ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

פורום צפון אמריקה
    14
    27
    15761
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Chen3190919
      Chen3190919 נערך לאחרונה על ידי

שלום, אנו זוג בני 21 ו22 שעומדים להתחתן באוקטובר הבא בעה. אני כרגע סטודנטית ובן הזוג שלי עובד ומתחיל ללמוד באוקטובר הבא. אנו רוצים לחגוג את ירח הדבש שלנו בארה"ב, אך לשנינו אין כרגע ויזה. מה התהליך לסטודנטים לקבלת ויזה? האם כשניגשים דרך חברה הפרוצדורה קלה יותר? צריך להביא מסמכים שמעידים שאנחנו זוג כי הטיול הולך להיות ירח דבש?

אשמח לעזרתכם 🙂

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • KH30
        KH30 נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

בוקר טוב, 

זוג לא נשוי (בעזרת השם לא תופס אצל הפקיד...) , בני 22, סטודנטים , ללא עבודה כיום, ואני מניח ללא דירות או עוגנים כלכליים רציניים אחרים.

זה נראה כמו קלאסי לסירוב, אבל הסיכוי שלכם לקבל ויזה הוא דווקא בגלל שאתם סטודנטים- תביאו תעודות סטודנט לראיון וגם תשלומים לשנת הלימודים ששילמתם ואולי תקבלו...ככול שתראו יותר סיבות לחזרה לישראל יגדל הסיכוי.(חשבון בנק ובו חסכון למימון הטיול..)

אף מסמך שהוא לא תעודת נישואים לא יהיה משמעותי.

תסתדרו לבד במילוי הטפסים לא צריך עזרה, זה פשוט, בטח לסטודנטית.

אם אתם לומדים משהו מדעי/טכנולוגי אתם צריכים להביא מידע נוסף.(ראו באתר השגרירות).

• Chen3190919

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

תודה על התשובה, ואם אנחנו מראים אישור מהאולם על סגירת מועד לאירוע גם לא תופס? ואישור מהעבודה שמתכוונים לחזור ולהעסיק אותנו גם כשנחזור? בסהכ רוצים לטוס לשבועיים וחצי..

• saramlior
            saramlior נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

כל עוד אתם לא נשואים, זה לא יעזור לכם.

אתם בגיל בעייתי, אבל תראו אישור לימודים או תלושי משכורת.

כמו כן, אישור מהמעסיק שאתם חוזרים לעבודה לאחר ירח הדבש.

אולי כדאי לכם, לחכות עוד חודש או חודשיים לפני הבקשה לוויזה.

אין טעם לשלם 200 שקל לחברה שתמלא לכם את הפרטים, הרי בכל מקרה תצטרכו להגיע לראיון בשגרירות.

בהצלחה.

• tallior11
              tallior11 נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

היי,

הבוקר אני ובן זוגי הוצאנו ויזה אנחנו בני 25 ו-27 ללא דירה,ילדים ולא סטודנטים .

הוא שאל על הקשר בינינו וכשענינו נשואים הופתע שזה לא מצוין בתעודות זהות (חתונה אזרחית ללא רב) הסברנו לו ולא שאל יותר מזה..

השאלות היו : מטרת הטיול, והאם אנחנו מועסקים - זהו.

הבאנו תיקיה שלמה עם מסמכים מהבנק, תלושי משכורת, מכתב מעסיק, הזמנת מלונות והוא אפילו לא הציץ בה. 

כנראה שזה תלוי על מי נופלים..בכל מקרה אין מה להפסיד (מלבד האגרה) בהצלחה!

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

לגבי אין מה להפסיד - אני ממש לא בטוח שזה נכון. איפהשהו רשון במערכת שסורבת לויזה בעבר, ואני לא בטוח שזה לא ישפיע בעתיד. זה לא ימנע מלקבל, אבל עשוי להקשות.

לדעתי במצב הנוכחי שווה לשקול לוותר על ארה"ב ולהחליף ביעד אחר

• saramlior
                  saramlior נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

יש הבדל בין זוג נשוי  לבין זוג מאורס.

דבר שני- הגיל שלהם צעיר- 21-22.

חוץ מלהפסיד כסף וזמן- סירוב לוויזה הוא סוג של כתם, שניתן לשינוי בהתאם למצבו של מבקש הוויזה.

אני ממליצה- לנסות ולהגיש את הבקשה לוויזה, בעוד כמה חודשים ולא עכשיו, אלה קרוב יותר לזמן הטיול המתוכנן. 

• Chen3190919

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

אוקיי, תודה לכולם.. כמה זמן לפני לדעתכם כדאי לנו להגיש את הטפסים? אנו מתכננים לטוס באוקטובר הבא, אבל מכיוון שהכרטיסים זולים יותר ככל שמזמינים מוקדם יותר, חשבנו להגיש את הטפסים מוקדם ככל האפשר... ולגבי לוותר על הויזה- ברור שאנחנו לא מעוניינים ב"כתם" של סירוב... אז מה דעתכם על טיול לקנדה? ההצע שם שונה בהרבה מארהב? לשם לא צריך ויזה?

• KH30
                      KH30 נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

שלום שוב, 

בכנות, אין תשובה מוחלטת בעניין הסבירות לקבלת ויזה במצבכם כיום, התשובות שקיבלת פה נעו על בסיס הרבה מקרים דומים. שאלת הסיכון היא רק שלך, עלות להגשת בקשה כיום מגיעה ל כ- 1200 ש"ח ולכן זה תמיד יהיה זול יותר מלהזמין כרטיס זוגי שדמי הביטול לכרטיס זול יגיעו למאות $...

כדי לקבל תשובה לשאלתך בעניין קנדה מבעלי הניסיון פה אני סבור שאת צריכה למקד בשאלתך לאיזה סוג טיול את מתכוונת (עירוני/טבע וכיו"ב).

• Chen3190919

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

הפחד שלנו מלהגיש את הבקשה הוא החשש מכתם של סירוב שיקשה עלינו בעתיד לקבל את הויזה. לגבי סוג הטיול, אנחנו מתעניינים בשילוב בין טבע לעיר. גם טיולים עירוניים, גם אטרקציות כדוגמת פארקי שעשועים (כמו באורלנדו) וגם טבע...קנדה יכולה להציע לנו את זה?

• shira1990
                          shira1990 נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

אנחנו היינו במצבכם פחות או יותר כשהוצאנו ויזה.. רק נשואים כבר. בתור סטודנטית הייתה לי עבודה מסודרת תוך כדי התואר. למרות שהדבר היחידי שהפקיד ביקש זה תעודת נישואים.. לגבי קנדה-לא יודעת, לא הייתי, הנופים שם נראים משגעים, אבל לא נראה לי שיש שם פארקי שעשועים בסדר גודל של אורלנדו

• פירו
                            פירו נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

בנוגע לקנדה ובלי קשר לויזה ,נופים מדהימים עוצרי נשימה,ערים שוות ,כמו אורלנדו לא נתקלתי אבל לונה פארק במונטריאול ובוונקובר מאוד מומלצים

חסרונות:בעיקר לגבי השופינג 

• may east
                              may east נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

לדעתי, אם תגידו שהטיול לעוד שנה, זה לא נראה כ"כ טוב.

כי כל מסמך מהעבודה מי אמר שיהיה רלוונטי בעוד שנה.

אתם לדעתי צריכים לבנות סיפור שאתם רוצים לטוס עוד השנה, ולציין שגם שנה הבאה לירח דבש.

מסמך מהעבודה + אישור לימודים זה הדבר שקושר אתכם לארץ.

גם להראות הסכם עם האולם - קחו אתכם. אף פעם לא יכול להזיק.

• Chen3190919

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

אוקיי, תודה רבה. לדעתי, מה שבסוף נעשה זה שנתחיל את התהליך בינואר ונציין שאנו מעוניינים לטוס בחופשת פסח שמתקיימת באפריל. ככה גם יהיה יותר סיכוי שיאשרו לדעתי- כי אני באמצע שנת לימודים ובן זוגי יהיה בחופשה של שבועיים מהעבודה באותה התקופה... בכל אופן, מקווה להצליח להוציא בלי יותר מידי כאבי ראש והמון מזל 🙂

• inbar898
                                  inbar898 נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

אין הליך מיוחד לסטודנטים, את התהליך לבקשת ויזה עוברים כולם אותו הדבר.

בנוגע לחברה, ההבדל היחידי בין לגשת לבד לבין לגשת דרך חברה זה שהחברה ממלאה עבורך את הטפסים שצריך לשלוח מראש לשגרירות.

עדיף שתגשי כמה שיותר סמוך לטיול (קחי בחשבון שיכולים לאשר לך את הויזה רק לשנה), תביאי איתך מסמכים שסגרת ושילמת על אולם, אישור לימודים, ואישור מעסיק, זה יספיק בשביל לקבל, אני דווקא לא חושבת שיסרבו לכם, אבל זה גם תלוי על מי נופלים.

אני ניגשתי כשהייתי בסוף הלימודים שלי, ציינתי שאני טסה עם בן זוג, מתי אני טסה, מי הבן זוג והוא גם הגיע איתי, ביקשו ממני רק 3 תלושי משכורת אחרונים וזהו ואישרו לי.

• שקד
                                    שקד נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

אז זהו, שזה לא ממש מדויק. זה תלוי גם מה את לומדת ולאיזה תואר. מגניב לך שלא נתקלת בבעיות. חבר טוב שלי הוא פוסט דוקטורנט בפיזיקה (אופטיקה, לא משהו מסוכן במיוחד...). לפני שנתיים הוא רצה לנסוע עם אשתו וביתו התינוקת לארוע משפחתי. הבקשה שלו נשלחה לוושינגטון כדי שיבינו שם מה בדיוק הוא עושה. הוא קיבל ויזה לשנה אחרי שאשתו והילדה חזרו. עכשיו הם רוצים לנסוע שוב. מאז יש תינוק חדש, אבל מצבו לא השתנה, עדיין באותו מקום. רק רוצה לנסוע לבקר משפחה עם אשתו ועם שני הילדים. הבקשה שוב בוושינגטון.

אז נכון שזה רלוונטי לתארים מתקדמים בתחומי המדעים וההנדסה, אבל לא כולם עוברים אותו תהליך. לא תמיד מספיק להביא אישור לימודים.

• Yarden25
                                      Yarden25 נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

היי,  אני בן 23 וחברה שלי בת 21 ובדיוק אתמול היינו בשגרירות וקיבלנו ויזות

אנחנו עדיין לא סטודנטים ואפילו לא נרשמנו ללימודים.

לשנינו אין עוגנים משמעותיים בארץ , שנינו חיילים משוחררים

*מציין שלי הייתה ויזה וביקשתי רק לחדש*

בכל מקרה, כמה טיפים מהראיון -

1. לבוא אסטיביים וחדורי מטרה לטיול בארצות הברית - מה שיכלול גם תכנון מסלול טיול + תכנון עלויות + כמה זמן ותאריכים + תקציב הטיול.

2. השאלות שנשאלו הן : היכן אתם עובדים? מה עשיתם לפני שעבדתם? ומה מטרת הביקור בארצות הברית.

3. הציגי תדפיס חשבון בנק שכן יש לך מספיק כסף לתקופה שאת מתכננת להיות בארצות הברית.

בעיקרון השלבים שעברנו היו מספר שאלות לגבי העבודה, הקשר בינינו , מתי השתחררנו מהצבא, לאחר מכן הראתי לה את מסלול הטיול והתכנון, הראתי לה שיש לי עלות משוערת + תקציב 

שאלה האם יש לנו מספיק כסף כדי לעשות את זה - הראנו תדפיס חשבונות בנק.

בנוסף, הופנתה אליי שאלה האם הייתי בארצות הברית כבר ועם מי .

תלוי על מי נופלים , יש כאלה שישאלו יותר שאלות יש כאלה שפחות . בכל מקרה תמיד לענות את האמת ולהציג את הדברים כך שהמטרה היא באמת ירח דבש (טיול) ולא שום דבר מעבר.

בהצלחה

ירדן

• FlyingOut
                                        FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

לעניין המסמכים - טרם פגשתי מישהו שאמר לי שהפקיד בשגרירות באמת עבר איתו על כל המסמכים שהכין. אנשים מגיעים לראיון עם קלסרים כאילו היו חשודים במשפט על פשע חמור וצריכים להוכיח אליבי כשבפועל, להבנתי, כמעט בכל המקרים ההחלטה מתקבלת עוד לפני שהתחיל הראיון על בסיס המידע הקיים. 

כסטודנטים (לרוב המקצועות) עם ׳עבר נקי׳ סביר שלא תקבלו ויזה ל-10 שנים, אבל יש כל סיכוי שתקבלו ויזה לשנה בלי קושי. וגם אם תסורבו - אני לא חושב שזה יהיה כתם אמיתי כי סיבת הסירוב תהיה אך ורק הגיל הצעיר שלכם וזו לא עדות שלילית עליכם. 

האמריקאים בעיקר חוששים לתת ויזות, או ויזות ל-10 שנים, לבעלי הכשרה טכנולוגית מתקדמת, לאנשים שבעבר חרגו מתנאי ויזה שניתנה להם וכאלו שעולה מהנתונים עליהם שאינם בעלי אורך חיים מסודר ויציב. אף אחד לא מצפה מזוג סטודנטים בני 22 להראות ניסיון תעסוקתי עשיר עם חברת ענק, בעלות על בית וחשבון בנק עם מאות אלפי ש״ח... זה לא מציאותי. 

• Chen3190919

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

תודה רבה, עזרתם לי מאוד!

• שקד
                                            שקד נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסטודנטים- ירח דבש

Flying out, יש לך מושג למה הם חוששים מבעלי המקצועות המדעיים / טכנולוגיים? אני הכנתי מראש, ואכן התבקשתי להראות קורות חיים מדעיים. הפקיד גם התעניין לשמוע על מה התזה שלי. אותו דבר קרה לחברה שלי, שעכשיו מסיימת תואר שני. לא ברור לי מה בדיוק מפחיד אותם.

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון