אשרור טיסה בחזרה לארץ?
-
אל על לא מבקשים לאשרר טיסהאתם טסים אל על או סנדור? -
אל על לא מבקשים לאשרר טיסהשלום
אי אפשר כבר לדבר על נושאים כמו אישרור טיסה ולא להכניס את הגיזענות בדלת האחורית?
השתייכותו האתנית / דתית של השופט (ודעותיה ה... של הכותבת)לחלוטין לא רלוונטית פה, גם אם השופט טעה.
-
אישרור טיסת שכרלפעמים הפקידים של חברות השכר מבלבלים את המוח.
בטיסה מברצלונה לארץ התקשרתי אליהם יום או יוציים לפני החזרה לודא מצב הטיסה, ואז נאמר לי שהוזזתי לטיסה אחרת שאמורה היתה לצאת חצי שעה מאוחר יותר.
הגעתי לשדה מוקדם (היה גשום, ולאחר החזרת אוטו שכור, לא התחשק לי לקפוץ העירה) ופשוט חיכיתי שיפתחו את הדלפק. החלטתי לשחק ראש קטן והלכתי לטיסה המקורית שלי, ועשיתי צ'ק אין בלי בעיות.
בדיאבד, זה היה ממש מזל, שכן שתי הטיסות התאחרו, אבל אנחנו המראנו באותו לילה, ונוסעי הטיסה השניה נתקעו שם עד הבקר למחרת.
כלומר, למרות מה שהפקידה אמרה לי בטלפון, נשארתי רשום לטיסה המקורית, עבורה היה לי כרטיס הטיסה. -
הבדןל במונחים.אני טס בעיקר בטיסות שכר.
בטיסה כזו יכולים להיות נופשונים שיש להם נציג חברה שמידע אותם על שינויים ויש שינויים.בטיסה כזו יכולים להיות אנשים שקנו דיל של טוס וסע וכאלו שקנו בניפרד טיסה ודואגים לעצמם לשאר הדברים.איש לא מידע עצמאיים על השינויים. אם לא ניקח מראש מ'ס טלפון לבדיקה ולאו דוקא לאישרור וגם נעשה (כפי שנכתב כאן) גם גיבוי מהביית לעניין, יש סיכוי לצרות.-דוגמא:בטיסה שלא בעונה לאיסטמבול
דחו טיסה ביום והוסיפו נחיתת ביניים באנטליה. אנחנו שקנינו רק את הטסה לא דווחנו על השינוי.אלמלא "נוהל קרב" חד משמעי לודא ביצוע היינו בצרות.אפילו הנוהל הזה, אינו מבטיח תמיד המנעות מתקלות.
בטיסה סדירה באיבריה, מריו לת'א אישררנו מראש 75 ו24 שעות אפילו שנאמר לנו שאיין צורך באישרור.לנגד עיננו בשדה התעופה בוצע אובר בוקינג, שהכניס פנימה משפחה של חמש נפשות שלא הזמינה מראש ושנינו נשארנו בחוץ(במקרה זה לשמחתנו)---אורי -
אשרור טיסה - צריך?מידע טרי: הזמנתי היום דרך הטלפון טיסת אל-על למילאנו. שאלתי אם צריך לאשרר טיסה בחזרה. נאמר לי שאם יש להם את מספר הטלפון הנייד שלי בחו"ל והוא זמין - אין צורך לאשרר. הטיסות בדרך כלל סדירות ויוצאות בזמן, אבל אם אני רוצה להיות שקטה וארצה לברר, היא נתנה לי מספר טלפון. בטיסות קודמות באל-על אף פעם לא התקשרתי לאשרר. -
תודה נוריתצרם לי שאף אחד לא התייחס לאמירה שלא רק שלא מיותרת אלא גם מטופשת. (בעיקר המסקנה שלה ששופטים טסים רק כנראה אם הם יהודים).
-
שאלו לגבי אשרור טיסה ועניתיהאמירה היתה סרת טעם אבל לא מעבר לכך, לא מדובר בהוצאת דיבה או הסתה.
אני לא משרד החינוך, אני לא מנסה לחנך אנשים מבוגרים. -
תודה נוריתהי שולה
בודאי שהגבתי להערה על השופט.
הנושא צרם מאוד גם לי.
-
תודה נוריתליפות הנפש שולה ונורית
אף אחד לא ביקש מכן ללבות את היצרים כשלא צריך.האישו כאן הוא לא גזענות האישיו כאן הוא אישרור טיסה ולא דיון פוליטי על קבוצה אתנית זו או אחרת.תמיד חייב להיות מישהו שימשוך את הדיון במקום על הנושא הנדון על אמירת אגב ולעשות ממנה דיון שיצור פרובקציות וזה מה שאתן עושות
. מתייחסות לטפל ולא לעיקר וכאילו לא די שאמרתן פעם אחת היה צריך לומר זאת שוב נכון נורית?ואת שולה אל תחלקי לי ציונים של טיפשה .זה ממש לא סר טעם נכון????
ולידיעתכן השופט יושב על כיסאו רק בשל אפליה מתקנת ותו לא.לא בשל פסקי דינו המהוללים בדיוק ההיפך וזו לא דעתי!!!
אז הנה לאן הבאתן את הדיון על שאלה פשוטה ואם תשמנה לב התשובה כבר נאמרה לפני שנה פלוס....15/07/07
אז למה יצא קצפכן עכשיו??? תמוה
אז גם דיעותיכן אינן רלוונטיות לנושא צר לי!! -
תודה נורית
די זה כבר נהיה ויכוח מגעיל ואינני רוצה להביע את דעתי מי צודק זה בכלל לא רלוונטי.
את הנושאים המשפטיים כדאי להעביר לפורום משפטי ולטעמי אינם מתאימים לפורום זה.
בקיצור: דיייייייייייייי