ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סמאגם טאהו ללוס אנגלס

פורום צפון אמריקה
    6
    24
    6529
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • pninabenshalom
      pninabenshalom נערך לאחרונה על ידי

סמאגם טאהו ללוס אנגלס

היי דנה

חזרתי אלייך שוב בעניין יוסמטי.

אני הזמנתי ארבעה לילות באל פורטל כי חפי מה שקראתי נח לצאת משם למסלולים. האם את ממליתה לי לפצל? מהיוסמטי אני למעשה ממשיכה לאגם טאהו ולא ישירות לסן פרנסיסקו.

ליוזמטי אני מגיעה אחרי לילה בעמק המוות- כדי לקצר את הנסיעה מוואגס ליוסמטי. 

את חושבת שכדאי לי לשנות? 

בשלב זה של הטיול אני נוהגת לבד כי בעלי יחזור לארץ מואגס אז אני משתדלת לחתוך נסיעות ארוכות מדי.

מה דעתך?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • SJM
        SJM נערך לאחרונה על ידי

סמאגם טאהו ללוס אנגלס

אם אתם מגיעים מעמק המוות אז את הלילה הראשון תעשו ב Mammoth Lakes ואת השאר באל פורטל.

• Pnina_3388605
          Pnina_3388605 נערך לאחרונה על ידי

סמאגם טאהו ללוס אנגלס

תודה אבי

אני אבדוק לשנות

• alonmore28
            alonmore28 נערך לאחרונה על ידי

סמאגם טאהו ללוס אנגלס

היי

כמה ימים את מתכננת ליוסמיטי? אולי יש אופציה להוסיף עוד יום (תמיד יש מה לראות ולעשות).

מטאהו ללוס אנג'לס.

הייתי נוסע לסן פרנסיסקו, ומבלה בסן פרנסיסקו ואזור המפרץ 3-4 ימים.

אלקטרז, מיסיון, הנמל, הטיילת, כל מיני שכונות בעיר, גשר הזהב, פארק גשר הזהב.

בנוסף אפשר להסתובב באזור המפרץ הכללי. להגיע לעמק הסיליקון, אם זה מעניין (אולי את הילדים זה יעניין) בטח אפשר לסייר אצל פייסבוק וגוגל.

משם כביש 1. מכיוון שיש לך הרבה מאוד זמן, אפשר "להתפרע" וממש ליהנות מכל מה שיש לשטח הזה להציע.

יום אחד נסיעה למונטריי ובילוי במונטריי והסביבה. לינה בסביבה.

יום שני נסיעה לאורך הכביש, עצירה בנקודות מעניינות.

יש את big sur, יש כל מיני נקודות תצפית, hearst castle, אפשר לעצור לאורך הכביש. להגיע למורו ביי וליהנות ממה שיש למקום הקטן והרגוע הזה להציע. יש את הסלע הענק שנמצא במפרץ של העיר. יש טיילת נחמדה, רחוב ראשי קטן ורגוע עם חנויות ומקומות לאכול. וללון במקום.

ביום השלישי נסיעה עד לוס אנג'לס, בדרך אפשר לעצור בסנטה ברברה, לא יצא לי להיות שם הרבה בעצמי אבל קראתי הרבה כאן שאומרים שזה מקום מעניין ונחמד. זה משאיר לכם עוד חצי יום בלוס אנג'לס.

שאר הימים לוס אנג'לס.

אפשר להסתובב בכל האזור של שדרת הכוכבים, לנסוע לבוורלי הילס. אפשר לנסוע ל venice. גם להסתובב בשכונה עצמה. שזה כמו "ונציה". כלומר זה רחובות שביניהם יש תעלות מים. מהבתים אפשר לצאת למין "מזח" עם סירה לכל אחד. נחמד להסתובב. כל מיני בתים מעוצבים וארכיטקטורה מעניינת לכל בית. וזה ממש ליד venice beach המפורסם. פחות לטבול במי האוקיינוס הקפואים, אבל להיות על החוף, קצת חול, קצת להשתזף. להסתובב על הטיילת, קניות וכו'...

עוד דברים בלוס אנג'לס - 

tar pits. בורות זפת שנחפרו לפני כמה שנים וגילו שם חיות פרה-היסטוריות שנשמרו בתוך הזפת. יש שם מוזיאון. זה בחינם למיטב ידיעתי. אני הגעתי לשם מאוחר ולא הספקתי להיכנס למוזיאון.

עוד דבר שאני לא יודע עד כמה הוא אטרקציה, אבל אולי באזורים עם ריכוזים גבוהים של יהודים יש קהילות עם דברים שיכולים למשוך ישראלים. בין אם זה אוכל, חנויות או אירועי תרבות.

בלוס אנג'לס כל הזמן יש הופעות מעניינות, מוסיקה. אפשר ללכת לראות סרט.

כמובן - האולפנים המוכרים והידועים. universal וכו'... אפשר לבלות שם הרבה מאוד זמן. אותי באופן אישי זה פחות מלהיב. בייחוד הקטע של לשלם מאות דולרים בשביל להסתובב באולפנים. מצד שני, אולי אם הייתי מטייל בתקציב גדול יותר ממה שהיה לי, הייתי בגישה אחרת Smile

משהו שכן עניין ומשך אותי, זה "tehrangeles". (טהרנג'לס) זה בעצם השכונה של כל יוצאי איראן שהגיעו ללוס אנג'לס. יש שם יהודים וגם מוסלמים. אנשים שגלו מאיראן אחרי המהפכה האסלאמית. אותי זה עניין כי יש לי שורשים איראניים. נסעתי לשם, אכלתי אוכל פרסי מוכר מהבית, קניתי לאבא וסבתא שלי איזה דיסק וספר. 

אם אחרי התכנונים נשאר לך עוד יום-יומיים. את יכולה לנסוע לסן דייגו.

• 1
            • 2
            • 2 / 2
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון