טיול בקליפורניה
-
חלום הוליוודרוצה להוסיף ולציין שלפעמים אפשר להגיע לאתרי צילום שאינם בלוס אנג׳לס.
אני אוהבת להסתכל על האתר הזה http://www.onlocationvacations.com
ולראות מה מצטלם ׳לידי׳. האתר מפרסם גם מפגשים עם מפורסמים כמו חתימות על ספרים, פנלים בנוגע לסרטים וסדרות וכו׳.
בביקור האחרון שלי בניו-יורק הגעתי במקרה לאתר צילום של The Black List ואפילו ראיתי את ג׳יימס ספיידר.

יש הרבה סדרות וסרטים שמצטלמים בניו-יורק - כך שיכול להיות שתוכלו להנות מחוויה הוליוודית שם.
אם מתעניינים בצילום של תוכניו אירוח יש כמה תוכניות אירוח ליליות שמצטלמות בניו-יורק וגם הגעה להקלטה שלהן יכולה להוות חוויה.
אביה
-
טיסת פניםבמקרה של 2 אנשים הייתי בודק אפשרות לבצע טיסת פנים מלוס אנג'לס/ סן דייגו ללאס וגאס להבנתי יכול לחסוך כ 1/2 יום נסיעה (גם אם מגיעים שעה וחצי לפני לצק אין) אפשר למצוא טיסות בעלות הרכב + דלק או מעט יותר יקרות, אבל לטיול קצר זמן=כסף.
-
טיסת פניםלרוב אני לא בעד לעשות טיסת פנים במקום קטע נסיעה של 5 שעות (אלא אם כן מדובר על קונקשין לטיסה אחרת).
בזבוז הזמן של טיסת פנים (מעבר לזמן הטיסה עצמו) הוא לפחות 4 שעות - זמן נסיעה לשדה, החזרת הרכב, הגעה לטרמינל של שעה וחצי לפני הטיסה, ירידה מהמטוס, השכרת רכב חדש, יציאה מהשדה. וגם יותר מזה כי לפני טיסה צריך לארוז מזוודות אחרת מאשר לנסיעה (יותר מסודר, צפוף, מאוזן) וגם זה גוזל עוד כמה דקות עד חצי שעה.
בנוסף העלות היא מעבר לטיסה, אלא גם עלות החלפת הרכב, קצת אוכל בטרמינל שיותר יקר מאשר בחוץ, אולי דברים שזקרקנו לפני הטיסה כי קשה להטיס (שישיית מים למשל, כדור לילדים וכו').
אם מדובר על 7-8 שעות ויותר - בהחלט טיסה זה משהו ששווה לשקול.
במקרה של סן דייגו-לאס וגאס זה די גבולי.
-
טיסת פניםאני גם מרגישה שבמקרה הזה עדיף לעשות נסיעה ולא טיסה
יש לנו כל כך הרבה טיסות בחודש הזה ונסיעה דווקא יכולה להיות שינוי מרענן עם כל הנופים בדרך
-
טיסת פניםלא עשיתי את המסלול סאן דייגו לאס וגאס, אך פעם אחת עשינו ניו ג'רסי בופאלו שהביא אותנו למסקנה שעדיף היה בטיסה.
בטיול המתוכנן אנחנו נוותר על חווית הנהיגה הזו ע"מ להגיע מוקדם יותר.
אני מסכים שההתעסקות עם החזרת רכב, מזוודות, בידוק ואיסוף רכב בווגאס אורך זמן, אבל על פני נסיעה ארוכה אנחנו מעדיפים כך, מאחר וממילא לא רואים איך נוכל לבקר באותו יום באתרים בדרך ולהגיע בשעות האור לגראנד קניון.
-
טיסת פניםאני עשיתי את וגאס-סן דיאגו פעמים רבות. כ-5.5 שעות עם עצירות להתרעננות. מומלץ לצאת בבוקר, לא משנה אם מסן דיאגו או מוגאס, להימנע מפקקים. למעט יציאה ביום א' מוגאס דרומה על כביש I-15 שזה סיוט.
טיסה, צריך להגיע לשדה כשעה לפני, אולי גם זמן נוסף אם צריך להחזיר ולהזדכות על הרכב, בדיקות בטחוניות, משך הטיסה, לחכות למטען, עוד פעם לסוע בשאטל לתחנת ההשכרה אם לוקחים רכב או להמתין בתור די ארוך בד"כ למוניות או שאטלים למלונות. לדידי כבר עדיף בנהיגה.