פראג
-
שלום לכולם,
השנה החלטנו לטוס לפראג, יש מה לעשות שם 4 ימים?
או שכדאי יום אחד לנסוע לטרזינשטט או לדראזן?
תודה מראש
-
פראגיש ויש
-
פראגבהחלט שיש .. הייתי לפני שלושה חודשיים .. תיכננו גם לצאת לקרלובי וארי ולדרדזן .. בשטח היה כל כך הרבה מה לראות להיסתובב ולהינות בעיר המדהימה הזאת .. ככה שנראה לי שכדאי לך לוותר על יציאה . בעייני 4 ימים לפראג זה לא הרבה מיידי . בהצלחה תהנו .

-
פראג -
פראגאוקי תודה לכם,
אבדוק בבלוגים
-
פראגרציתי גם לשאול איפה עדיף להחליף לקורונות? האם בארץ ישירות משקלים או שעדיף בארץ להחליף ליורו ושם להחליף את היורו לקורונות...
-
פראגחזרנו לפני שבוע מפראג

היינו 5 ימים מלאים, מתוכם יום אחד הוקדש לקלובי וארי.
בהחלט ניתן לראות את מירב פראג ב4 ימים, אך כמובן שאפשר לטייל בה יותר.
אנחנו בשמחה נחזור לחקור את מה שלא הספקנו, העיר יפהפיה ולא חסר מה לעשות.
בדיעבד, על קלרובי וארי היינו מוותרים באופן אישי. נסענו שעתיים לכל כיוון כדי לשהות במקום כ-5 שעות. מקום נחמד, תיירותי, אך ממצה את עצמו מאוד מהר. אם אין כוונה לשהות באחד המלונות ולהינות מהספא שמוצע במקום, לדעתנו מיותר להגיע.
לגבי החלפת כספים, ללא ספק עדיף להגיע עם יורו ולהחליף לקרונות בפראג.
צ'יינג' מומלץ צמוד לכניסה הראשית לקניון פלדיום, מצד שמאל. לא חובה שם, פשוט נעים ונוח.
נסיעה טובה!
-
פראגבוקר טוב מיקי
אני רכשתי בארץ קורונות במקום לבזבז זמן בחו"ל. כי לרכוש מטבע כמו יורו ואח"כ להמירו זה גם עולה לך כסף.
אתה מוזמן לקרוא מה אנו עשינו ב-4 ימים בבלוג שלי.
נסיעה מהנה מובטחת לכם.
רחל לבון
-
פראגהכי נכון להחליף שקלים בשדה התעופה ואם נגמר או למשוך מכספומטים או לשלם בכרטיס אשראי הצנגים בפראג מחליפים גם שקלים אבל שערי ההמרה הם שערוריה
-
פראגתודה רבה לכם, ורחל ברור שאני קורא את הבלוג שלך...
-
פראגחזרתי ממש עכשיו. אין שום בעיה להעביר 4 ימים בעיר מבוקר ועד לילה בלי מנוחה ולא להשתעמם לרגע. מעבר לדברים המתוכננים, בהמון מקומות היו פתאום הופעות ברחוב או משהו שקורה (שוק אוכל צרפתי לכמה ימים למשל, או הופעה מעולה של ביג בנד בסיבוב בכיכרות ברחבי אירופה), אז הזמן חולף במהירות.
הבאתי יורו והחלפתי בפראג עצמה (בכלל, היה שווה לקנות יורו כשהוא נמוך, תמיד טוב שיש בבית). על הטיסה ממילא שילמתי בכרטיס אשראי, על המלון ביורו, והמחייה שם זולה, כך שהחלפתי מעט כסף והספיק לשבוע שלם.
-
פראגתודה רבה keves
-
פראגהמרת כספים הטובה ביותר שמצאתי: בקניון Palladium.
בפנים - קניון גדול מאד ויפה.
הצ'יינג' - נמצא מבחוץ לו על הקיר החיצוני, כמה מטרים מבית העירייה.
שמיל
-
פראגמיקי שבת שלום.
כדי לתכנן מסלולים,עם אתרים קרובים,איש למשנהו,קבל מפה פעילה,למגוון אתריה של פראג.
באם תלחץ על נקודה או כוכבית אדומה,ייפתח הסבר לאתר,כולל מיקומו, ועמודה פנימית לאתרים הסמוכים.וכן גלריית תמונות לאתר.לשימושכם!!!.
בהצלחה וטיול מהנה ,שבת שלום חיים.
-
פראגתודה רבה haim'
יש לי עוד שאלה האם כדאי ושווה לעשות שופינג בפראג, ואם כן איפה אתם ממליצים, בעיקר בגדי נשים וילדים...?
-
פראגערב טוב.
שוק הפישפשים,פעיל בשבת וראשון,ואחד השווקים הגדולים באירופה,מזכרת לדורות מהשלטון הרוסי.ליום כייף וחוויית קניות.
השוק הוויאטנמי - בנוי כבסטות ניידות,כפי שנראה שוק רמלה/לוד.
בשני השווקים - איכות המוצרים,לא באיכות ורמה,וחלקם אפילו חיקוי,של מותגים ידועים.כמו כן מרכזי קניות וקניונים,חפשו לפי דרישות הקניות שלכם.
חנות הנעליים הידועה - באטה,נדמה לי כוללת 5 קומות,ממוקמת ברחוב הראשי,בין הכיכרות ווארצלב - הפרש על הסוס, וסטרומוסצקה - כיכר השעון והעיריה.
Bata Shoes
New Town, Prague 1
Shoes & Footwear
Mon-Fri 09:00-21:00; Sat 09:00-20:00; Sun 10:00-20:00

Visa, MC/EC, Amex
Yes
Yes
Bata Shoes
Wenceslas Square 6, New Town, Prague 1
Czech Republic Tel: +420 221 088 472
Metro: Mustek (lines A & B)
Tram stop: Vaclavske namesti (trams 3, 9, 14, 24) -
פראגועוד קישורים למבנה העיר לאתרים ולקניות.
http://www.mako.co.il/travel-world/guides-prague/Article-d9d
http://www.hakolal.co.il/195666/%D7%94%D7%9B%D7%9C%D7%A2%D7% 9C%D7%A4%D7%A8%D7%90%D7%92
אפשרות לטיולי סאגוויי,לשייט לילי רומנטי,אם אוהבי גנים ופארקים,ישנם פזורים בכל
מרחבי פראג.
http://www.myczechrepublic.com/prague/parks-gardens.html
לכו לאיבוד בסימטאות הציוריות,בכייף ובקלילות,עד לשחיקת הסוליות.
טיול מוצלח ומהנה חיים.
-
פראגחיים ממש תודה לך ויום טוב
-
פראגבסתיו קניצתי נעליים טובות ממש זולות בBata בJindřišská 939/20, בדרך מבית הכנסת ירושלים לככר ואצלב . עכשיו בחיפוש הכתובת במפת גוגל אני רואה שכתוב - סגור. למה?
-
פראגהיינו בפראג באפריל ובדקתי את נושא ההמרות. הגעתי למסכנה שהכי זול למשוך מהכספומט בפראג, העמלה שחברת האשראי שלי לוקחת הייתה פחות מ 1% ובנוסף סכום קבוע קטן.
בפראג אפשר לטייל גם שבועיים. העיר פשוט מקסימה. היינו 5 ימים והייתי בכיף משוטט ברחובות עוד שבוע.