לינה בג'אספר, אלברטה
-
היי לכולם,
טוב, אחרי שכבר שבועות שאני חותכת בהוצאות של בתי מלון, בהמלצתכם, וקיצצתי לא מעט, נתקעתי עם ג'אספר, אלברטה. עולה לי שם בבית מלון בפירמיד לייק 220$ אמריקאי ללילה לזוג, יותר יקר אפילו ממנהטן!
אשמח אם תוכלו להציע לי מקומות שלנתם בהם, אפילו מקומות בסגנון של שילוב קמפינג+בקתות (הציעו לי משהו כזה בלה פוש בחצי האי אולימפיק וזה חסך לי לא מעט כסף והאוויר הרבה יותר נעימה)- אנחנו נלון בבקתות.
תודה רבה לעוזרים,
ליאת.
-
לינה בג'אספר, אלברטההאם ניסיתם באתרי בנד אנד ברקפסט?- תכתבו לכמה- ותראו אם יש מקום- בחלק מהאתרים אתה רואה את המחירים ואז תראו א זה יכול לצאת יותר בזול.
-
לינה בג'אספר, אלברטהכנסי לאתר המצורף וחפשי.
אני ישנתי ב b&b Al והיה מצויין.יש רק דירה אחת וכל הקומה לרשותך ומצוידת בכל מה שצריך.
בהצלחה
רנצי
-
לינה בג'אספר, אלברטהב- 2014 לנתי ב- 3 B&B -ים בג'אספר. שני הראשונים היו מורגבים מחדר די קטן עם חדר אמבטיה קטנטן (רק מקלחון כיור ושירותים). השלישי, Maria's Rooms היה חדר יותר גדול וגם חדר האמבטיה היה יותר סביר. כבונוס, החדר היה בקומת קרקע והגישה ללא מדרגות.
למרות שציינתי B&B, בפועל לא היתה ארוחת בוקר והעלות היתה רק עבור הלינה.
המחיר לחדר היה באיזור 90 - 95 דולאר קנדי ללילה.
אגב, כל השלושה היו ברחובות מגורים, 2-3 בלוקים מהרחוב הראשי של ג'אספר.
-
לינה בג'אספר, אלברטהאבדוק את כל מה שאמרתם לי. תודה רבה

בB&B יש גם את האפרות של שלם מאוחר יותר או שזה רק בבוקינג?
-
לינה בג'אספר, אלברטהמה הכוונה ב"שלם מאוחר יותר"?
אני עשיתי הזמנות בטלפון. לא תמיד, אבל בחלק מהמקרים, התבקשתי לתת מספר אשראי, אבל הוא לא חויב עד שהגעתי אליהם, וגם יכולתי לשלם במזומן במקום באשראי. בעצם, בג'אספר, ובכלל ברוקיס הקנדיים התבקשתי לשלם במזומן את מחיר הלינה.
-
לינה בג'אספר, אלברטההי
אנחנו נוסעים בקיץ. מצאתי דרך טריפאדוויזר את הדירה הזו.
http://www.bbcanada.com/9164.html
קישור באתר bbcanada
התקשורת עם בעלת הבית היתה קלה ומהירה. פניתי וקיבלתי אשור הזמנה במייל.
שני חדרי שינה. 160 דולר קנדי ללילה. לא דורשת שום מקדמה. מבקשת להודיע לה על בטול כמה מוקדם שאפשר.
עוד לא שהינו , אבל הבקורות מאד מפרגנות. אולי מתאים גם לכם.
יש באתר די הרבה אפשרויות. רוצה לציין שפניתי לכמה ובאופן מוזר קיבלתי מעט מאד תשובות.
איריס
-
לינה בג'אספר, אלברטהגם אנחנו לא הזמנו דרך בוקינג - באתרי ה- B&B יש להם מיילים ישירות לבעלים , נתנו להם פרטים, לעיתים היה מספר הזמנה, לעיתים רק רישום והתשלום תמיד היה במקום. לפני היציאה לדרך יצרנו איתם שוב קשר רק לוודא שההזמנה קיימת ( כדי שלא יהיו הפתעות כי זה נעשה חצי שנה לפני כן)
-
לינה בג'אספר, אלברטהאחרי שבדקתי כמה B&B-ים, רוב מה שראיתי עד עכשיו זה בקומת מרתף.
כדאי? לא כדאי?
-
לינה בג'אספר, אלברטהתודה, בבקשה .... משהו ?
כדאי או לא כדאי זה עניין של העדפה אישית וסדר עדיפויות בהוצאות . אף אחד לא יוכל לענות במקומכם
-
לינה בג'אספר, אלברטהאיריס, זה בסדר- את בחברה מכובדת
.ככל שמתרבות בפורום מספר השאלות על טיול ששבכלל עתיד לקרות במאי/יוני שנה הבא (מעל 100 עד כה וכנראה היד עוד נטויה..) כך גם מתארך מספר המשיבים (בין אם מהקבועים באתר ובין אם לא) שלא זכו להתייחסות כלשהי או הבאת תודה על התשובות שהשקיעו
.שכל אחד יחליט בהתאם איך (אם בכלל) הוא מתייחס לשאלות הבאות..
-
לינה בג'אספר, אלברטהבשתי ההודעות הקודמות בשרשור נכתב
"תודה רבה לעוזרים,"
"תודה רבה "
וגם בשרשורים קודמים בהחלט ישנן מילות תודה
כנראה שכחו
נראה לי שהחמרתן קצת - במקרה הזה
טיול ראשון משמעותי של זוג צעיר - אפשר להבין
-
לינה בג'אספר, אלברטהאני תמיד מודה לכולם, פה בדקתי את מה שהצעת לי איריס, במקרה שכחתי להודות.
אני לא חושבת שצריך לעשות מזה כזה ביג דיל, אני לא אוהבת שהשרשור סתם קופץ למעלה בכל פעם שאני רושמת תודה, חשבתי שעניתי לך. מסתבר ששכחתי, מצטערת.
אני לא מבינה למה מקרה כזה גורר לתגובות כאלה של חוסר מענה בגלל מקרה כזה.
-
לינה בג'אספר, אלברטהלמה ? כי אנשים טורחים , מעלים קישורים מקדישים זמן. אפשר פשוט לאותת שקראת גם אם ההצעה לא נראית לך. להמשיך ולשאול בלי להתייחס בכלל זה לא מנומס.
מהתגובה של ג׳ני אני מבינה שזה לא חד פעמי אבל ההתנצלות מתקבלת.
-
לינה בג'אספר, אלברטהלהפך, התגובה שלך עזרה מאוד.
באמת שהייתי בטוחה שעניתי לך. מאז שהגבת לי, אני חורשת את tripadvisor בחיפושים כמו שעשית וגם באתר הקנדי של הB&B בג'אספר. גם עכשיו בדקות אלו.
מודה ששכחתי לבדוק אם אכן עניתי או לא, כי עסקתי בזה מאז שהגבת לי בלי סוף והייתי בטוחה שהגבתי.
שוב מצטערת ותודה רבה לך על העזרה והקישורים.
-
לינה בג'אספר, אלברטהאיריס אכן בהחלט לא, אבל גם אני מברכת על ההתנצלות (ואפילו אייחס אותה גם לתגובה ה"מיותמת" שלי לשואל בפוסט אחר
). אני מאמינה שהדברים נובעים בסך הכל מחוסר נסיון או חוסר תשומת לב ובהחלט לא מכוונים.
בהצלחה במציאת לינה בג'ספר.
-
לינה בג'אספר, אלברטהממה שאני זוכ רמזה שלנו בו בג'אספר או בפילד. זה לא היו מרתפים קלאסיים עם חלון קטן, אלא חדרים מרווחים יחסית... וממילא רק באים לישון בהם בלילה אחרי יום טיול, לא לחיות לנצח, ככה שזה בהחלט בסדר ( ולא היו לנו ילדים מעל הראש שגילגלו גולות על ריצפת פרקט.... מי שזה יקרה אצלו אני מניח שיקבל ביקורת לא אוהדת שתגרום לו לשים שטיח
) -
לינה בג'אספר, אלברטהכן, למרות שזה מרגיש קצת (הרבה) קלסטרופובי, זה שמדובר רק בשני לילות ורק בשהות בערב קצת מעודד.
(אוי ויי אם יהיו גולות או דברים כאלה מעל הראש, זה בהחלט יגרום לי כבר לישון בחוץ חחח)
-
לינה בג'אספר, אלברטהספציפית, החדר ב- Maria's Rooms לא היה במרתף. לכן הזכרתי ספציפית אותו. לגבי שני האחרים, שאת שמם לא ציינתי במפורש, היה צורך לרדת במדרגות כדי להגיע לחדר, והחדרים היו קטנים. היות והמחיר היה כמעט זהה, המלצתי היא על Maria's Rooms.
-
לינה בג'אספר, אלברטהסבבוש, תודה רבה