שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?
-
שלום...
אני צריך עזרה בלתכנן את הזמן בין הערים האלה.
אני יוצא מסן פרנסיסקו ביום שבת עם רכב דרומה כל כביש 5 לכיוון לוס אנג׳לס ומשם אין לי תוכניות.
אני יודע שווגאס יותר יקרה בסופ״ש, חשבתי לצאת בשבת, לעשות לילה בלוס אנג׳לס ובראשון להמשיך ל3 ימים בווגאס, משם לחזור ללוס אנג׳לס לעוד לילה ולהמשיך לסן דייגו.
מה דעתכם?
אשמח לקבל המלצות על דברים שאסור לפספס בערים האלה, תודה!
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?דעתי נוחה מהמסלול.
לא ברור מדוע חוזרים לל.א. ללילה.
עדיף עוד לילה בוגאס.
לילה אחד בסן דייגו לדעתי לא מעלה ולא מוריד וזה מיותר.
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?כדי לא לנהוג כ״כ הרבה שעות (אני לבד).
דווקא הבנתי שסן דייגו מאוד מומלצת רק ששמעתי את זה מאנשים שהיו בקיץ.
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?חסרים כמה פרטים כדי שיהיה יותר קל לעזור.
אני מבין שאתה לבד בטיול. מה מעניין אותך? מבין שאתה אוהב ערים, פחות טבע (גם נובע מהבחירה בכביש I5 ולא 1). אוהב פארקי שעשועים? מסעדות? כדאי לתת קצת פרטים כדי לדעת מה אסור לך לפספס.
אתה מתחיל בס.פ. איך אתה מגיע לשם? ומה קורה בסוף הטיול? מה אורך השהות הכוללת בארה"ב? ובחוף המערבי?
אתה רוצה אולי לספר למה בחרת דווקא ב4 הערים האלה? מה מעניין אותך בס.ד.? כמובן זו עיר כיפית, אבל רבים בוחרים לנסוע לשם דווקא בגלל האטרקציה סי וורלד שמדברת בעיקר לילדים.
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?אני טס מטעם העבודה, לכן מתחיל בסן פרנסיסקו ומסיים שם ויש לי שבוע אחד בדיוק (לקחתי כמה ימי חופש כדי לטייל לפני החזרה).
רוצה לראות את הדברים המיוחדים בעיר (מבחינתי טבע יכול להיות אחד מהם --> לדוג׳ גרנד קניון), אבל אני מחפש את הדברים שהם בגדר חובה למי שנמצא בווגאס/ לוס אנג׳לס), אם זה הסטריפ או סירקוס סוליי או מסעדה טובה.
נראה לי שזה מסביר למה בחרתי את הערים האלה, סן פרנסיסקו - אני אהיה שם מטעם העבודה ואטייל בסופ״שים, לכן בשבוע חופש אני חושב שלוס אנג׳לס ווגאס הם הערים הכי מעניינות בטווח נסיעה, סן דייגו פשוט חלק אמרו לי שהם אהבו אז חשבתי לנסות להספיק גם את העיר הזו.
תודה רבה!
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?שבוע טוב.
אולי תוכל לפרט את ימי החופשה,בימים ותאריכים,כי לא ברור מבקשתך,כיצד בשבוע אחד,קיימים - סופשי"ם.
וקח בחשבון - בכל מסלול שתבחר כמעגלי,יום חופשה אחד נגמר,בנסיעה,של לפחות - 8 שעות ומעלה,לנהג יחיד, " מסאן פרנסיסקו ", ל - " ווגאס ",או בחזרה " מווגאס ",לסאן פרנסיסקו ".המסלול לשיקולך !!!.
וזו הצעתי הבסיסית,לטעימות על קצה המזלג,בוויתור על סאן דייגו,ובחשבון לנסיעה ארוכה,בתחילת
הטיול,וזאת כמסלול מעגלי.
סאן פרנסיסקו - יום אחד.
ווגאס - כולל יום נסיעה - 3 ימים.
לוס אנג'לס - יומיים.
סאן פרנסיסקו - יום השלמה,עד לטיסה חזור.
בכל שתחליט עלה והצלח,טיול כייפי ומהנה,נהיגה קלה ובטוחה,שבוע טוב ומבורך חיים.
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?כנראה שלא הייתי ברור, אני נוסע מטעם העבודה ואהיה בסן פרנסיסקו במשך תקופה (לכן המילה סופ״שים).
לאחר מכן, אני לוקח 5 ימי חופשה ויהיה לי מיום שבת עד יום שבת שלאחר מכן (7 ימים בדיוק) כדי לטייל באזור החוף המערבי כאשר הטיסה חזור תהיה משדה התעופה בסן פרנסיסקו.
תודה על התגובות וההמלצות.
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?נראה לי שיש קצת "תפסת מרובה לא תפסת".
אני בעד לוותר על סן דייגו ,למרות שאני אוהב את העיר מאד.
נראה לי שחסר זמן וצריך לקחת בחשבון את מימד הזמן והמרחק שהם בקנה מידה שונה ממה שאנחנו מורגלים בארץ.
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?על מתי מדובר? שבוע הבא? באביב? בקיץ?
הייתי מציע בחום לשקול טיסות או לפחות טיסה אחת שתקצר משמעותית את המסלול.כל מה שדיברת זה ערים ולא טבע או אתרים קטנים, ולכן דילוג לסן פרנסיסקו לדרום, ושוב דילוג בטיסה לצפון יכול לחסוך לא מעט זמן ונסיעה לא קלה.
מעוניין לבקר בדיסני/יוניברסל/סי וורלד/סיקס פלגס? אם כן צריך לשריין יום לזה ועדיף לא בסוף שבוע. אבל שים לב - הפארקים תמיד עמוסים יותר בסופי שבוע. אבל לא בעונה (למשל עכשיו) הם פחות עמוסים באופן טבעי. ולא פחות חשוב - באמצע שבוע הם פועלים בתפוקה נמוכה (פחות שעות, פחות הופעות וכו'). אזד יכול להיות ששווה בכל זאת להגיע בסוף השבוע. אין תשובה נכונה.
לאס וגאס יותר יקרה בסוף שבוע. זה נכון. אבל אני נוטה להאמין שהזמן שלך יותר יקר. אז יעלה לך עוד 200 דולר לכל הסוף שבוע (ואולי גם פחות) זה לא מה שנראה לי הכי קריטי בעולם אם זה משפר את התוכנית (למשל כדי לא להיות בפארקי שעשועים בסוף שבוע).
למשל:
טיסה בשבת על הבוקר ללאס וגאס
שבת עד שני לאס וגאס
שני - נסיעה לסן דייגו ובילוי הערב בעיר
שלישי סי וורלד
רביעי - נסיעה ללוס אנג'לס + הוליווד
חמישי - יוניברסל
שישי - דיסני קליפורניה אדוונצ'ר
שבת - על הבוקר טיסה משדה בדרום לוס אנג'לס לסן פרנסיסקו והמשך לישראל
אפשר גם:
שבת - טיסה לסן דייגו ובילוי שם
ראשון סי וורלד
שני - נסיעה ללוס אנג'לס ובילוי שם
שלישי - דיסני / יוניברסל
רביעי - נסיעה ללאס וגאס
חמישי לאס וגאס
שישי לאס וגאס
טיסה לסן פרנסיסקו - בשישי בערב או בשבת על הבוקר
אלו כמובן סתם דוגמאות ויש עוד חלופות רבות. בין היתר זה תלוי בשאלה על פארקי השעשועים.
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?בהמשך להצעות של אנשים טובים, הנה עוד הצעה:
- טיסה לוגאס, יומיים בילוי בעיר
- השכרת רכב בוגאס בבוקר, סיור בסכר הובר
- נסיעה לLA, בהמשך היום סיור עם הרכב בעיר (בברלי הילס, שדירות סנסט, מצפה הכוכבים, שלט הוליווד וכו)
- נסיעה לאורך כביש 1
- שמורת יוסמיטי
- חזרה לס.פ. והחזרת הרכב
https://goo.gl/maps/jpXkwMfTqDH2
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?תודה רבה לכם! עזרתם מאוד
מבחינת טיסה אין שום בעיה, יש לי גם מספיק נקודות בנוסע המתמיד כדי לטוס בחינם אבל אני אוהב לנהוג וחלק מהכיף שלי הוא להשכיר רכב מפנק ולהנות מהדרך.
מבחינת פארקים מלבד יוניברסל סטודיו אין לי רצון לבקר בפרק ספציפי, הייתי באורלנדו ומיציתי.
החלטתי לוותר על סן דייגו אבל בכל זאת כנראה שאני אגיע לווגאס בראשון בערב ואהיה שם באמצע שבוע, זה לא הבדל של 200$, מלון על הסטריפ עולה כ250$ ללילה באמצע שבוע (5 כוכבים במרכז הסטריפ), אני מעדיף להשקיע במלון טוב באמצע שבוע על פני מלון פחות טוב בסוף שבוע.
כרגע התכנון שלי הוא:
יום שבת: יציאה מסן פרנסיסקו ב10:00 לכיוון לוס אנג׳לס.
הגעה ללוס אנג׳לס וצ׳ק אין במלון, סיבוב בעיר (בברלי הילס, השלט המפורסם) ויציאה בערב.
יום ראשון: יוניברסל סטודיו וסיבוב בשדרות הכוכבים, משם נסיעה לווגאס וסיבוב רגלי על המלונות בסטריפ.
יום שני: המשך סיבוב בסטריפ, אוכל טוב, בערב קזינו ומסיבה/פאב.
יום שלישי: נסיעה לגרנד קניון, מקלחת מנוחה ובערב לבלות בעיר (אולי הופעה של סירקוס סוליי).
יום רביעי/חמישי: אם אני ממש אהנה בווגאס למשוך עוד לילה, אחרת חזרה ללוס אנג׳לס, סיבוב בדאון טאון ובחופים ואם אני אמצא כרטיס (טרם נפתחו לתאריכים שלי) להיות אורח בתוכנית של ג׳ימי קימל.
יום שישי: תחילת תנועה לסן פרנסיסקו, לילה אחרון שם
יום שבת: לנסוע לשדה, להחזיר את הרכב ולטוס חזרה לעבודה.
יש לי יום לשחק איתו, יוסמטי פארק אני אנסה ללכת בסופ״ש שיהיה לי בזמן העבודה.
סך הכל אני מעריך עלות של עד 2800$ לשבוע הזה (הוצאות גדולות: 600$ רכב ודלק, 750-1000$ מלון בווגאס ל3-4 לילות, עד 300$ מלונות זולים בלוס אנג׳לס ל2-3 לילות, הפסדים בקזינו עד 300$ והשאר אוכל, כרטיסי כניסה והוצאות נלוות).
אשמח לשמוע את דעתכם על המסלול, הבחירות (השכרת רכב על פני טיסות, מלון יקר בווגאס ומלונות זולים בla) וחישוב התקציב.
ושוב, תודה רבה לכולכם.
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?נסיעה מסן פרנסיסקו ללוס אנג'לס על הכביש המהיר זה 8 שעות לפחות (תלוי גם מאיפה בסן פרנסיסקו ולאן בלוס אנג'לס). גם אם אתה אוהב לנהוג זה יום מאד מתיש.
יום ראשון: יוניברסל סטודיו וסיבוב בשדרות הכוכבים, משם נסיעה לווגאס וסיבוב רגלי על המלונות בסטריפ.
יוניברסל סטודיו ועוד בסוף שבוע זה יום מלא או כמעט מלא. הכי מוקדם שאני מניח שתצא משם זה 17:00. נסיעה ללאס וגאס זה 5 שעות בקלות. גם בלי לשוטט (לא בלוס אנג'לס ולא בלאס וגאס) זה אומר להגיע ללאס וגאס ב-10 בלילה. המלונות בוגאס ענקיים והתהליך כולו מרגע שהתקרבת למלון ועד שאתה בחדר בנחת יכול גם לקחת יותר מחצי שעה. נכון שאתה יכול לצאת לבלות גם אחרי 11 בלילה, אבל אחרי יום כזה מתיש זה לא יהיה קל.
הנסיעה לגרנד קניון וחזרה זה שוב יום מאד מתיש, לפני שדיברנו על בילוי אחרי
באופן אישי נראה לי מאד קשה לעשות טיולים ונסיעות מאד קשים ביום וגם לבלות כל לילה עד מאוחר. אחרי יום של בילוי עד מאוחר ואולי גם אלכוהול - כמה יהיה לך קל לנהוג למחרת הרבה שעות?
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?הערה לגבי הטיסה: ציינת שאתה אוהב לנהוג ולכן מעדיף לא לטוס. רציתי להדגיש שהמטרה בטיסה היא לא לחסוך לך נהיגה - אלא לגרום לכך שהנהיגה תהיה בכבישים יפים ולא משעממים.
לפי התכנון הנוכחי שלך (שהוא לא כל כך ישים, אתייחס לזה), אתה נוסע מSF לLA בהלוך וגם חוזר, 2 הנסיעות על האוטוסטרדה I5 המשמימה. כמה הנאה כבר יש מלנסוע 5 שעות באוטוסטרדה וכל הדרך לראות שדות של מלפפונים?
אם תבחר בטיסה לוגאס, זה יחסוך לך יום שלם. בזמן שאתה בוגאס, במלון על הסטריפ, אין לך צורך ברכב. בסיום הסיור בוגאס תשכור שם רכב מפנק (מאוד מפנק, בכסף שחסכת), תתחיל את הטיול משם לכיוון LA והצפון. חיסכון של יום יאפשר לך לנסוע בחלקים גדולים של כביש 1, הכביש בין LA לSF שעובר ממש על חוף הים. כביש יפה מאוד, עם נופים יפים וגם כמה שמורות אם תרצה לעשות הפסקות.
לגבי שאר המסלול: אנשים טובים כתב לך כמה כיף זה לנהוג לוגאס אחרי יום שלם ביוניברסל. אוסיף גם שביום אחד "לקפוץ" לגרנד קניון ולחזור לוגאס - זה שקול ליציאה בבוקר מחיפה, ביקור באילת בצהריים וחזרה לחיפה. כדאי גם לזכור שאין טעם להגיע לגרנד קניון בלי לטייל שם קצת, לעבור בין כמה תצפיות - וזה גם לוקח זמן.
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?ערב טוב.
אנסה להמליץ על - מסלול משולש ממצה.
יום שבת - יציאה בשעה 10.00 ללוס אנג'לס,הגעה בערב - כניסה למלון,ויציאה לבלוי ערב,ממליץ לאיזור המסעדות,בסנטה מוניקה.
יום ראשון - יוניברסל סטודיוס,שדרת הכוכבים,אנדרטת העיר - אל פואבלו.
יום שני - חוף וינסט,דאון טאון,שוק האיכרים,פארק גריפית,ויציאת נסיעה של כשש שעות ברוטו לווגאס,ואם נותר כח,סיבוב לילי בסטריפ.
יום שלישי - במקום הגרנד קניון - נסיעה של כארבע וחצי שעות,לכל כוון וללא זמן טיול,שרפת יום וחבל.
ולכן ממליץ על טיול - בעמק האש,מרחק נסיעה של כשעה וקצת מווגאס,מצורף חומר בנושא.
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?המשך שנעלם,מהדף הקודם.
ובערב אם נותר כח,קזינו/פאב/מסיבה.
יום רביעי - סיבוב בתי מלונות בסטריפ,כולל במולים הפנימיים,ממליץ על - קיסר,פלנט הוליווד,חצרות המלונות
בבלג'יו ובווין,ביקור אחר הצהריים ב" טאון סקוואר ",כולל ארוחה,ובערב בילוי באחד המופעים שבעיר.
יום חמישי - המשך סיור בסטריפ ובמלונות,האומנותיים יותר,כגון וונציה והוטל,כמו כן במנדליי ביי,אקווריום ענק,שבו גם כרישים,הכניסה בתשלום,כמו כן אפשרויות לאקסטרים,רכבת ההרים,בניו יורק,ניו יורק,או 4
מתקנים מטורפים בסטרטוספר,ובערב המזרקות בבלג'יו,ונסיעה לווגאס הישנה,להמשך בילוי לילי.
יום שישי - נסיעת חזרה לסאן פרנסיסקו.
ובכך הרווחת יום בווגאס,וחסכתך לעצמך,שש שעות של נסיעה מיותרת.
יום שבת - החזרת הרכב,וטיסה לעבודה.
כל המסלול נבנה כמשולש,עם מינימום טווחי נסיעה.
לשיקולך !!!.
בכל שתחליט עלה והצלח,טיול כייפי ומהנה חיים.
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?עיין בחוברת של ווגאס,או באתר גרופון ווגאס,בשניהם תמצא - פעולות מגוונות,בתחומים השונים.
כעזר מצרף שתי כתבות.
טאון סקוואר.
אטרקציות בסטרטוספר.
בהצלחה ובילוי מהנה חיים.
נ.ב.
בהתאם לכרטיסים שתמצא,תכנן את בילויי הערב.
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?נ.ב.
בקזינו של מלון ריאו - חולצת ה - T ,כל ערב מופע אומנתי,והופעות מפתיעות מהתיקרה,כמו כן כהמלצת תצפית,מעל חניית הגג במלון,תצפית לילית היקיפית ומרהיבה,על כל ווגאס.
אם אוהב בשרים הינך,ממליץ על מסעדת - " טקסס ",הנמצאת ב - " טאון סקוואר ".
ופינוק קינוחי - בקניון הפאשן,הסמוך לווין,דומני שבקומה ב' - דוכן גלידות ייחודי ואיכותי,שווה כל לק,וכל סנט.
בתיאבון ובילוי מהנה חיים.
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?חיים אתה גדול!
שיחקת אותה ועזרת לי מאוד, אני מאוד שמח על זה ששאלתי פה.
חג שמח!
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?חיים - למה התכוונת ב "תצפית,מעל חניית הגג במלון,תצפית לילית היקיפית ומרהיבה,על כל ווגאס"? איזו תצפית זו? במלון ריו? יש לך אולי לינק?
תודה.
-
שבוע בLA/Vegas ואולי סן דייגו?בתור אחד שגר שנתיים בסאן דייגו אני יכול להגיד לך שהעיר יפה מאוד ומזכירה קצת את המרחב האקזוטי אבל היא לא שווה בדיעבד יותר מיומיים מלאים. העיר נמצאת כשעתיים וחצי נסיעה מLA ככה שזה די סוטה מהמסלול, הייתי מוותר במקומך. דרך אגב, הנסיעה מסאן דייגו לווגאס היא בערך 7 שעות עם עצירה לאכול/פיפי והכל, ככה שעוד יום הלך לך.