מלון בבנקוק
-
למישהו יש המלצה על המלון evergreen בבנקוק? או המלצה למלון עד 200 שח ללילה במיקום טוב? נשמח לשמוע על דברים חוץ מקניות שאפשר לעשות בבנקוק או סביבתה. וגם איפה כדאי לעשות קניות של בגדים..לא מותגים.. תודה רבה
-
מלון בבנקוקהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
בתקציב שציינת תוכל לבדוק את מלון Eastin Makkasan בקישור הנ"ל http://www.eastinhotelsresidences.com/eastinmakkasanbangkok/
הממוקם באזור הקניונים של פראטונם, וכ 10-15 דקות הליכה מקניון פלטינום ומקניון פאנטיפ פלאזה.
קניות בגדים ניתן לעשות בשוק פראטונם ובקניון פלטינום המיועד בעיקר לנשים. -
מלון בבנקוקתודה..אמרו פה בפורום שהמיקום של המקום לא משהו מבחינת הגעה ונגישות..אנו מחפשים משהו שיהיה גם קרוב לרכבת
-
מלון בבנקוקממליץ לך לקחת מלון ברחוב סוראוונג surawong e יש שם מבחר גדול במחירים סבירים אתה קרוב לרובע חיי הלילה פאט פונג ושוק הלילה, ברחוב המקביל סילום silom יש קניון גדול שצמוד לו רכבת עילית מרחק כמה דקות הליכה.
-
מלון בבנקוקאנחנו ניהיה במלון באוקטובר בפעם השלישית המיקום דקה מהרכבת עלית (התחנה של מלון אסיה) חמש דקות הליכה מה-MBK
חדרים גדולים ושירות מצויין של צוות המלון.
-
מלון בבנקוקמלון אסיה היה ישן מאד כבר לפני עשרים שנה, אבל הוא מקושר ישירות לתחנת הרכבת. מלבד קירבתו היחסית לכיכר סיאם אין לו שום יתרון. רק חסרונות.
במידה ולא ניתן לבטל - תקפידו לקבל חדר עם חלון אמיתי...
רוב החדרים הזולים בו הם עם חלון אוורור קטן לתוך פיר או ללא חלונות כלל.
המיקום בלילה די שומם, והחיים בבנגקוק הם לא רק סביב ה- MBK....
לדעתי, יש מלונות טובים ממנו בהרבה, חדשים יותר ובמיקום טוב יותר
-
אמיראמיר...
על איזה היית ממליץ בסיאם ?
-
אמיר..היי אייה..
..אני לא אמיר אבל הייתי ממליץ על הנובטל...

-
דן - איהנובוטל לאיה זה כמו סדין אדום לשור

-
מה יש לך לעשות שם איה...זה אזור של שופינג....וקניונים...את תשתעממי רצח!
-
מה יש לך לעשות שם איה...מה נראה לך שאני עושה בבנגקוק אהובי?
-
איה...תתחיל למכור...לא לקנות...חחחח
-
איה...לא הבנתי
-
בתנאי שתפנק אותי בטיפים בנדיבות...חמודלא טוב במכירות...
מאוד לא מוכשר בתחום הנ"ל...המקצוע שלי אמנם דורש בין היתר יכולות שיווקיות אבל סולחים על זה..חח
-
וואלה...שופינג...אנא עארף.... חשבתי אולי איזה BDSM Clubs .....משהו.... אני יודע

יש קניון או איזה מתחם חונים קונים באזור הנאנא פלאזה

-
וואלה...שופינג...אמרתי לך כבר בעבר שאם תקח אותי אבוא איתך למועדון כזה בשביל החוויה;)
עד אז... אני בקניון מתפנקת... או בספא מפואר למות שאולי רוזן או אמיר ימליצו לי...
-
ספא בבנגקוקספאים מפוארים ומאוד מומץ בבנגקוק, מנסיון אישי שלי:
DIVANA SPA
LAVANA SPA
HEALTH LAND קצת פחות מפואר (2 הראשונים ממש מפוארים) אבל ממש טוב
ASIA HERB ASSOCIATION - גם קצת פחות מפואר אבל מאוד טוב
-
אמיליה את מקסימהאין עלייך!!
מה קרוב לסיאם?
מה את הכי ממליצה?
מה את עשית שם?
)) -
אמיליה את מקסימהאז ככה:
ל DIVANA + LAVANA הלכתי בשביל הסופר פינוק.... אלו ספאים יוקרתיים ועשיתי לעצמי יום פינוק: יש חבילות של 4-5 שעות שכוללות פילינג, מעטפת גוף, מאסג', טיפול פנים,...טיפול 10,000 שכזה לגוף ולנשמה

2 הספאים האחרים לא מפוארים ברמות של הראשונים אבל מאוד טובים, מקצועיים ולשם הלכתי לעשות טיפולים יותר קצרים, שעה וחצי כל פעם: טיפול פנים, או פילניג ומסאג', או אבנים חמות..... הם יותר זולים משני הראשונים (אבל יותר יקרים מהמכונים הפשוטים ברחוב) הלכתי לעשות טיפולים טובים במחירים באמצע כזה...
LAVANA + DIVANA נמצאים באזור של קניון טרמינל 21 - זה לקחת מונית לשם בערך 10-15 דקות נסיעה במונית מהסיאמים.
HEALTH LAND - יש באזור של טרמינל 21 ובאזור סטורן (פה זה 10 דקות הליכה מהרכבת - הייתי בסניף הזה)
ASIA HERB ASSOCIATION - יש גם כמה סניפים. סניף נוח להגיע אליו כי יש רכבת תחתית כמה דקות הליכה ממנו THONG LO
יש סניף ליד ה EMPORIUM ..
כולם נמצאים על סוקומוויט
-
אמיליה את מקסימהתודה. אכן אבקר בראשון ואעדכן