מלון בסיאטל
-
בוקר טוב חברים
מחפשת המלצה למלון בסיאטל ( למשפחה של שלשה)
אשמח להמלצות ספציפיות או אפילו אזורי לינה כדאיים.
כל מה שאני מוצאת מאד יקר ( קרוב לשלש מאות דולר ללילה )
רצוי עם חניה ( או לפחות אפשרות לחניה במחיר סביר)
תודה ושבת נעימה
איריס
-
מלון בסיאטלהיי
אנחנו ישנו ב
BEST WESTERN PLUS Executive Inn
נמצא צמוד למגדל למגדל המחט , עלה לנו בקיץ2014 כ - 217$ ללילה ל 4 נפשות . בהחלט מומלץ
-
מלון בסיאטלהכי זול שמצאתי לפני מספר חודשים במיקום סביר היה Days Inn Bellevue, כ10 דקות נסיעה ממרכז העיר. עלה בסביבות 90 דולר ללילה לחדר עם מיטת קווין (עד שני אנשים). החניה חינם.
-
מלון בסיאטללנתי בפרבר דרומי של סיאטל בשם Kent במלון Best Western Plus. המלון היה מצוין וגם המיקום סביר. המרחק לסיאטל מבחינת זמן נסיעה הוא כ- 30 דקות אם אין בעיות תנועה מיוחדות.
-
מלון בסיאטללינה בתוך Seattle היא יקרה ויש בדרך כלל גם עלות נוספת לחניה.
אם רוצים להוזיל, כדאי לבדוק אפשרויות באחד הפרברים של סיאטל או באזור שדה התעופה SEATAC. יהיה לזה מחיר בזמן נסיעה אל/מ העיר: בין 30-60 דקות בתלות בשעות הלחץ והמרחק מסיאטל.
אנחנו לנו פעמיים ב-BEST WESTERN Airport Executel.
גישה קלה מאוד גם לעיר וגם לשדה התעופה. יש באותו ציר במרחק פעוט גם מלונות זולים יותר כמו Sleep Inn.
.
-
מלון בסיאטלגם אנחנו לנו במלון ש-DHZ לן בו ,ובהחלט סביר.
מוני
-
מלון בסיאטלמוני ו-DHZ,
אני גם שקלתי את המלון ב-Kent וגם בעיני הוא בסדר, אבל בסוף בחרתי בזה שעליו המלצתי.
הסיבות:
- קרוב יותר לסיאטל
- זול יותר (אם כי עדין יקר) באותם תאריכי קיץ
- מדיניות ביטול של 24 שעות, לעומת 48 שעות במלון ב-Kent
- גישה קלה מאוד לצירים ראשיים ולתחנת השכרות הרכב של שדה התעופה
גם כעת, כשאני בודק לינות לצורך המראה מסיאטל ביולי 2016, הסיבות הנ"ל תקפות, אם כי המחירים בכל המקומות התייקרו משמעותית.
-
מלון בסיאטלצודק
170-180 דולר בקיץ הבא לעומת 110-100 דולר ב-2012,למרות טריפאדוויסר גבוה מוגזם גם לדעתי,וביטול 24 שעות לפני מועד הלינה.
מוני
-
עליות מחיריםמשהו מאוד לא טוב (לנו) קורה בארה"ב. לכאורה אין אינפלציה, אבל הכל מתייקר מאוד: מחירי לינה (50% יותר תוך 3 שנים), מחירי מסעדות (ביוקרתיות אפילו 200%), מחירי כרטיסי כניסה לאטרקציות ובמיוחד פארקי שעשועים. טיול לארה"ב מאבד משמעותית את היתרון בעלויות המחיה לעומת טיול באירופה ומכיון שעלויות הטיסה לאירופה זולות בהרבה, אני צופה הסטה של תנועת תיירים לאירופה.
כעת, כשאני עובד על השגת לינות לטיול הבא, אינני מצליח לרדת מתחת ל-$200-$250 בהרבה מאוד מהיעדים שלי ועדין לא הגעתי לבדוק לינות בערים הגדולות והיקרות.
מוטל 6 ב-$185 + מס - זה דבר הגיוני ?
היתכן שזה עומד להיות הטיול האחרון שלי לארה"ב ?
-
עליות מחיריםגם אני חוויתי מחירים גבוהים באיזורים תיירותיים בטיול שלי בקיץ האחרון למערב ארה"ב.
המקומות היקרים ביותר בהם לנתי במלון היו: מלון Many Glacier, ג'קסון, גארדינר ומואב.
בשני מקרים לנתי באותה עיר ולפעמים באותו מלון לפני 8 שנים. אם במואב שילמתי ב- 2007 פחות מ- $90 ללילה, השנה לא הצלחתי לצאת בפחות מ- $200. בדקתי גם את המלון בו לנתי אז, וגם מחירו היה באיזור ה- $200.
גם איזור ג'קסון מאד יקר (המלון היקר ביותר בטיול היה שם) וגם איזור ילוסטון, כאשר גם בגארדינר ראיתי עליית מחירים מכ- $150 ב- 2007 ל- קצת מעל $200 ללילה באותו המלון. בדיקתי העלתה שווסט ילוסטון יקרה עוד יותר.
רמת המחירים הפתיעה אותי. הגעתי לאתרים שלא בשיא עונת התיירות בקיץ, אלא בחצי השני של ספטמבר ובתחילת אוקטובר. השנה התארך מזג האויר הקייצי וניתן היה לבקר בהרי הרוקיס האמריקאניים בתקופה זו. בשנים אחרות יתכן כבר שלג ראשון בתקופה זו. יתכן וזו הסיבה למחירים הגבוהים.
אני מסכים עם צביקה שאם פעם ניתן היה לבקר בארה"ב במחיר סביר, כי כרטיסי הטיסה יקרים אבל השאר יחסית זול (לעומת אירופה), הרי שכנראה שעכשיו בגלל האירו החלש והדולר החזק הגלגל התהפך. לינה בערים הגדולות של אירופה איננה זולה, אבל היא לא יותר יקרה מאשר בארה"ב.
-
עליות מחיריםחברים תודה לכולם על ההצעות
דור בדקתי את המלון שהצעת עוד לפני שכתבתי (כיוונתי מראש למיקום שקרוב ל space needle). המחיר ללילה בתאריכים שלנו הוא 284 דולר לפני מס , בתעריף AAA. קצת יקר לי ..
אני אמשיך לחפש. בודקת את כל מה שהצעתם. גם אני מרגישה שהמחירים התייקרו מאד מאז הטיול הקודם שלנו לארהב ב 2012.
בווסט ילוסטון שריינתי את הבסט ווסטרן במחיר של 225 ללילה לפני מס. גם יקר אבל המוטלים הזולים נראו לי ספרטנים מדי ותנאי הבטול קשיחים יותר. אפילו במיסולה בה נעצור כנראה רק ללינת לילה המחיר עובר את ה 170 דולר במלון סביר.
אמשיך לחפש , אם אמצא מציאות , אדווח.
אגב צביקה מה שריינת בווסט ילוסטון והאם תהיו בסיאטל גם הפעם ?
תודה
-
טוב שריינתישריינתי את המלון הזה.
Hyatt Place Seattle / Downtown
לא זול אבל זול ממלונות הסביבה. הזמנתי חדר שכולל ארוחת בוקר. מיטה קינג וספה עבור הילדה. לפי הרשום ילדים עד גיל 19 ללא חיוב נוסף . מקווה שיהיה נחמד.
יש לו בקורות טובות. המחיר בבוקינג חצי מהמחיר באתר המלון .
מה אתם אומרים ?
מלון דייז אין בבלוויו שאבי הציע עולה מחצית המחיר . אני עוד מתלבטת מה עדיף לנו לחסוך או לנסוע. השהות בעיר אינה ארוכה - 2 לילות בלבד...
שוב תודה
איריס
-
טוב שריינתיהיי איריס
בבלוויו הדאון טאון חמוד לבילוי ערב נחמד,נקי,מול ענק ,מבנים יחסית חדשים .
עצרנו שם(לא לנו בה ,אנחנו לנו בקנט) בחיפוש למותג לבוש שהבת דרשה.
בהחלט אפשר ללון בבלוויו,ברם אולם אם משם צריך לחזור לסיאטל מודה שיש לחץ תנועה על הכבישים המהירים מבלוויו לסיאטל,אבל אם למחרת נוסעים למעבורת מאהקורטז אפשר לשקול לילה קודם לקדם לינה לבלוויו.
האם יש חניה במלון שהזמנת בסיאטל?
מוני
-
טוב שריינתימוני תודה.
הייתי מעדיפה לא לעבור כל לילה מלון. גם כך יש לנו המון מעברים.
אני אשאיר כרגע את שתי האופציות ונחליט בהמשך. נעשה הערכת עלויות לכל הלינות ונראה . נראה לי שאנחנו הולכים לחרוג בהרבה ממה שקיוויתי להוציא על לינה.
במלון היאט בסיאטל יש חניה. היא עולה 20 דולר ליום
איריס
-
טוב שריינתיאני לא חוויתי עומסי תנועה מ Bellevue למרכז העיר סיאטל ובחזרה, לקח לי 10-15 דקות לכל כיוון.. אבל גם לא יצאתי בשעות העומס אלא טיפה מאוחר יותר בסביבות 11:00, וחזרתי בסביבות 17:00. אני מניח שבסביבות 9 בבוקר המצב קשה יותר. בעיר עצמה יש חניונים ב10 דולר ליום שלם, במרחק של כמה דקות הליכה מה-Space needle.
-
איריסב-West Yellowstone רציתי את המוטל Alpine Motel שהומלץ ע״י דורבן ואלון, אבל בתאריכים שלנו נשאר להם רק חדר אחד שלא התאים לנו. בסופו של דבר בחרתי ב-Best Western Desert Inn שיקר הרבה יותר, אך כולל גם ארוחת בוקר.
הפעם אין תוכנית לבקר בסיאטל עצמה ואנחנו מגיעים לשם לאחר טיול ארוך רק כדי לטוס משם לסן פרנסיסקו.
-
איריסתודה צביקה ואבי
צביקה אז בחרנו באותו מלון . אולי אפילו בתאריכים חופפים ...

-
איריסאנחנו נהיה שם באמצע יולי. מתי אתם ?
ואגב, זאת לא תהיה פעם ראשונה שאתם ואנחנו לנים באותו מקום לינה באותה תקופה. אם את זוכרת, לפני מספר שנים לנו אחריכם באותה דירה (שאת ניקית עבורנו) ליד אגם קונסטנץ

-
איריסבאמת צביקה ? לא זכרתי....

אנחנו נלון שלשה לילות 22-25/7. יש מצב למפגש ? יש לנו בנות בגילאים דומים .

-
איריסהפעם לא.
בתאריכים האלה אנחנו כבר נהיה בקליפורניה.