אורלנדו לבעלי לב חלש
-
היי לכולם
אני נוסעת בקרוב לארהב פעם ראשונה עם בן15 ובת 10 ובעל, במסגרת הטיול נהיה באורלנדו, מכיוון שאני וילדיי לא מחובבי הג'אנר של רכבות הרים ואטרקציות גבוהות ומפחידות, ומעולם לא היינו עם הילדים בחול או בפארקי שעשועים, איזה פארקים הייתם ממליצים לנו ללכת באורלנו שלא כוללים בעיקר אטרקציות מקפיצות לב?
אם מישהו היה שם לאחרונה אשמח להמלצות .
-
אורלנדו לבעלי לב חלשדיסני הקלאסי.
יוניברסל סטודיו
עולם הים
-
אורלנדו לבעלי לב חלשממליץ על בילוי משפחתי בארוחה ומופע בסגנון ימי הביניים או בסגנון פיראטים.
חוויה מתאימה לכל המשפחה.
עופר
-
אורלנדו לבעלי לב חלשמוסיף את אפקוט המצויין לבעלי לב חלש
וגם חלק מפארקי מים המתקנים שלהם מתאימים בהחלט
-
אורלנדו לבעלי לב חלשנשמע מצויין אשמח לעוד פרטים

-
אורלנדו לבעלי לב חלשדיסני הקלאסי, אפקוט, אנימל קינגדום. לאילו פרטים נוספים את מתכוונת?
-
אורלנדו לבעלי לב חלשפארקים של דיסני יותר רגועים. פחות ממליצה על אנימול קינדם שמתאים לילדים קטנים. עולם הים גם מתאים. לפני כשבוע וחצי חזרנו מהאיזור. אשמח לעזור
-
אורלנדו לבעלי לב חלשאישית לא ממליצה על אפקוט גם לבעלי לב חלש.
משמים.
-
אורלנדו לבעלי לב חלשישנו פארק של דיסני לבעלי לב חלשלוש שנזהרים גם מחשיפה לשמש, שנקרא "דיסני קווסט" -DISNEY QUEST .
זהו מתחם מקורה הכולל מספר קומות ובהם משחקי וידאו וסימולטורים, משחקים רגועים יותר ופחות לכל הגילאים והמינים. במתחם שירותים ומתחמי אוכל. פתרון טוב למזג אוויר קיצוני מכל סוג.
ליד ישנו גם סירק דה סוליי- מופע קרקס אומנותי ומרהיב וטיילת חביבה עם שלל חנויות דיסני.
-
אורלנדו לבעלי לב חלשבפארקים של דיסני אין אף מתקן מאתגר, כך שכל אחד מהם יתאים.
בפארקים של יוניברסל יש גם מתקנים מאתגרים לצד מתקנים שפחות. ליד כל מתקן (במפה) מצויין אם הוא מאתגר. בד"כ אפשר להבין לבד לפי רמת האיבטוח של הכסא (וגם לפי רמת הצעקות). אפשר להנות מאוד גם בלי מתקנים מאתגרים.
-
דסני (מג'יק, אנימל, הוליווד)יש הרבה מתקנים שמתאימים גם לבעלי לב חלש (אם כי בת השבע שלי חושבת שספלאש מאונטיין לא מפחיד בכלל וחברה בת 40+ שחזרה עכשיו משם כמעט הרגה אותי על שהמלצתי לה עליו) כך שנראה לי שרק אתם יודעים מה מתאים לכם.
לא הייתי באפקוט.
אצלנו גם המבוגרים מאוד אוהבים את האנימל קינגדום (ככה בקטנה מתקנים לא מפחידים מהזיכרון it's tough to be a bug, kali river rapids, the lion king show, kilemanjaro safari, finding nemo show).
בהוליווד סטודיו יש בעיקר מופעים ודברים דומים, מעט מאוד מתקנים מאתגרים (תתרחקו מ star treck, hotel of horror, toy story mania ויש עוד אחד שלא זוכרת את שמו.... כל השאר למיטב זיכרוני רגוע מאוד)..
במג'יק קינגדום האווירה היא הכל ויש כל כך הרבה מתקנים שקל לא לבחור משהו מאתגר.... (ככה בלי להתאמץ מתקנים לא מפחידים: peter pens flight, it's a small world, mickey's philharmagic, monsters inc lough floor, stitches great escap, courusell of progress, the magic carpet of aladin, dumbo,, mad tea party, the adventures of winnie the phoo, jungle cruise, tikey room, speedy way motor run, מן הסתם אם אסתכל במפה אמצע עוד שלא זכרתי)
ממליצה לך מאוד לקרוא בבלוג שלי טיפים על דיסני.
(פשוט רדי למטה עד החלק המתאים)
היינו לפני שנה עם ילד בן כמעט שנתיים וילדה בת כמעט 7.
נסיעה טובה.
אם אחרי שתקראי קצת יהיו לך שאלות אענה בשמחה.
(קשה למצוא תמונות מוצלחות בלי המשפחה שלי...)
יעל
-
באופן כללי כל הפארקים טוביםלא הייתי בכל הפארקים, אבל הייתי בחלקם, ולהבנתי כולם מתאימים.
הפארקים הללו הם לא פארקי שעשועים אלא פארקי נושא (ובאנגלית theme park ולא amusement park)
בפארקים חלק גדול מהחויה הוא בכלל אוירה. למעשה אפשר לבלות יופי בפארק בלי לעלות לאף מתקן. המראות, ההופעות, המצעדים החנויות והחוויות מרשימים למדי גם בלי המתקנים עצמם (למרות שאז זה כמובן בילוי מאד יקר).
גם המתקנים מתחלקים לכמה רמות, החל ממתקנים שמתאימים לפעוטות ממש, ועד מתקנים מפחידים יותר.
באופן כללי באף אחד מהפארקים הגדולים אין את מתקני האקסטרים באמת. יש בהחלט מתקנים מפחידים יחסית (שגם אני לרוב לא עולה עליהם), אבל הם לא מאד מפחידים. ויש הרבה מתקנים מפחידים פחות. רכבת הרים רגילה (בישיבה בקרון, לא כאלה שאנחנו תלויים בצורות מוזרות) ללא לולאות למשל.
מה שעושים בפארקים האלה זה לעטוף את אותו מתקן פשוט (רכבת הרים, קרוסלה וכו') בסיפור. כבר בתור מתחילים לספר לך סיפור, והמתקן עצמו מעוצב בצורה שתתאים לסיפור כולל תפאורה, צורות, מוזיקה וכו'. לא נוסעים בסתם אוטו, אלא אוטו בצורה של X. דוגמא קלאסית הוא המתקן של אינדיאנה ג'ונס הקלאסי (במג'יק קינגדום) שזו רכבת הרים מאד לא מפחידה, אבל שעטופה בסיפור שלאידניאנה ג'ונס, כולל הכדור שרודף אחריך.
אז בגדול - כל אורלדנו מתאימה לבעלי לב חלש!
-
באופן כללי כל הפארקים טוביםאנשיםטובים - לא כל כך ברור למה התכוונת ב "באף אחד מהפארקים הגדולים אין את מתקני האקסטרים באמת". דווקא בפארקים של יוניברסל יש כמה מתקנים די אקסטרים - כאלה שתמצא גם בסיקס פלאגס. רק לדוגמא הענק הירוק, קרב הדרקונים או רוק. יש גם דארק רייד שלא מומלץ ללב חלש (המומיה).
אבל גם בפארקים של יוניברסל יש מתקנים רגועים יותר.
-
אורלנדו לבעלי לב חלשאני מנוע מלעלות על מתקנים כאלה עקב בעיות גב ובכל זאת אוכל להעיד, שבכל הפארקים של דיסני, יוניברסל ו-Sea World, יש המון מתקנים שעונים לדרישתך.
כמובן, שמופעים ומצעדים, שהם חלק מהאוירה של הפארקים האלה, יהנו אתכם בלי קשר למתקנים.
את יכולה לעיין באתרים של הפארקים ושם ליד כל אטרקציה רשום מידת התאמתה ל"משפחה", להבדיל מאטרקציות שבהן ישנן מגבלות רפואיות שונות (בעיות גב, לב, לחץ דם, הריון וכד').
לא רק רכבות הרים, לפעמים גם סימולטורים שיתכן שיגרמו לאנשים תחושה לא טובה. אשתי ובתי שעלו ב-Island of Adventures של יוניברסל על רכבות הרים ונהנו חזרו מהסימולטור באזור של הארי פוטר עם סחרחורת ובחילה קשה. מאחרים שמעתי על כך שזה המתקן הכי שווה ומהנה, כך שזה מאוד אישי.
תוכלי לחפש כל מתקן כזה גם ב-YouTube ולראות סרטונים שאנשים שביקרו בהם צילמו ולהתרשם.
תוכלי גם להתרשם מסיפור טיול בת המצוה שלנו שם ב-2012.
-
אינדיאנה ג'ונס זה לא ביוניברסל?לא נראה לי שהייתי מפספסת אותו בדיסני בתור אחת שגדלה על "שודדי התיבה האבודה" ו"המקדש הארור". יכול להיות שאחרי כל החפירות והבדיקה דווקא את המתקן הזה פיספסתי?!....
(תראה לי ילד מהדור שלי שלא מצטמרר בזיכרון של הכהן הגדול מוציא את הלב מהחזה של אנשים ושלא זוכר איך אכלו מוח של קופים ואראה לך ילד שגדל על כוכב אחר... )
-
טוב, לא פיספסתי. אין!חפרתי וחפרתי ומצאתי ש...
Indiana Jones is not offered at Disney World - if you enjoy it, though, there is similar ride technology at the Dinosaur ride in Animal Kingdom.
היה והורידו, או שזה זכור לך מקליפורניה?
תודה.
יעל
-
טוב, לא פיספסתי. אין!אולי אני מבלבל. זוכר שהייתי בו, אבל כבר לא בטוח באיזה פארק או באיזה צד של ארה"ב

הייתי בטוח שזה היה במג'יק אבל כנראה שבילבתי עם קליפורניה.
מצטער
-
זה בסדר.העיקר שלא הייתי ופיספסתי....
שבת שלום!
-
טוב, לא פיספסתי. אין!זה היה בדיסני קליפורניה
-
זה בסדר.לא טעית. ב-Universal Studios היה לפחות בשנות ה-80-90 מתקן/הופעה של אינדיאנה ג'ונס. אבל אם דיסני קנו והם היום הבעלים של Star Wars - הכל אפשרי.