ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!
-
ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!אלונה, מיקי - ככל הנראה פתרתם את התעלומה!
אכן עולה כאן סימן שאלה לגבי מערכת הבקרה של האתר.
-
ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!מיקי יקר,
כל הכבוד על הערנות
מזל שנחלצת בזמן
ותודה רבה על השיתוף החשוב
שירלי
-
ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!יש לזה תשובות ולו באופן חלקי וגם לי יש תהיות ותמיהות לגבי מערכת הסינון באתר. יש לי גם פתרונות מעשיים שאולי אציע להם.
לעניין הכפילות ואיך זה לא ניכר לעין. היות (אני לפחות) משתמשים בפילטר של מחיר מינימלי/מקסימלי, הדירה היקרה פשוט נעלמת מהמסך.
ולגבי איך בארנב לא רואים את זה, לדעתי זה נעוץ בכך שאין כתובת מדויקת לפרסום.
תודה לכל המפרגנים
-
ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!מיקי - לנו היה נסיון טוב עם האתר בברלין, אבל אני בדומה לבוקינג מסתמכת בעיקר על ביקורות של אנשים אמיתיים, למרות שיש פה סירבול טכני כזה שבטח גם זה ניתן "לעתיק" מהדירה אמיתית וטובה,
תודה על שיתוף
לייה
-
ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!מצטרפת לרשימת המפרגנים .
תודה על השיתוף , ומזל גדול שנפלו עליך
אני בטוח הייתי נופלת בפח .
-
ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!כל הכבוד על הערנות!
ותודה על הפרסום.
-
ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!מיקי,
טוב שגילת בזמן ותודה על השיתוף במידע הכל כך חשוב. נשמר.
-
תודה רבה וכל הכבוד לך הן על ההשקעה בפיענוח מעשה הנוכלות (ממש יכולתי לדמיין את רפי גינת מקריין את זה
), ובעיקר על הכנת הפוסט החשוב הזה עבור כולנו.
אני חייבת להודות שבמהלך הקריאה הרגשתי שבהחלט חסר לי לא מעט ידע בתחום, וזה הכניס אותי קצת לחרדות לקראת תוכניתי העתידית להזמין דירה.
נורות האזהרה שלי הן בעיקר אלו ה"לואו-טק"יות:
מחיר נמוך מדי - לא קונה. יכול להיות שאפסיד ככה דיל מעולה של אנשים ישרים, אבל זה מחיר שאני מוכנה לשלם כדי לא להעקץ, וכנראה גם צריכה מכיוון שלא נמצאים בידי כלים יותר "הייטקים" לסינון הנוכלים מבין הישרים.
בקשה לעבור למייל פרטי
כמו שג'ני כתבה - גם לי האנגלית העילגת הדליקה נורה לאור השם האנגלי שהוצג (כלומר, זה לא שלא בסדר להיות מהגר אנגלי שמשכיר דירה, כן?)
בקשה להעביר תשלום שלא דרך הערוצים המקובלים.
בקשה להמצאת מסמכים כגון דרכון שלא בהכרח צריכים להיות רלוונטיים.
אני ממש פחדנית, וככל שניתן מעדיפה בכלל ללכת לדירה שמישהו שדיברתי איתו (עדיף חבר מהחיים או מהפורום...) היה בה. למרות שלאחרונה ראינו שגם זה לא בהכרח עוזר - הנה אודי גלילי רק חזר מדירה נהדרת על אגם אנסי ומישהי אחרת כתבה שאחותה (נדמה לי) קיבלה מהם ביטול הזמנה ללא הסבר וברגע האחרון...
בקיצור צריך כנראה גם מזל... אבל בהחלט - לצמצם סיכונים ככל הניתן. והפוסט שלך יעזור לרבים לעשות זאת. אז שוב - תודה!
-
ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!אם היה לי כזה ידע, הייתי שוקל להחליף צד.
כל הכבוד מיקי.
-
ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!מיקי
כל הכבוד על ההשקעה בהסבר !!!!
לא מובן מאליו!!
הפוסט ברור ומפורט
זה בדיוק אחד היתרונות של הפורום הזה. - שיתוף!
ותוספת משלי:
בפברואר 2013 נסענו עם חברים לטיול חורף שכלל ביקור בפאסנכט שבלוצרן.
הזמננו דירה דרך Airbnb. דרך מארח שהייתה לו כמות מטורפת (ממש לא נתפסת) של תגובות חיוביות, פרגונים, והתלהבות מהמארח ומאיזה אדם נפלא הוא.
מה שכן, גם ג'מוסיק נסע אלינו במקביל, והזמין דירה מאותו מארח.
הכסף שולם כפי שהמארח דרש
מתוך ערנות והאמת בתור מדיטציה והמתנה בחוסר סבלנות לטיול, נכנסתי לקישורים של הדירות. לא מצאתי את הדירה של ג'מוסיק. היא נעלמה. דירה נוספת של המארח הייתה והמשיכה לצבור תגובות חיוביות. אחרי הפניה למארח, וכל זה קרה בערך רבע שעה לפני הטיול, הוא "נזכר" להגיד שאת הדירה ההיא הוא לא משכיר יותר. בוודאי שאחזיר את הכסף ציין, הציע פתרונות להתארח בכל מיני חדרונים או שד יודע מה וכל הסיפור הריח ממש רע.
אז לסיכומו של דבר, גם אם מזמינים, גם אם משלמים, והכל נראה כשר, עדיין להיות ערנים, לתקשר עם בעל הנכס דרך האתר, לבקש פלאפון לתקשורת, וגם קישור ישיר של הדירה /בית ולהיכנס ישירות מידי חודש.
-
ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!תודה מיקי,
יש מצב שהשנה נזמין לראשונה באתר זה והמידע שלך יקר מפז!
-
ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!מיקי הבלש,
מזל שיצאת מהסיפור חלק.
תודה רבה על כל נורה שהדלקת במהלך הדרך.
כבר מספר פעמים חשבנו להזמין דרך האתר הזה, ובמקרה לא הזמנו.
הכל לטובה.
בעתיד נהיה כבר יותר זהירים..
-
ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!שאפו !! תודה על הכתבה המפורטת !! יישר כח. ללא ספק פותח צוהר לנו, אלו שפחות בקיאים. תודה רבה !!
-
ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!מעתה אמור- דוקטור מאיר.. פשוט פוסט מצויין.שאפו !!!!
-
ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!מיקי יקיר מועדון התיירות!!!
תודה על העירנות,האכפתיות וההשקעה בפוסט כזה.
גם אני השתוממתי על האנגלית העילגת משהו אך לא בטוח שהיתה נדלקת לי נורה אדומה.
בטוחה שמעתה כל אחד יבדוק היטב לפני ההזמנה הבאה.
תודה,
דבורה
-
ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!בהחלט פישינג רציני הקים הבחור
-
ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!וואו, מלחיץ משהו...
מידע סופר חשוב. חבל שאי אפשר מהנייד ( שלי לפחות) להגדיל את צילומי המסך כדי לראות את פרטים.
מקווה שהפוסט הזה באמת יינעץ, כך שאפשר יהיה למצוא אותו בנקל בעתיד.
אני רוצה לומר, שנראה לי שלא קשה ליפול ברשת.
אני זוכרת, שכשנרשמתי באתר לקראת הזמנת דירה, באחד משלבי הרישום ( לאתר עצמו) הייתה בקשה להעלות צילומי דרכון. זה היה נראה לי קצת מוזר, ובחשדנות ישראלית שנוגעת לזיוף זהויות וכאלה, התייעצתי כאן אם לעשות זאת.
נדמה לי שבסוף הצלחתי לדלג על השלב הזה ברישום ולא להעלות צילום, אבל אני לא סגורה על זה במאה אחוז.
דבר שני שהתייעצתי לגביו- אחרי שכבר בעצעתי הזמנה, בעלת הדירה ביקשה ממני את המייל הפרטי שלי כדי להמשיך את התקשורת שם וכדי להעביר לי חוברת מידע, ואז חברי הפורום אמרו שזה מקובל בשלב הזה של ההתקשרות.
ודבר אחרון, הדירה שאני הזמנתי הייתה יחסית חדשה באתר, ולכן גם היו לא המון ביקורות, אבל בגלל זה המחיר שלה היה מעולה.
כשחזרנו, ראיתי שהמחיר כבר עלה מאד מאד.
אז כמו שאמרתי, נראה שלא שיש הרבה מקום ל״נפילה״, אם אין הרבה ניסיון עם האתר.
-
ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!חשוב לעורר מודעות, לא רק בנושא של שכירת בתים מעבר לים, בכלל באופן כללי במסחר אלקטרוני באינטרנט.
פעם הגנב היה צריך ליצור עמנו או עם הרכוש שלנו מגע פיזי כדי לשים עליו את היד, היום מספיק להשיג תשומת לב ופרטים כמו כתובת מייל או אתר אינטרנט ואת סקרנותו והתלהבותו של הקרבן.
מה שכן, הבחור לא מתייאש!
הוא עדין מנסה לשכנע אותי להיכנס לאתר שלו, למרות שציינתי שאני לא מוצא אותו יותר בארנב.
זה טוב לשמור על קשר, עם האוהבים שלך ומסתבר שלפעמים גם עם האויבים שלך
-
אין עליך! על הידע הטכנולוגי, על החושים המחודדים ועל התרומה לקהילת המטיילים!!!
עדיין לא השתמשתי באתר, אם כי ביליתי בו ולא פעם אחת.
אני מעדיפה להשתמש בבוקינג.. הוא מקנה לי שקט נפשי, למרות שאני יודעת איזו עמלה גבוהה משלמים לו בעלי הצימרים.
אם אשתמש, אתייעץ עימך...חוש חש הבלש!
וגם אני מבקשת שהפוסט הזה יזכה למעמד מיוחד באתר למטייל כדי שיהיה נגיש לכול גולש.
נילי
-
ניסיון עוקץ ב-Airbnb, המלצות כיצד להיזהר!אני חייבת להעביר את הקרדיט. הארנב זו המצאה של אחותי ולא שלי.
שמחתי לעזור בחוות דעת וחיזוקים