הנחה משמעותית לאפטלינג
-
לפני כחודשיים בערך נרשמתי לעידכונים(ניוזלטר) באתר אפטלינג לקראת נסיעתנו להולנד ביוני, בין שאר הפרטים שהתבקשתי לציין בהרשמה היה תאריך יום ההולדת שלי(שחל בתחילת יוני). אתמול קיבלתי מייל מאפטלינג שמודיע שלכבוד יום ההולדת מגיע לי כרטיס חינם בקניית 3 כרטיסים, כלומר 1+3 חינם, כשניכנסתי לקישור שבמייל גיליתי שישנה הנחה גם אם קונים רק כרטיס אחד ועד לרכישת 9 כרטיסים. ההנחה היא בערך10.5 אירו לכרטיס ברכישה דרך האתר והיא כבר כוללת את הנחת שני היורו שיש בכל מקרה כשרוכשים כרטיסים דרך האתר. מצ''ב צילומי מסך לדוגמה. את ההטבה אפשר לממש כחודש, שבועיים לפני יום ההולדת ושבועיים אחרי. ההנחה היא גם על הכרטיסים המשודרגים(אותה הנחה של 10.5 אירו) שכוללים קפה ועוגה, ארוחות והנחה בחנות הפארק.
-
הנחה משמעותית לאפטלינג -
הנחה משמעותית לאפטלינגשאלה - האם מדובר רק על תאריך יום ההולדת שלך, או אם לאחד מילדיי יש יום הולדת באותם התאריכים זה גם רלוונטי?
-
גם באוסטריאן איירליינסנרשמתי באתר שלהם וקיבלתי שובר הנחה לטיסות, שילמתי 250$ לכרטיס לספטמבר הקרוב לוינה, בכלל כדאי להירשם לאתרים, אכן שולחים פרסומות, אבל שווה, בבוקינג יש הנחה למי שרשום ועשה כבר כמה הזמנות דרכם
-
גם באוסטריאן איירליינסאני נרשמתי באל על
קיבלתי קדחת חחח
-
הנחה משמעותית לאפטלינגהיי, אני גם נרשמתי הרגע לאתר של האפטלינג אך אני לא רואה שם אופציה לקבלת לקבלת ניוזטלר. איך עושים זאת ? תודה
-
מישהו יודע אם יש הנחה דומה בלגולנד גינצבורג?יודעת שיש הנחה אם קונים כרטיס מראש.
השאלה אם יש הנחה גם ליומולדת?
-
מישהו יודע אם יש הנחה דומה בלגולנד גינצבורג?אפשר בבקשה קישור לאתר והסבר איך לקבל ניוזלטר. תודה
-
מישהו יודע אם יש הנחה דומה בלגולנד גינצבורג?היי , תנסי את זה https://www.efteling.com/Solution/NewsLetter.aspx?id=EN-NEWS LETTER&ch=ENG&Action=ChangeContact&Cid=F74762D2-95FE-4687-8E E4-FE387B9D409A&utm_source=EftelingMail&utm_medium=email&utm _campaign=20151119_Bevestigingsmail_PROD&utm_content=EN_inlo ggen&utm_term=
-
מישהו יודע אם יש הנחה דומה בלגולנד גינצבורג?תודה. נרשמת.
-
מישהו יודע אם יש הנחה דומה בלגולנד גינצבורג?נרשמתי לניוזלטר וזה רק ביקש כתובת מייל.... אפשר קישור? הקישור ששמו פה לא עובד....
-
הנחה משמעותית לאפטלינגברצוני לתקן את מה שכתבתי כשפתחתי את הנושא לפני כחודש.
במייל שקיבלתי מאפטלינג כשבועיים לפני יום ההולדת שלי צויין שההנחה היא שבעת רכישת ארבעה כרטיסים, הכרטיס הרביעי חינם (3 בתשלום+1 חינם), הקישור שצורף למייל שקיבלתי מאפטלינג היה באמת לאופציה הזו (כמו שאפשר לראות בתמונה השניה בהודעה הראשונה שבשרשור), עם זאת ניתן היה לשנות את מספר הכרטיסים ל 1-9 כרטיסים ולכאורה ההנחה נשמרה (תמונות 1 ו -3 בהודעה הראשונה), כיוון שבזמנו רק ביצעתי בדיקה ולא רכישה בפועל (עדיין לא היינו בטוחים שניסע לאפטלינג). לא ידעתי שהמערכת לא תאפשר רכישה בהנחה של פחות או יותר מארבעה כרטיסים ועל הטעיה זו התנצלותי.
לסיכומו של עניין, כרגע ההנחה קיימת וניתן לרכוש ארבעה כרטיסים במחיר 103.52 אירו במקום 146 אירו (הנחה של כ 10.5 אירו מהמחיר המלא בקופות).
למי שאולי חשבו לציין תאריך יומהולדת פיקטיבי שקרוב לתאריך הנסיעה הדבר ממש לא מומלץ כיוון שעפ"י תנאי ההנחה צריך להציג תעודה מזהה כשמגיעים לאתר.
התנאים המלאים כפי שהופיעו במייל שקיבלתי בתמונה המצורפת.
-
מישהו יודע אם יש הנחה דומה בלגולנד גינצבורג?לכל השואלים, ההרשמה לניוזלטר ולקבלת ההנחה היא בעמוד הראשי של האתר בצד ימין למטה מתחת לכותרת "newsletter" ברובריקה שבה מבקשים את כתובת המייל.
לאחר מכן מקבלים מייל לאישור ההרשמה ושם יש ללחוץ על לחצן "check details" שנמצא מעט מתחת לתמונה הראשונה במייל שקיבלתם, בשלב זה יפתח לכם דף חדש ובו תתבקשו למלא את הפרטים וביניהם תאריך יום ההולדת.
-
קופון הנחה 10 יורו לאפטלינג --- תקף עד סוף אוגוסט.באדיבות עידן:
אל תשאלו אותי איך זה הולך, אין לי מושג, לא ניסיתי.
תנסו להזמין באתר הרשמי של האפטלינג - אמור להצליח.
מציעה שתפתחו שני חלונות בדפדפן, אחד של האתר באנגלית, השני בהולנדית.
+ גוגל תרגום.
תכניסו את הקוד sodexo16 ותקבלו 9.5 € הנחה. --- על כל כרטיס.
הקוד פעיל רק באתר ההולנדי.אז נדרש לשנות את השפה של האתר להולנדית (בראש העמוד מצד ימין)
להכניס את הקוד בשורה שמעל למחיר הכרטיסים. ואז הקוד יפעיל את ההנחה.
הכרטיסים במבצע הזה תקפים עד 31.8.16,, כרטיסים רגילים בלבד.
(מלאו את הפרטים ותשנו את המדינה לישראל)תרגום מהולנדית של הפרטים הנדרשים:
Voornaam : שם פרטי
Achternaam : שם משפחה
E-mailadres : כתובת מייל (לחזור עליה פעמיים)
Postcode: מיקוד
Huisnummer : מספר בית
Straatnaam : שם רחוב
Gaboortdatum: תאריך לידה.
בסיום הדפיסו כרטיסים (הטקסט יופיע בהולנדית).
אתר אפטלינג באנגלית
תכנון הביקור ורשימת מתקנים מתורגמת. -
קופון הנחה 10 יורו לאפטלינג --- תקף עד סוף אוגוסט.דרך האתר בהולנדית
www.efteling.com/nl
בצד ימין TICKETS
מכניסים את הקוד ב--------◄ Actiecode
(בתמונה מופיע סימון בחץ של העכבר)
-
קופון הנחה 10 יורו לאפטלינג --- תקף עד סוף אוגוסט.אני ניסיתי אתמול ולא הצלחתי. אשמח לשמוע אם מישהו ניסה הצליח
-
הצלחתי זה עובד....מה עושים אם הזמנתי אתמול במחיר רגיל?????
-
קופון הנחה 10 יורו לאפטלינג --- תקף עד סוף אוגוסט.מה הקוד?
תודה

-
קופון הנחה 10 יורו לאפטלינג --- תקף עד סוף אוגוסט.רציתי לשאול, עם הכרטיס הזה (בהנחה) אפשר להכנס חצי שעה קודם לפארק??
עד כמה החצי שעה הזו קריטית??
אנחנו משפחה גדולה זו הנחה משמעותית....
-
קופון הנחה 10 יורו לאפטלינג --- תקף עד סוף אוגוסט.אתמול שיחקתי עם האתר
והצלחתי לקבל את ההנחה... לא המשכתי לשלב התשלום.
הכרטיסים במסגרת ההנחה, הם לכרטיסים רגילים, ללא כניסה מוקדמת.
הקוד sodexo16
תבלו