ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מפרנקפורט לפראג

פורום אירופה
    9
    24
    6172
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ב.א.
      ב.א. נערך לאחרונה על ידי

מפרנקפורט לפראג

טוב, אני מודה!!!

תגובה זו איננה רק למס' 19, אלא גם ל- 18 ו-20!!

תודה רבה לכם וכל טוב!!!

סליחה אם היו אלו פגיעות כלשהם!!!!!!!indecision

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dubyco
        dubyco נערך לאחרונה על ידי

מפרנקפורט לפראג

מישהי אמרה לי פעם שהתפקיד הוא לנסות להציל מ..... של אחרים.

מפרנקפורט אפשר להגיע לקלן לשטראסבורג. לבאדן באדן. הידלברג קולמר ועוד.....

הבחור תקוע בפנטזיה ועל פנטזיה . וזו זכותו. כל הדגלים כבר הורמו. ואין מה להוסיף. רק לידיעה. נסיעה מג'נבה לבזל אמורה לקחת 3 שעות לקחה לי 4 וחצי שעות. נסיעה מוינה של 3 וחצי שעות לקחה לי 5 שעות . ותאמין יש לי רגל כבדה....

בהצלחה בכל אשר תחליט.

• שקד
          שקד נערך לאחרונה על ידי

מפרנקפורט לפראג

מה שקורה, זה שהתכניות שלך מסתמכות על דברים שבמקרה הטוב מצריכים צירוף נסיבות מרשים, ובמקרההפחות טוב הם פשוט חסרי אחיזה במציאות. מכאן אתה חושב שנסיעה של 600 ק״מ תיקח לך 3.5 שעות, אבל כולם מנסים להגיד לך שזה יהיה קרוב יותר ל-6-7. לדוגמה:

• האם לקחת בחשבון פקקים ועומסים של כניסה ויציאה מערים גדולות? האם יכול להיות שאתה מגיע בשעות עומס של בוקר ואחרי הצהריים (רמז - סביר שכן, לפחות באחד הכיוונים)? במקרה כזה, יציאה מאזור פרנקפורט וכניסה לפראג - רק הכניסה והיציאה מהעיר עשויות לקחת הרבה מאוד זמן.
          • תודה, דני רופ, אנחנו יודעים שאפריל זה ״אביב״. אתה יודע שעדיין יכול להיות מאוד קר וקרח על הכביש? יוצא שאני טסה לאזור של דרזדן בשבוע הבא אז אני קצת בודקת תחזית - אנחנו אמנם בהתחלת אוקטובר, תחילת / אמצע הסתיו: כרגע הטמפרטורות בלילה הן סביב 0-2 מעלות. תוסיף גשם וקיבלת קרח על הכביש. מי אמר לך שזה לא יקרה באפריל והאם אתה עדיין רוצה לנסוע 180 קמ״ש?
          • חלק מהנסיעה שלך יהיה באוטובאן, חלק לא. כשליש מהנסיעה היא בצ׳כיה - גם שם אין מגבלת מהירות? כל הנסיעה בגרמניה היא באוטובאן? תמיד תוכל לנסוע 180 קמ״ש או שחלק מהזמן יהיו משאיות בכביש ותיסע הרבה יותר לאט?
          • עבודות בכביש / תאונות דרכים / חסימה מסיבה אחרת - הבטיחו לך בכתב שזה לא יקרה?
          • הדלפק של חברת ההשכרה יהיה פתוח כשתגיע ותרצה לקחת אוטו? בדקת שעות פתיחה? הלקיחה של האוטו בוודאות תהיה מיידית? כי אם תסתכל אחורה בפורומים אפילו שבועיים - שלושה אתה תמצא כל מיני הודעות של אנשים שהגיעו לשדה התעופה ולא בדיוק היה הרכב שהבטיחו להם / הייתה בעיה עם ההזמנה / בעיה עם הרכב וכו׳. 
          • לפי מה שאתה מתאר אתה הולך לצאת לדרך של 600 ק״מ אחרי טיסה טרנס אטלנטית. אני יודעת בוודאות שיש אנשים שישנים טוב יותר ממני. ועדיין, בטיסה כזו אני הייתי ישנה לכל היותר 5-6 שעות וכנראה שהן לא היו רצופות. יש סיכוי שהייתי מרגישה שזה חוסר אחריות מצידי לצאת לנסיעה כזאת ארוכה במצב הזה. ובכל מקרה - לא היה לי קל בכלל. ועוד לא הזכרנו ג׳ט לג. ג׳ט לג יכול להיות בעייתי גם כשאחרי יומיים תצטרך לחזור את כל הדרך הזו.

בקיצור, למרות שנראה לך שכל הדרך היא נסיעה באוטובאן במהירות של 180 קמ״ש, זה לא המצב. קשה לי להאמין שהנסיעה הזו תיקח לך פחות מ-6 שעות.

אם אני הולכת עם הקו של yyy - רק השכרת הרכב והדלק יעלו קרוב ל-200 יורו. זה מחיר ממש סביר של כרטיס טיסה לפראג. כמו שאמרתי, תמצא גם בהרבה פחות מזה. תגיע לעיר עצמה - בלי רכב, תישן במלון פשוט / הוסטל ולא תצטרך חניה, וגם יהיה לך יותר מיום וחצי לשתות הרבה בירה זולה. זה, בגדול, מה שכולם מנסים להגיד לך.

• ב.א.
            ב.א. נערך לאחרונה על ידי

מפרנקפורט לפראג

צודקת!!!!!

תודה!!!!!!

• 1
            • 2
            • 2 / 2
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון