שבוע במיאמי
-
היי חברים, בדרך חזרה ממקסיקו לארץ מתכננת לעצור לשבוע במיאמי.. מישהו יודע לעריך בערך כמה כסף יעלה התענוג? אנחנו 2 חברות, מחפשות מלון פשוט בסאות ביץ, שהאטרקציות העיקריות שמעניינות אותנו זה חופים וחיי לילה.. אשמח לעזרה ולכל המלצות שיהיו .
תודה רבהה

-
שבוע במיאמימישהו עזרה??
-
שבוע במיאמילא יודע לגבי עלות מלון בסאות' ביץ אבל אם הולכות לחופים תבואו מאורגנות עד כמה שאפשר כי די שוחטים שם - כיסא 25$ , שמשיה 25$ , כוס קולה 10$ וכ"ו.
עופר
-
שבוע במיאמיאוקייי זה ממש יקר! ניתן הכניס שתיה וכו' מבחוץ?? הבנתי שגם המסעדות אפילו הפשוטות שם לא זולות בכלל
-
שבוע במיאמיאנחנו היינו באחד החופים הפתוחים שאין בעיה לבוא עם ציידנית קטנה עם שתייה וכ"ו.
עופר
-
שבוע במיאמיאני לא בעניינים, אבל תביאו בחשבון שגם חיי לילה זה לא דבר זול.
ועוד דבר - אלכוהול רק מגיל 21 - מנוסח השאלה את נשמעת צעירה, לא יודע עד כמה

-
שבוע במיאמיבת 28 צעירה או לא זה כבר דיון אחר.. בכל מקרה מאוד רוצות מיאמי ל4/5 ימים לאחר מכן נצא לקרוז ל4 ימים נוספים. מנסה להבין דרכים לצמצם את העלויות הגבוהות מאוד של מיאמי למשו נורמלי. מצאתי דירה ב airbnb במחיר יחסית סביר מאוד לעומת המלונות. השאלה שנותרה היא כיצד מצמצמים עלויות אוכל וכו' אם ניתן בכלל. הבנתי שארוחה פשוטה עולה משו כמו עשרות דולרים. האמנם??
-
שבוע במיאמילדעתי שבוע זה הרבה יותר מדי.
3 ימים במיאמי די ממצים.
ברוב החופים שם אפשר להביא שתיה/אוכל ללא הגבלה.
-
שבוע במיאמיבכל מקום כמעט בארה"ב אפשר לאכול בעלויות של דולרים בודדים. אם מדובר על לאכול כדי לחיות, ולא כדי להתפנק.
בכל מקום תמצאו את מסעדות מזון מהיר (לא רק מקדונלדס ודומיו) שבהם במחיר של 5-10 דולר תוכלו לקבל ארוחה משביעה. בחלק לא קטן מהמקומות תמצאו גם ארוחות זולות יותר, כמו הdollar menu של מקדונלדס, ואחרים. לארוחת בוקר יש מזנונים (כלל מזנוני עגלה) שמציעים סנדוויץ עם חביתה ועוד משהו ב-2-5 דולר. זה לא סנדוויץ של ארומה עם מבחר של 10 סוגי ירקות להוסיף ולהוריד, אבל זה בהחלט יכול להשביע. ובאופן דומה גם שאר הארוחות.
כך שאם תנסו לחסוך, אפשר לחיות גם מ-20 דולר לאדם ליום אוכל, וזה בלי להתכלב.
אבל ברור שזה לא כולל שום מסעדה טובה, לא כולל אלכוהול או בילויים, וכולל מעט יחסית של שתייה שאינה מים. כוס קפה אחת פשוטה יכולה לעלות 1-2 דולר, אבל כוס גדולה ופלצנית בסטרארבקס וכדומה יכולה גם להגיע ל-5 דולר בקלות לפני העוגה.
לגבי קרוז - חשוב לזכור שאומנם לכאורה הכל כלול, אבל רק לכאורה.
קודם כל יש את נושא הטיפים, ועד כמה שאני יודע התעריף המקובל הוא סביבות 12 דולר ליום לאדם.
אבל יש הרבה דברים שלא כלולים. תלוי באוניה ומידת הפיתויים שלכם, אבל שתיה, שירות חדרים, כל אוכל/שתיה שבבר ולא בחדר האוכל, חלק מבילוי הערב, סיורי חוף וכו'.
וכמובן לא דרמטי, אבל לזכור גם מוניות ותחבורה בכלל - מהשדה למלון, לקרוז ולשדה, ונסיות מקומיות. לא סכומים דרמטיים, אבל זה עוד כסף למי שלחוץ בתקציב.
-
שבוע במיאמיתודה רבה! צריכה לחשוב על הכל ולהגיע להחלטה, מעט מבולבלת כי זה אחרי 3 שבועות מקסיקו ואני מתחילה לחשוש שזה בצירוף מיאמי וקרוז אולי יהפוך את הטיול כולו לטיול סביב ים והאטרקציות שבו. שוקלת אולי לשנות למדינה אחרת בארהב אבל העונהבעייתית....
בכל מקרה תודה רבה עזרת מאוד

-
שבוע במיאמיאני חולק על אנשים טובים ביחס לאמירה "אפשר לחיות גם מ-20 דולר לאדם ליום אוכל, וזה בלי להתכלב".
כמובן שזה הכל ענין של הגדרה אישית של למה אתה קורא "אוכל" (להבדיל מ"מזון") ולמה אתה קורא "להתכלב".
אני מבחין בין "מזון", שתפקידו רק לקיים חיים, לבין "אוכל" שמספק גם חוויה לנפש.
אם מדובר ברכישת מוצרים מהמרכול וכלכלה עצמית של סנדוויצ'ים, ירקות, פירות, מוצרי חלב וכד' - זה אפשרי, אלא שבעיני זה רק "מזון".
מסעדות מזון מהיר מגישות "מזון".
בשביל "אוכל" צריך כבר לרוב ללכת למסעדות של "אוכל". בבסיסיות ביותר, עלות ארוחת בוקר תעלה $7-$10, ארוחה של מנה עיקרית אחת בשרית (כמו סטייק עם תוספות) תעלה $15-$20 וההוצאה הכוללת ליום על "אוכל" תלויה כמובן בכמה ארוחות אוכלים ביום.
במחירים הבסיסיים הנ"ל, אני מניח שמעבר למחיר המנה עצמה יש תוספות תשלום על שתיה מכל סוג, מיסים וטיפ. כמובן, שאם מזמינים גם מנה ראשונה, קינוח וכד' - המחיר יהיה גבוה יותר.
אינני מדבר כאן על מסעדות מכוכבות מישלן שבהן מחיר ארוחה ליחיד יכול בקלות להגיע ללמעלה מ-$300.
ולמרות כל זה, אם אני ממיר את המחירים הנ"ל לש"ח, האם בתל-אביב, ניתן לאכול ארוחת בוקר בפחות מ-40 ש"ח וארוחה עיקרית של סטייק ותוספות בפחות מ-80 ש"ח ? אז מדוע יש כאלה שבגלל שזה בארה"ב זה נראה להם "יקר" ?
-
שבוע במיאמיהיי.. אין שום בעיה עם 80 שקל ואפילו יותר. פשוט ממה שהוצג לי מאנשים שונים ארוחה פשוטה עולה 25 דולר ומשום המחירים רק מטפסים, כמו שששמעתי גם שכוס קפה עולה בסביבות ה7 דולר שזה לא מעט ניתן לומר. ידוע לך אולי אם וגאס ולוס אנגלס זה באותו טווח עלויות??
-
שבוע במיאמי -
שבוע במיאמיהידע שלי על המחירים בווגאס ובלוס אנג׳לס הוא מלפני יותר מדי שנים, אבל לפחות במסעדות של רשתות, המחירים פחות או יותר אחידים בכל ארה״ב ורק המיסים שונים.
הסתכלי למשל באתרים של רשת outback, או Tgi Friday's בתפריטים כדי להתרשם על מחירים. ויש כמובן מסעדות זולות יותר וגם יקרות יותר. בארה״ב אפשר לאכול מזון בדולר אחד (מקדונלד) ואפשר לאכול ארוחה סופר יוקרתית גם ב-450 $ (מסעדת ״מאסה״ בניו יורק). אני בטוח שתוכלי למצוא ביניהם את מה שמתאים לך באיכות ובתקציב.
-
שבוע במיאמיאם רוצה לצמצם עלויות לארוחה העקרית תחפשי את מסעדות הבופה (לרוב הן סיניות אבל בד"כ יש בהן גם אוכל מערבי) .במיאמי אכלנו כמה פעמים באחת כזאת בצהריים בסביבות 7$ לאדם ומבחר עצום. זה כמובן תלוי בנגישות שלכן. כי אנחנו היינו עם רכב. אל תתכנני לאכול את הארוחות באושן דרייב לדוגמא כי שם זה יהיה די יקר. אני חושב שעלויות אוכל הן לא השיקול הנכון בבחירה בין מיאמי, ל"א או וגאס עופר
-
שבוע במיאמיברור שזה לא שיקול נכון, אבל לא דיברתי רק על עלויות מזון אלא עלויות בכלל אטרקציות/השכרת רכב/מלונות וכיו'... בכל מקרה כרגע מתלבטת בגלל שאם אבחר מיאמי רוב הטיול הוא סביב הים ואני חוששת שקצת ימאס לנו... צריכה לקרוא קצת על מערב ארהב ואחזור עם שאלות... תודה רבה לכולם על העזרה!!!
-
שבוע במיאמיאני ממש חושבת שההחלטה הבסיסית של "לבזבז" שבוע במיאמי היא מוטעית. אמנם לא הייתי בחופי מקסיקו אבל אני כמעט בטוחה שאם תגיעי אחריהם למיאמי (ושם כן הייתי...) תרגישי אכזבה. אם יש לך שבוע כדאי לראות משהו קצת יותר מעניין, יש הרבה אופציות.
-
שבוע במיאמימסכימה איתך לגמרי, זו נקודה שהתחלתי לחשוב עליה לפני כמה ימים. חשבתי על לוס אנגלס ווגאס. אשמח לעזרה! משו כמו 3 לילות לוס אנגלס ו4 בוגאס. מעוניינת באטרקציות כמו הוליווד, יוניברסייל וכו', פחות טבע.
-
שבוע במיאמישאלה - למה בכלל להוסיף משהו אחרי מקסיקו ולמה דווקא בארה"ב?
ואם להוסיף - מה את רוצה?
וגם מתי (חודש)?
כי למשל ניו יורק זה די "קלאסי".
לחברה צעירים (28 זה עוד צעיר בעיניי) אז אורלנדו על הפארקים שלה עשויה להיות מאד מפתה (ולא זולה)
וכמובן שיש עוד דברים רבים
-
שבוע במיאמיאז ככה.. מה להוסיף בכלל? כי הקונקשיין שלנו בארהב וזה נראה לנו פספוס אם אנחנו כבר שם אז לא לצאת לראות מה קורה בארהב. זו תהיה פעם ראשונה שלנו שם, המטרה היא ביקור קטן לטעימה ולא טיול גדול. לארהב נגיע בפברואר ולכן היו יורק ירד מהפרק. מה אנחנו מחפשות? חיי לילה, שופינג וכו' פחות בעניין טבע.. חשבנו על 3 לילות לוס אנגלס בעיקר הוליווד, בוורלי הילס, יום ליונברסייל. ו4 לילות בוגאס.
אשמח לכל הכוונה, דעה והמלצה. תודה רבה