טיסות דרך עמאן וקטאר
-
האם הטיסות דרך עמאן / קטאר בטוחות ? מבחינת מחיר קיים הפרש גדול בין מחירי הטיסה הנ"ל לבין המחירים של אל-על .
מה מומלץ ? האם מישהו טס דרך שדות תעופה אלו ?
אשמח לקבל חוות דעת .
תודה !
-
טיסות דרך עמאן וקטארהרבה טסו , תעשי חיפוש בפורום ,
ההפרש משתנה כמעט מיום ליום,
תכנסי לסוכנות נסיעות ותבקשי הצעות מחיר
-
טיסות דרך עמאן וקטארבטוח וזול ביותר מ-50% לעומת אל על אני טס עוד חודש דרך רויאל גורדניאן בפסח באל על החזירים רצו 2123 דולר לכרטיס וברויאל גורדניאן עלה לי 944 דולר מה שנקרא יחי ההבדל הקטן!!!
השדה בעמאן חדיש ומודרני ובטוח לחלוטין טסתי דרכם עד היום 4 פעמיים כולל טיסה שנפלה על מהומות אוקטובר 2000 ולא הרגשתי שום עויינות.
אומנם טיסה לא ישירה אבל אם תיקח את הטיסות עם הקונקשן הקצר זה אחלה.
ברויאל גורדניאן עם הקונקשן הוא יותר מ-8 שעות המתנה מקבלים מלון בשדה התעופה.
-
טיסות דרך עמאן וקטארתודה לעונים .
-
טיסות דרך עמאן וקטאראי אפשר לומר בטוח על מדינה המוגדרת כמדינת אויב (קטאר) שבמוצהר אוסרת כניסת ישראלים לתחומה.
המצב קצת שונה עם ג'ורדניאן, אך כבר הוכח שהישראלים הופכים לשקופים עבורם, במצבים מסוימים.
ממליץ לבדוק באתיופיאן, הם בד"כ זולים.
תקראי את הכתבה הבאה ותחליטי לבד:http://www.mako.co.il/news-money/consumer/Article-93cc94ad1a cc531018.htm
-
טיסות דרך עמאן וקטארזה קל למחזר לינק לכתבה ישנה ולא מדויקת בעליל אבל העובדות הם שונות:
מעבר בין טיסות בשדה התעופה שהוא אזור סטרילי לא נחשבת ככניסה למדינה.
מניסיון החברות שצוינו נותנות שרות ברמה שרק אפשר לחלום עליה באל על.
גם באתיופיאן טסתי שרות חובבני ומטוסים פרה היסטוריים עדיף כבר לטוס דרך רוסיה ולא דרכם.
-
טיסות דרך עמאן וקטאראתה טועה ומטעה..
קטאר לא מוגדרת מדינת אוייב .
ברור שיש סיכון מסויים לעבור שם אבל הוא כנראה נמוך כי מעלה 10 שנים פועל הקו הזה ואם מדינתת ישראל הייתה רוצה היא היייתה אומרת לארקיע להפסיק,
דרך אגב שהקו פועל דרך ירדן מדינת ישראל שולחת אנשי ביטחון לבצע בידוק לנוסעים שהם יודעים בפרוש שהנוסעים באים מקטאר
-
טיסות דרך עמאן וקטארלידיעה קטאר אמרו מספר פעמים שהם מזרימים כספים לחמס
-
טיסות דרך עמאן וקטארזה כבר שיקול פוליטי אישי שכל אחד יעשה עם עצמו כמו עם הטורקים ולא עניין ביטחוני
-
טיסות דרך עמאן וקטארגלית,
כדאי שתקראי שנית מה נכתב.ציטוט שלך: "ברור שיש סיכון מסוים לעבור שם". "ישראל שולחת אנשי ביטחון לבצע בידוק לנוסעים שהם יודעים בפרוש שהנוסעים באים מקטאר". ומה עם קטע הטיסה עד לבידוק הנ"ל?
דברייך רק מחזקים את הטיעון שלא ניתן להגדירן כטיסות "בטוחות" כפי שנעמי שאלה. לטיסות "בטוחות", אין צורך בבידוק ישראלי מחוץ למדינה.
ארקיע לא טסה לקטאר, היא מבצעת רק את קטע המסלול עד לקונקשן הראשון.
מסלול הטיסה עם החברה הקטארית עובר מעל מדינות עוינות. זה לא ממש חוויה מרננת לנחות באחת מהן, במקרה של צורך חריג.
אגב, זה נכון גם לגבי חברות נוספות.
המצב קצת יותר טוב עם ג'ורדניאן, מדינה שכנה המצויה ביחסי שלום ושיתוף פעולה בטחוני.
זוהר,
השירות לא היה נשוא הפוסט פה, מדברים על בטחון.
הכתבה משנת 2012 .מאז, קטאר לא הפכה לחובבת ציון ואו ציוניים. נהפוך הוא, תמיכתה בטרור גברה (עניין בטחוני ולא פוליטי) ולכן הכתבה רלוונטית.
קטאר אוסרת כניסת ישראלים לתחומה, זאת עובדה. היא מאפשרת לישראלים לטוס בחברה הקטארית, רק מכורח אמנת וורשה, אחרת תיפסל.
כל עוד הכל תקין ומדובר רק במעבר בין טיסות, לא להיט אך ניחא. אבל לעתים יש מצבים לא צפויים המצריכים יציאה מתחום שדה התעופה (למשל תקלה במטוס ואו דחייה בטיסה, מצב בריאותי ועוד תרחישים אחרים) ואז מה?ברור שהחיסכון הכספי מפתה, אך לא להפוך לבת יענה ולצייר מציאות וירטואלית.
מי שמחפש זול (וזה בסדר), יש אלטרנטיבות אחרות ללא המגבלות והסיכון הנ"ל של הקטארים.
מכאן, שכל אחד יעשה את השיקול שלו.
-
טיסות דרך עמאן וקטאראפשר לחשוב שאין סיכון לטוס עם מטוס 747 עם דגל ישראל ענקי על הזנב..
נוסעים ישראלים שנתקעו בגלל פיספוס טיסה בדוחא קיבלו מלון כמו כל שאר הנוסעים,
הקטארים יודעים שהם מטיסים נוסעים לישראל ולוקחים על עצמם את כל האחריות לדאוג להם כמו כל שאר הנוסעים
-
טיסות דרך עמאן וקטארגלית מסכים איתך לגמרי לי יצא להיתקע בגלל תקלה בדוחא וקיבלנו מלון ואף אחד לא רץ עם גרזן לערוף לנו את הראש ובניגוד לאל על שרואה בנוסעים שלה כמובן מאליו ובהתאם כך גם השרות, הקטארים והירדנים יוצאים מגדרם כדי לתת חוות טיסה ובטחון לנוסעים שלה כדי שישובו לטוס איתם גם בפעם הבאה.
וכן מר m_s השרות הוא חלק "קטן" בחוויית הטיסה אבל העיקר שתרגיש בטוח בשדה של אתיופיאן שלא מכיל בכלל ערבים ומוסלמים בפרט.
-
טיסות דרך עמאן וקטארזוהר, העיקר שאתה מסכים עם גלית, זה חשוב.
כנראה שהבנת הנקרא לא הצד החזק שלך....
לא יצא לי עדיין לטוס עם אתיופיאן...אבל זה פרט שולי בשבילך. אגב, החברה הגדולה באפריקה, בעלת מטוסים מאד חדישים כולל דרימליינר, כדאי לדעת לפני שמגיבים.
לתאילנד טסתי עם אל על ולא נתקעתי בדוחא כמוך או במקום אחר, כך שלא פחדתי מגרזנים על הראש והרגשתי לגמרי בבית.
ב-90% מהמקרים אני מעדיף טיסות ישירות, גם תמורת תשלום הגיוני נוסף.
טיסות עם 2 קונקשנים כלל לא בלקסיקון שלי , אבל זה אני...אתה מוזמן להיטלטל במסע מפרך בדרכים ודרך דוחא , העיקר שתחסוך, תגיע בשלום ותהנה מהשירות המופלא. לי יש העדפות אחרות. -
טיסות דרך עמאן וקטאראם 1179 דולר זה פער שולי אצלך בשביל קונקשן אחד עם המתנה של שעתיים סחתיין עליך ותמשיך לפרנס את על אל הפרייארים הרי לא מתים...
זה יפה שאתה ממליץ לאנשים על חברה שמעולם לא טסת בה ,ואני לעומתך כן טסתי איתם והרמה שם נמוכה כמעט כמו התגובות שלך פה בפורום.
מה שכן הרגעת אותי עכשיו שאני יודע שלא אצטרך לסבול אותך ואת האישיות הדוחה שלך שאטוס לתאילנד.
ובקשה קטנה אחרונה תכתוב יומן ,תכתוב חמשיר או שתכתוב למגירה ועזוב אותנו בשקט אם אין לך משהו מועיל לכתוב.
-
הויכוחים על טיסות, בייחוד כשמוזכרת "אל על"הופכים פעמים רבות לאמוציונליים.
התומכים באל על מתחלקים ל - 4 כמו בצה"ל:
1. בעלי אינטרס, כלומר מרוויחים משהו משיווק החברה.
2. לקוחות "שבויים" כלומר עובדי מערכת הביטחון וכד' שלעתים אין להם ברירה אלא לטוס עם אל על, ולכן חשוב להם להרגיש שלא "נדפקו" ולשבח את אל על.
3. בעלי אידיאולוגיה "ציונית" (שלא קשורה אגב, כי אל על חברה פרטית).
4. בעלי סף חרדה גבוה בכל מה שקשור לטיסות ללא מאבטחים משלנו.
מכל הסיבות הנ"ל אני יכול, לוגית, לקבל רק את הסיבה הרביעית. מי שהוזלת הכרטיס בטיסה בכל חברה אחרת תעלה לו במיני התקף לב, ואני מכיר כאלה, מוטב שיטוס עם אל על.
לגבי כל השאר - אם אינכם לקוחות שבויים, או מרוויחים ישירות משיווק אל על - למה לעז... לטוס עם אל על?

-
טיסות דרך עמאן וקטארזוהר,
אתה לא היחיד שלוקה בהבנת הנקרא...קיבלת חיזוק מטרמפיסט נוסף.
לא הייתה המלצה על אתיופיאן, רק צוינה אלטרנטיבה מתוך כמה נוספות.
הליקוי שלך כל כך קשה.... התגובה שלי הייתה על קטאר ואילו אתה מתייחס לג'ורדניאן ולטיסתך הקרובה ומפזר מספרים. תקרא שוב ושוב את השאלה של נעמי, את התגובה שלי ואת הכתבה שבלינק, אולי בסוף תבין על מה מדובר.
מעניין שבאחד הפוסטים הגבת שטסת 4 פעמים עם ג'ורדניאן. אז אני רק מניח פה פוסט שלך מ-2014, תתמודד (גם בעיית אמינות?):שלום,
אני על סף סגירת טיסה דרך רויאל גורדן ויש לי כמה שאלות:
1. האם צריך ויזה לירדן כפי שרשום באתרים של חברות התעופה.
2. האם עדיין מקבלים חדר במלון אם ההמתנה היא מעל 8 שעות.
3. האם יש בשדה דיוטי נורמלי שפעיל בשעות הלילה ואינטרנט אלחוטי על מנת להעביר את הזמן של הקונקשן בהלוך יש לנו 3 שעות.המתנה ובחזור 11 שעות.
קראתי כבר בפורום על טיסות דרך ירדן אבל אני מחפש מידע עדכני ממשהו שטס לאחרונה דרך ירדן.
בתודה מראש
זוהר
loshir אל על אינה הנושא. אל תקפוץ!!!
-
טיסות דרך עמאן וקטאר1.אם אתה רק בטרנזיט לא
2. כן
3. דיוטי פרי כן wi fi עולה כסף
-
הויכוחים על טיסות, בייחוד כשמוזכרת "אל על"
-
טיסות דרך עמאן וקטארהאמת שאתה לא שווה תגובה אבל למען הסדר הטוב טסתי עם הירדנים ב-2000
2003, 2004 ו-2014 הייתה הטיסה האחרונה שלי דרכם ואני לא מתבייש להתייעץ עם אנשים בפורום אחרי שחלפו עשר שנים מאז הטיסה האחרונה שלי דרכם.
גם עם הקטארים טסתי פעמיים כך שבניגוד אלייך שקוטל אותם על סמך כתבות שקראת באינטרנט אני יודע על מה אני מדבר.
אז אני מבין שספר כבר לא תכתוב וגם לא חמשיר אז אולי תשקול פורנו זה ייתן תעסוקה לידיים המשועממות שלך ויחסוך מאיתנו את השטויות שאתה מגבב.
-
להשמיץ את אל על זה קל-אבל כשנתקעים מה עושים?להשמיץ את אל על זה קל-אבל כשנתקעים עם כרטיסים של חברות זרות?
נכון-ישר רצים לעמדת אל על בחו"ל-ואל על עוזרים..
לא יודע מי זה ה loisi1 -הוא לא מגיב קבוע בפורום
נראה אותו נתקע בחו"ל עם כרטיסים של חברות זרות-ולא רץ לחפש את
נציג אל על