם כיסוי עליות כולל קיצור נסיעה וההוצאות הכרוכות בכך ויש פירוט מלא, חפש את המקרה שלך . במידה והפוליסה לא מכסה במפורש הסעה לשדה התעופה חפש סעיף הוצאה אחר שיכול להכלל תחת הכיסוי כגון הסעה או פינוי רפואי שהרי קיצרת נסיעתך לצרכים רפואיים. בכל מקרה נסה בטוב- המטרה היא לא לנקום אלא לקבל את הכסף. אם לא הולך נסה באמצעות תביעות קטנות. דווח ושתף אותנו בהמשך ההליך בהחלקה. charls *** ועוד נקודה חשובה , ``אמרנו לך!`` מגיני שורש כף יד והיית פה היום כותב דווח סיפורי גולשים ,תרתי משמע 🙂 -היה חזק
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

התגובה לא לעניין:Re
                  מסכימה עם כל מילה! זה יותר מלא לענין יש בזה טעם לפגם. אם בחו``ל מישהו היה מגיב לפורום ככה לגבי יהודים היינו צועקים גוואלד אנטישמיות.
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

צ`ארלס שלום, מה זה מגיני כף יד?
                    • איתן סלווה
                      איתן סלווה נערך לאחרונה על ידי

1) עו``ד יעלה לך יותר מעשר הסעות מהאתר לשדה התעופה ולכן לא כדאי.תנסה בטוב כמו שאמרו קודמיי. 2) מגיני כף יד: קיימות כפפות לסנואובורדיסטים אשר בהן חלק קשיח שתפקידו להגן על שורש כף היד. 3) אם כבר בהגנות אנו עוסקים קיים גם מיגון מיוחד לראש ששמו קסדה. אם נפגעים בראש אין בעיית הסעה מהאתר לשדה כי הוצאות העברת גופה מכוסות ברוב הפוליסות. ותחשבו על זה.......
                      • ?
                        אורח נערך לאחרונה על ידי

היי מיכל, מגיני שורש כף יד הם אביזר חובה לכל גולש סנובורד בכל רמה שהיא. הכוונה לכפפות מיוחדות לגולשי סנובורד שמכילות מעין סד פלסטיק קשיח שנותן חיזוק משמעותי לשורש כף היד כף שבעת (ואני כותב ב``עת`` ולא ב``מקרה של``) נפילה ,כשהיד באופן אינסטיקטיבי נשלחת במצב מאוזן כדי לבלום את הגוף, המכה לא תשבור את שורש כף היד אלא תספג במגן . גם לרולר בליידס יש מגינים כאלו שמשמשים בנוסף כהגנה מפני שיפשוף (סכנה שלא קיימת בשלג). כפפות מומלצות הן :LEVEL אומנם לא זולות אבל מה זה עלות של כפפה מול עלות של חופשה..שלא לדבר על הכאב ועגמת הנפש. בהחלקה. charls
                        • ronivars
                          ronivars נערך לאחרונה על ידי

מגיני שורש כף היד נועדו בעיקר לסנובורדיסטים, הם נמצאים בתוך הכפפות בדרך כלל זו חתיכת פלסטיק שמונעת מכף היד במצב נפילה להתקפל יתר על המידה, וכתוצאה מכך שבר. זמן החלמה מאוד ארוך, במצב של שבר בין 3 חודשים ל-6 חודשים. אישית אני משתמש בכפפה שיש בה את המגן מ-2 הצדדים של כף היד מי שמתחיל או אינו יודע אני מציע לקרוא על פציעות באתר של גדי ספורטנא אם היה אפשר הייתי אוסר על גלישה בסנובורד ללא מגיני שורש כף היד כמובן גם מגיני ברכיים ומגיני מרפקים קסדה
                          • ?
                            אורח נערך לאחרונה על ידי

הכוונה למגן שורש כף היד
                            כמו של רולרבליידס למשל מומלץ לגולשי סנואבורד על מנת שיחזרו מרוצים מהחופשה... /אליש
                            • אילן שטרנברג
                              אילן שטרנברג נערך לאחרונה על ידי

מי חברת הביטוח???
                              • שוורץ
                                שוורץ נערך לאחרונה על ידי

לא יכולת לחסוך מאיתנו את הטימטום שלך?
                                • ?
                                  אורח נערך לאחרונה על ידי

מי חברת הביטוח???:Re
                                  חברת הביטוח הראל. פוליסה של דרכון למטייל-איסתא
                                  • TomerSi
                                    TomerSi נערך לאחרונה על ידי

לא לוותר!
                                    במידה ועשית ביטוח הרחבת סקי, קודם כל להוציא מכתב לחברת ביטוח שבו אתה מודיע שבמידה ולא תקבל את המגיע לך תוך X ימים מיום קבלת המכתב אתה תראה עצמך רשאי לפעול כנגדם וכו` וכו`... בטח יש לך איזה חבר עו``ד או מישהו שיודע לנסח מכתבים מאיימים. במידה וזה לא עוזר, בית משפט לתביעות קטנות. אין לך מה להפסיד. כמובן, כל זה לאחר בדיקת הפוליסה ולראות שזה מכסה. (זה אמור להיות מכוסה במידה ועשית ביטוח הרחבת סקי).
                                    • ?
                                      אורח נערך לאחרונה על ידי

לא לוותר!:Re
                                      חבר עו``ד שבדק עבורי את הפוליסנ מצא שבאותיות הקטנות חברת הביטוח אכן פוטרת עצמה מלכסות הוצאות נסיעה במוניות. למרות זאת, בסופו של דבר במקרה שלי הנסיעה הזו הייתה לצרכים רפואיים בלבד, ומכיוון שזו היתה הדרך היחידה שלי להגיע לשדה היא חסכה להם הרבה מאוד כסף (האופציה האחרת מבחינתם הייתה אישפוז בבית חולים מקומי). אנסה לפנות בטוב ולקוות לקצת הבנה מחברת הביטוח תודה לכולם
                                      • ?
                                        אורח נערך לאחרונה על ידי

בעיקרון הכל תלוי בפוליסת ביטוח שלך. מנסיוני פוליסת הביטוח מכסה העברות וטיסה לארץ רק כאשר הטיפול אינו יכול להתבצע בחו``ל. מה שלא קורה. הביטוח הרפואי כעיקרון מחזיר רק את המצב הכי זול שאפשר לבצע כלומר לא ניתוח ו/או טיפול אצל מומחה הטוב מכולם, אלא את המינימום. לכן נסיונך לתבוע את עלות הנסיעה שלך מהאתר לגנבה לדעתי תעלה חרס. חברת הביטוח במקרה שאתה ציינת לא תכסה את העברות במונית מיוחדת. אל תשכח את עלות ההשתתפות העצמית. לגבי ביה``ס לסקי. מדובר בספורט אתרגי שבו קיימים הסיכויים להיפצע. אין פה שום רשלנות מטעם בית הספר. זה לא שלקחו אותך על היום הראשון פעם ראשונה למסלול שחור. המקרה שלך אינו מהווה רשלנו. בכל מקרה תרגע תחלים ועל תתפור לך כיסים.
                                        • ?
                                          אורח נערך לאחרונה על ידי

ולכל הכותבים מעלה
                                          הגשת תביעה ללא סיבה גוררת אחריה הוצאות משפט לצד הזוכה אז אל נא לרשום אין מה להפסיד.
                                          • avir
                                            avir נערך לאחרונה על ידי

לא לוותר!:Re
                                            אני מציע לך לפנות לעו``ד שמתמחה בנזיקין ולוקח אחוזים מהתוצאה. אני נפצעתי בכתף לפני 6 שנים במהלך שיעור בקלאב וקיבלתי סכומים לא מבוטלים מהביטוח תאונות אישיות שלי וכן מפוליסת ביטוח סקי שעשיתי דרך סוכן הנסיעות. זה לוקח זמן. רק לפני חצי שנה קיבלתי את הפיצוי בסך כ10.000 שח מפוליסת ביטוח הנסיעות.
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון