הסבררר על מלון בווגאס!!!
-
לא הבנתי מזה אומר??חוץ מהמחיר למלון שאני משלמת,עליי לשלם גם 100 דולר פיקדון לכל יום בו אני שוהה במלון?אם כן-מאיזו סיבה דורשים?
שנית כל-לשלם 32 דולר ללילה על כל שימוש בשירותי המלון(אינטרנט אלחוטי,שירות חדרים וכ'ו)? אשמח לתשובות בהקדם לפני שאני מזמינה בHOTELS
למשל מלון הסיזרס פאלאס(אם הוא מומלץ,אשמח לחוות דעת

תשלומי חובה
בעת ההגעה או העזיבה תתבקשו לשלם עבור החיובים הבאים:
פיקדון: USD 100 ליום
- תעריף אתר הנופש: USD 32.48 לחדר, ללילה
דמי אתר הנופש כוללים:
- גישה לבריכה
- גישה למרכז כושר
- גישה לאינטרנט
- שיחות טלפון
במקומות נוספים בעמוד ייתכנו תוספות בחינם או בתשלום נוסף.
תוספות אפשריות
אינטרנט אלחוטי זמין בחדרי האירוח בעלות של USD 14.99 עבור 24 שעות (תעריפים עשויים להשתנות)
אינטרנט אלחוטי זמין באזורים הציבוריים בעלות של USD 24.99 (תעריפים עשויים להשתנות)
-
הסבררר על מלון בווגאס!!!יש בתי מלון מסוימים שדורשים פיקדון שהוא מוחזר בצ'ק אאוט אם לא היה נזק או גניבת פריטים מהחדר וכיו"ב. לא נראה לי סביר שהמלון דורש פיקדון בעזיבה.
לגבי ה-RESORT FEES, הנה הסבר באתר זה
-
הסבררר על מלון בווגאס!!!שכחתי לציין עוד משהו בקשר לפיקדון. משמש, לדוגמה, אם מדובר בחדר ללא עישון ומעשנים אז המלון קונס את האורח. אם הכל עובר חלק, מחזירים את הפקדון כפי שציינתי.
יכול להיות גם שלא ייקחו פיקדון, בכל אופן לא מדובר בתשלום למלון.
-
הסבררר על מלון בווגאס!!!לגבי "RESORT FEE" - זה הנובג בבתי המלון הגדולים שבסטריפ. אפשר כמובן לחסוך ולהתאכסן בבית מלון מעט צנוע יותר במרחק קצר מהסטריפ - ששם גם אין מס כזה וגם יש אינטרנט אלחוטי.
כמו בכל דבר בארה"ב (וכמו בשירשור על המלון בלוס אנגלס) - לכל דבר יש מחיר, וכל אחד עושה לעצמו את השיקול...
אגב החדרים בוגאס במלונות הם ע-נ-ק-י-י-ם
-
הסבררר על מלון בווגאס!!!כמו שכתבו לך, הפיקדון מוחזר בצ'ק אאוט אז אין בעיה.
לגבי resort fee זה נושא מאוד מעצבן שהולך ומתפתח עם השנים, כשהמטרה היא להציג לך מחיר נמוך, ובאותיות הקטנות דוחפים לך עוד עשרות דולרים ללילה, שהם בעצם תשלום חובה ללא קשר אם השתמש ב"שירותים" שלהם או לא. אז כשאת באה לחשב את עלות השהייה, צריך להוסיף את ה-resort fee למחיר החדר ללילה.
טיפ קטן: במלון Treasure Island יש עכשיו מבצע של 79$ ללילה באמצע השבוע כאשר ה-resort fee הוא אופציונאלי, להזמנה ישירות מהאתר של המלון.
-
הסבררר על מלון בווגאס!!!בד"כ מחזירים.. תבדקי שזה המקרה. אם לא, תחפשי מלון אחר.. לא חסרים מלונות בואגס
-
הסבררר על מלון בווגאס!!!תודה על המענה:) אז אם אני משלמת כ32 דולר ללילה באותו מלון בו אני שוהה עבור שירותים למינהם,שבאתר כתוב "כולל גישה לאינטרנט",אז למה רשומים הדברים הבאים??האינטרנט לא נכלל בשירותים עליהם אני משלמת?
אינטרנט אלחוטי זמין בחדרי האירוח בעלות של USD 14.99 עבור 24 שעות (תעריפים עשויים להשתנות)
אינטרנט אלחוטי זמין באזורים הציבוריים בעלות של USD 24.99 (תעריפים עשויים להשתנות)
-
הסבררר על מלון בווגאס!!!תודה על המענה=)
לגבי הפיקדון-האם אני אמורה לשלם להם במזומן או לתת להם פרטי אשראי?ובמידה ונותנת פרטי אשראי-איך אני יכולה לדעת שאחרי הצ'ק אאוט הם לא יגבו ממני ?? ואגב-היכן נמצאים שם הכספומטים שניתן להוציא את הכסף(חח אני משערת שבערך בכל פינה במלון..?בכל זאת ווגאס..)?והאם הקוד של האשראי להוצאת הכסף הוא אותו קוד בו אני משתמשת בארץ או שהבנק נותן קוד אחר?

-
הסבררר על מלון בווגאס!!!כמעט כל המלונות בוגאס גובים resort fee. בחלק מהם זה כולל אינטרנט חופשי ובחלק למרות התשלום יש הגבלה.
אנחנו היינו לפני חודש בשני מלונות בוגאס. בשניהם שילמנו resort fee.
במלון ניו יורק ניו יורק זה כלל גישה חופשית לאינטרנט.
במלון פריז לא. זה כלל גישה לאינטרנט ל 2 מכשירים בלבד שנקבעים מראש. החלפה בין מכשירים אפשרית רק אחרי 24 שעות. או לשלם עוד 14.99 דולר בנוסף ל resort fee.
לגבי הפיקדון, רב המלונות בוגאס דורשים תשלום מראש ללילה הראשון+מס.
במידה ומבטלים ההזמנה זה מוחזר (כמובן אם בדקתם מראש שיש אפשרות ביטול).
אני את מלון פריז ביטלתי פעמיים כי כל פעם ירדו במחיר. מיידית גבו ממני לילה במחיר החדש והחזירו הישן.)
הקוד להוצאת כסף הוא אותו הקוד של כרטיס האשראי שלך בארץ. הוא גם אותו הקוד שבהרבה מקומות בגיהוץ הכרטיס מבקשים להקיש (לכרטיסי אשראי עם פין שהיום הם רובם כך)
מקווה שעזרתי
לימור
-
הסבררר על מלון בווגאס!!!היי לימור בהחלט מענה מספק,אך אשמח שתבהירי לי 2 נקודות:)
1-לגבי התשלום על האינטרנט-אם למשל יש ברשותי פלאפון אחד ודרכו משתמשת באינטרנט אז הוא נכלל בדמי שירות שאני משלמת או שאני פשוט מוסיפה 15 דולר חוץ מה780 ש"ח של דמי השירות וגולשת חופשי בנייד שלי?
מה לגבי גלישה במחשב אצלם במלון?האם זה נכלל בדמי שירות שאני משלמת האומר"גישה לאינטרנט" או שזה מבחינתם נחשב ל"מכשיר נוסף" בו אני גולשת? מקווה שהבנת
)2-כשסגרתי באתר בוקינג,וידאתי שרשום שם שלא גובים עמלות ולא גובים באשראי
אז איך זה שגובים פיקדון כבר עכשיו עבור הלילה הראשון+מס???איך לא ראיתי זאת בבוקינג??וקראתי הכל
ממה שאני יודעת זה שניתן עד תאריך מסויים בו סגרתי את המלון,לשנות/לבטל ואז כשמיגעה למלון פיזית כבר גובים עבור הלילה הראשון+מס,אז מה בעצם נכון??האם כבר בעת ההזמנה בבוקינג הם גובים לי מהאשראי פיקדון על הלילה הראשון-למרות שלא ראיתי שום דבר על כך בהזמנה??או רק שאני מגיעה למלון עצמו ומשלמת במקום על השהות ובנוסף פיקדון של 100 דולר ללילה ואז אם מבטלת פיזית במקום או חלילה שברתי דבר כלשהו בחדר אז גובים ממני את הפיקדון על הלילה הראשון??(למשל במלון שאני בחרתי עבור 7 לילות,ראיתי שגובים פיקדון בערך 32 דולר ללילה,כלומר סביב ה3200 ש"ח עבור כל השהות)**במידה ואני רואה שמחיר המלון יורד(בזמן המותר בו יכולה לשנות/לבטל),יכולה לבטל ושוב לבחור באותו מלון וזה יתעדכן עם המחיר המוזל החדש?או שזה יכול להיתפס לי ברגע שאני מבטלת???מהי עצתך במידה והמחיר יורד ואני רוצה לבחור שוב באותו מלון עם המחיר המעודכן,איך אוכל לוודא שלא יתפסו לי את החדר בתאריך הספציפי??
תודה מראש על המענה וסליחה על ה"מגילה"

-
הסבררר על מלון בווגאס!!!היי לימור,לא הצלחתי למחוק את התגובה שכתבתי לך לגבי הפיקדון עבור הלילה הראשון ולכן ארשום כאן: הסתכלתי שוב בהזמנה שלי ועכשיו הבנתי לפי המשפט הבא כי ייתכן שיכולים לגבות ממני באמת מחיר עבור הלילה הראשון כולל מס:
יתכן ויחויב/ו 100% מן המחיר הכולל של הלילה הראשון מתישהו לאחר ביצוע ההזמנה.
תקני אותי אם טועה-במקרה של ההזמנה שלי:אם המחיר הכולל מס הוא סביב ה4900 עבור 7 לילות אז יכולים לגבות בערך 700 ש"ח על הלילה הראשון?
ואז אם רואה שהמחיר ירד ומבטלת ומזמינה שוב לפי המחיר המוזל המעודכן,אז מחזירים לי את ה700 ש"ח שגבו לפיקדון וגובים ממני את המחיר ללילה הראשון העדכני בעצם....?ושוב שואלת-אם ארצה לבטל ולהזמין שוב את אותו מלון לאותו תאריך עם מחיר מעודכן-איך אפשר לדעת שלא יתפסו לי אותו?

והכי פשוט זה לעקוב בחיובים של האשראי מדי חודש ולראות אם אכן חייבו?האם ברוב המקרים הם אכן גובים?
-
הסבררר על מלון בווגאס!!!אם ככה,אם למשל המלון שהזמנתי עבור 7 לילות כולל מיסים המחיר הוא 4900,אז הפקדון שגובים ממני מראש כולל מס הוא סביב ה700 ש"ח-האם ממש מבצעים חיוב אחרי שהזמנתי בבוקינג או שהמלון רק לוקח את פרטי האשראי שהזנתי ובמידה ורואה כי ביטלתי לאחר התאריך המסויים או לא הגעתי למלון-רק אז מבצע את החיוב?
ובמידה והמלון לא מבצע בפועל את החיוב ורק לוקח פרטי אשראי-ואני מגיעה למלון,הם בעצם מחייבים אותי על השהייה עצמה כולל המיסים כפי שרשום בהזמנה ללא שום פיקדון על ביטול אחרי הזמן או אי הופעה?
ולגבי הפקדון של 32 דולר ללילה במידה ונשבר משהו וכד'-זה הבנתי ותודה רבה

-
הסבררר על מלון בווגאס!!!מניסיון שלי שרשום:
יתכן ויחויב/ו 100% מן המחיר הכולל של הלילה הראשון מתישהו לאחר ביצוע ההזמנה.
המלון גובה ודי במיידית.
אם את רוצה לעשות הזמנה חלופית ולוודא שלא תופסים לך. מקודם תעשי את ההזמנה החדשה ואז תבטלי את הקודמת
-
הסבררר על מלון בווגאס!!!הזמנתי שלשום מלון ואגס - ביילס, ל 3 לילות אתמול ראיתי כבר חיוב בכרטיס אשראי 550 שח! הם לא חיכו יום כדי לחייב על חשבון
-
הסבררר על מלון בווגאס!!!אז בעצם שמגיעים למלון משלמים את שאר הסכום?לפי הבנתי זה מקוזז מהסכום הכולל אם ככה
-
הסבררר על מלון בווגאס!!!אכן.
משלמים את יתרת החשבון בניכוי הסכום ששולם (אם שולם) במועד ביצוע ההזמנה.
-
הסבררר על מלון בווגאס!!!שלושה מהמלונות שלנו בטיול (מתוך 14) דרשו מיקדמה של לילה אחד+מס.
את יתרת החיוב הם גבו במעמד הצ'ק אאוט במלון
-
הסבררר על מלון בווגאס!!!ורד
2 טיפים לוגאס :
1. מלונות יוקרתיים כמו Aria או Caeser's palace יתנו לך חדר בינוני מאוד תמורת 150-200 דולר. באותו מחיר את יכולה לקחת חדר יוקרתי עם ג'קוזי בNewyork newyork
2. אפשר להוזיל את המחירים משמעותית דרך smarter vegas או pouring pounds. תגגלי על האתרים האלה או תקראי פה :
-
הסבררר על מלון בווגאס!!!היי אורן תודה על המענה:)
האם הם גבו ממך דרך הכרטיס אשראי?(שלי לצורך העניין זה מאסטרכארד)אם כן-כיצד יכולה לדעת בבטחון(כל עוד יש לי יתרת זכות בחשבון כמובן)-כשמגהצת באשראי-התשלום אכן יעבור באותו הרגע?האם ישנה מגבלה כלשהי על מס' הפעמים בהן אני יכולה לגהץ?הפרשים של ימים ?או כל עוד יש לי יתרת זכות אני יכולה לגהץ בכל פעם והתשלום כרגיל יורד בתאריך החיוב של הארץ..?(או שהחיוב יורד תוך ימים ספורים אם ככה נהוג שם..?)
אשמח להסבר מפורט,תודה:)
-
הסבררר על מלון בווגאס!!!1. לא מדובר ביתרת זכות בחשבון הבנק אלא בסכום המסגרת הפנויה בכרטיס האשראי. כל עוד יש מסגרת פנויה אין בעיה.
2. כל עוד אין הסדר מול חברת האשראי החיוב יורד ברגע הגעתו לארץ. עניין של יומיים שלושה. ניתן להסדיר מול חברת האשראי שהחיוב לא ירד מיידית עם הגעתו אלא במועד חיוב הרגיל שלך.