צפון מזרח ארהב - - - - HELP
-
הי, לאחר נבירות, חיפושים, שיטוטים וקריאה מרובה כאן ובכלל,
זוהי הסקיצה הראשונית לטיול שלנו: זוג+2 מתבגרות - יולי 2016
מדובר ב - 21 יום. המקומות שאנו רוצים לכלול:
1. 3 ימים בניו יורק
2. נסיעה לקיפ קוד, בוסטון
3. הרים לבנים
5. אלף איים
6. אגמי האצבעות
7. מפלי הניאגרה לילה
8. טיסה לאורלנדו
מאד הייתי רוצה לכלול גם את וושינגטון
שאלה - איך לחלק את הימים? בהנחה שאנחנו צריכים שבוע באורלנדו...
כך שמשאיר לסיבוב ניו יורק - ניאגרה שבועיים... (אפשר להכניס גם את וושינגטון בחזרה מהניאגרה לוושינגטון ומשם טיסה לאורלנדו או שלא ריאלי מבחינת הזמנים?)
תודה רבה
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELPשלום רב. הטיול ביולי - אני מניח שהטיסות כבר מוזמנות? הגעה לניו יורק? חזרה מאורלנדו?
מה גמיש - ומה ניתן לשינוי?
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELPעמיחי תודה,
הכל ניתן לשינוי. רק טיסות מוזמנות. ישראל ניו יורק 7/7 ניו יורק ישראל 28/7 (גם גמיש). טיסות חייבות להיות לניו יורק מניו יורק או בוסטון (טסיםאל על)
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELPיש מצב לנחות בבוסטון, לעשות סיבוב בניו-אינגלנד/ניו יורק אפסטייט ואז דרומה לעיר ולוושינגטון, ומשם לטוס לאורלנדו (ואז חזרה לניו-יורק)?
אני מניח שתצטרכו לוותר על חלק מהאתרים כי אם רוצים שבוע באורלנדו, לכלול את כל האתרים האחרים יהיה לכם צפוף מאוד.
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELPחשבתי על מסלול כזה:
7/7 ניו יורק
8/7 ניו יורק
9/7 ניו יורק אחהצ' נסיעה לכוון מיסטיק לינה קיפ קוד
10/7 קיפ קוד - נסיעה לבוסטון לינה בבוסטון
11/7 בוסטון, אחהצ נסיעה לכוון ורומונט לינה בוודסטוק
12/7 וורמונט, סטו, מיזיאון פתוח שלבורן, מעבר במעבורת לברלינגטון לינה ברלינגון
13/7 ביקור באזאבל קאסם, אי NORTH HERO חוות סוסים לבנים, , לינה בלייק פאסיד
14/7 אלףהאיים, חציית אגם שמפלין, רפטינג, , אגמי האצבעות, לינה איפשהו בדרך לכוון איתקה
15/7 איתקה, הערוץ המדורג, יציאה לווטקינס גלו
16/7 מפלי ניאגרה קנדה
17/7 איימיש, הרשי, קורנינג, לינה בקורנינג
18/7 וושינגטון
19/7 וושינגטון
20/7 טיסה לאורלנדו
20-28/7 אורלנדו (אולי טעימה ממיאמי)
זה מסלול שניסיתי לבנות לאחר שיטוט ונבירה כאן, אנא, חוו דעתכם,
אשמח לשינויים/תוספות/ אתרים נחמדים למשפחה עם 2 מתבגרות, אוהבים טבע, בעלי חיים מאד,
תודה רבה
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELP9/7 עמוס מדי. ריצה עד קייפ קוד בשביל מה? יציאה מניו-יורק לבדה עלולה לקחת שעתיים. האם מוותרים על ניוהייבן וניופורט? מה יש לכם בקייפ קוד מלבד החופים?
10/7 דרך ארוכה, לא תספיקו הרבה מבוסטון
11/7 אין מספיק זמן בבוסטון. דילגת על ההרים הלבנים באופן מכוון? אמנם זו לא עונת השלכת אבל בכ"ז יש לאיזור מה להציע.
12/7 המוזיאון הפתוח אינו מאוד אטרקטיבי בעיניי. הנסיעה ארוכה מדי.
14/7הנסיעה מלייק פלאסיד לאלף האיים לוקחת זמן רב. מניח שהתכוונת לאגם אונטריו ולא שמפליין. לא תגיעו לאגמי האצבעות באותו יום.
17/7 מהניאגרה (מניח שתישנו שם) ללנקסטר לוקח זמן. מה יש לכם בקורנינג ולמה לא לשלב עם ווטקינס גלן? מה יש לכם בהרשי?
18/7 - תגיעו לוושינגטון די מאוחר, כלומר יישאר לכם לוושינגטון פחות מיום וחצי. מעט מדי לטעמי.
שמונה ימים באורלנדו זה הרבה מדי לטעמי, אלא אם מתכננים ימי מנוחה בין פארקים.
אם מתעקשים על מעל שבוע בפלורידה, אפשר את מיאמי או (אוהבים טבע, לא?) את האברגליידס.
בכל מקרה - התכנית לא הגיונית, מציע להעלות על מפה באופן מסודר, לחשב זמנים (להוסיף מרווחי בטחון, פקקים, ארוחות וכו') ואז תראי שזה לא הגיוני, אלא אם אתם בעניין ישיבה באוטו כל היום.
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELPתודה שמר,
אשמח להצעה עפ"י ימים מניו יורק עד מפלי הניאגרה, ירידה לוושינגטון בשבועיים,
מאד רוצה את בוסטון גם בגלל שייט הליוויתנים (פספסנו את זה בסרי לנקה), אוהבים טבע, רפטינג ומאד רוצה לכלול את ההרים הלבנים, אגמי האצבעות, אלף האיים, עירות נחמדות (כמובן שלא רוצים להיות כל הזמן על ההגה..)
הלכתי קצת לאיבוד...
תודה רבה!
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELPהלכת לאיבוד, כי את בקטע של לתפוס כמה שיותר.
זה לא עובד ככה.
אפשר להבין את זה מהמשפט שלך : "20-28/7 אורלנדו (אולי טעימה ממיאמי)"
מיאמי זה 4 שעות ברכב מאורלנדו. זה כמו לנסוע ל "טעימה" באילת מת"א.
אין שום בעיה למלא שבוע באורלנדו. זה יופי של זמן (הייתי פעם גם 10 ימים).
חייבים ימי מנוחה בין הפארקים כי ביולי זה חום לחות ותורים.
אי אפשר להספיק כל מה שרצית בזמן שיש לכם. ועוד להנות.
צריך לשים סדרי עדיפויות ולקצץ .
אין טעם להגיע לבוסטון בשביל לישון, לקום, לטייל כמה שעות ולעוף משם. ממש חבל.
קורנינג, הרשי וכו- מיותר לחלוטין בהרכב שלכם.
ולכן באם אתם "חייבים" ניאגרה, אז תנפנפו בשלום ביי ביי לוושינגטון ותעשו מסלול יותר ריאלי במה שנשאר לכם.
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELPתודה רבה. בקשתי עזרה לא נזיפה..הרי לכך הפורום נועד לא? . ברור לי שהמסלול גדוש מדי. וכשהתכוונתי לטעימה ממיאמי לא התכוונתי לקפוץ ליום. אלא לינה
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELPצר לי אם חשבת שזו נזיפה..
הכוונה היתה לשים לך שעון מעורר.... שתביני שהתכנון שלך לא ריאלי.
גם "לקפוץ" למיאמי כולל לינה... בזבוז של 8 שעות נהיגה (או 4 אם תעשו בסוף ותטוסו ממיאמי)
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELPשלום
יותר ממסכים להערות הכל כך נכונות של מיי איסט ,ושמר.
במידה ויהיה מצב, שאתם מפנימים ויתור על וושינגטון בנסיעה הזאת,מוכנה אצלי הצעת חלוקה לימים, ויעדים ,עד לטיסה מבאפלו לאורלנדו.
ושאלה-
בהתחלה נרשם 3 ימים בניו יורק והנה אני רואה שאם אתם נוחתים ב7/7 אתם מוכנים כבר ב-9/7 לעזוב אחה"צ את העיר?
מוני
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELPמוני תודה. כן. נוחתים ב 7.7 בבוקר. אם נאלץ לוותר על וושינטון אז כך יהיה על אף שהמתבגרות יתבאסו לגמרי לא לראות את הבית הלבן. סהכ נברתי והסתמכתי על מסלול שהצעת לזוג מבוגר באותה חלוקה של ימים. בכל מקרה אשמח לעזרה וסדר בבלגאן
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELPוכן. אפשרי להוסיף יום בניו יורק.
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELPמבלי להכנס לתוכן של הסיבוב בצפון מערב, מציעה לטוס מבפאלו לאורלנדו. לבלות שם את הימים המתוכננים, לטוס מאורלנדו לוושינגטון, להיות שם יומיים ומשם ברכבת לניו יורק לטיסה הביתה (מציעה להשאיר לילה אחד לניו יורק בסוף).
יחסוך לכם את הנסיעה הארוכה מבפאלו לוושינגטון ויפנה יום או יומיים לדברים אחרים.אגב, כמו אחרים לפני מציעה לוותר על קייפ קוד, להכניס במקומה את ניופורט.
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELPהנה הצעתי לבדיקה שלכם - כללית ביותר
7/7-נחיתה ניו יורק
8/7-ניו יורק
9/7-ניו יורק
10/7-יציאה לקו החוף של קונטיקט(אני אומנם כמו ריקי בעד ניופורט)אבל כאן אני לא
מתערב-קייפ קוד לבטח לא עד הקצה!!
11/7-השלמות היכן שתחליטו ועליה לבוסטון.
12/7-בוסטון-חזרה לאותו מקום הלינה.
13/7-הגעה ותחילת ביקור הרים לבנים.
14/7-הרים לבנים חוזר לאותו מקום הלינה.
15/7-וורמונט
16/7-השלמות בוורמונט ומעבר לאדירונדאק בואך לייק פלאסיד.
17/7- 1000 האיים וקידום לינה על כביש 81(watertown)
18/7-הגעה לאיתקה אצבעות ותחילת ביקור
19/7-איתקה>>ווטקינס גלן>>>ניאגרה
20/7-עד אחה"צ המוקדמים ניאגרה ומעבר לבאפלו לטיסת ערב לאורלנדו.
מוני
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELPתודה רבה מוני. שאלה נוספת ברשותך. בהתחשב בעובדה שאנחנו עם מתבגרות, בהתחשב בכך שזהו טיול ראשון לאיזור, בהתחשב בכך שאנו נוסעים ביולי ולא בתקופת השלכת.. מה המסלול המועדף מבחינתנו? מניו יורק לבוסטון וכן הלאה לפי הצעתך או מניו יורק לוושינגטון הרשי קורנינג. איתקה אגמי האצבעות וניאגרה? אוהבים טבע עיירות נחמדות, שילוב של רפטינג אולי? תודה רבה מראש
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELPשלום rakafa עניתי תגובה זאת להודעה שלא נענתה וזה קפץ לשרשור המלא
לא מבין מה קורה נברר זאת היום בבוקר במשרדים.
ואני מניח שאת מגיבה בשני שמות משתמש שאני מה זה לא אוהב,אז בבקשה!
אם 3 ימים ניו יורק בתוך השבועיים ,זה מה שצריך לדעתי הפרטית להיות ההמשך
1.2.3- ניו יורק
4- קו החוף קונטיקט>>רציתם קייפ קוד ,בטח לא עד הקצה ביום הזה
5- השלמות ונסיעה לבוסטון.
6-בוסטון
7-הגעה להרים הלבנים ותחילת ביקור
8-הרים לבנים כוכבי או מעגלי.
9-צפון וורמונט
10-סיבסוב קל נוסף בצד של וורמונט ומעבר לאדירונדאק בואך לייק פלאסיד.
11- 1000 האיים וקידום על ה-81 וורטאון
12-הגעה לאצבעות-איתקה
13-איתקה>>ווטקינס גלן ערוץ מדורג>>>ניאגרה צד קנדי
14-עד הצהריים השלמות ניאגרה ומעבר לבאפלו לטיסה לאורלנדו.
מוני
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELPמכיוון שזה טיול ראשון לאזור, ומכיון שכבר הבנתם שבזמן הנתון אי אפשר הכל וצריך להתפשר - מציע לשנות כיוון.
לפי מה שאמרת על הרצונות - נראה לי שמתאים לכם המסלול שעליו כתבתי בבלוג שלי (המסלולים של אמריקה
מסלול E5: המסלול הקלאסי למשפחות של החוף המזרחי. השינויים שתעשו במסלול זה אולי לקצר את ניו יורק לטובת אלף האיים והאדירונדקס.את הביקור בבוסטון וצפון מזרח אולי תשאירו לטיול הבא, שגם יתוכנן לעונת החגים בזמן לשלכת.
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELPמצרף סיכום טיול מהקיץ האחרון תוכלי למצוא שם קצת טיפים לגבי ניו יורק , אגמי האצבעות והניאגרה.
עופר
-
צפון מזרח ארהב - - - - HELPאני רוצה לתמוך במה שכתב עמיחי. אנחנו בטיול הראשון שלנו ויתרנו על בוסטון והאיזור ומניו יורק עלינו דרך עמק ההדסון ישירות לאדורנדק ובהמשך מניאגרה לוושינגטון, כיוון שהחלטתי להשאיר את האיזור לטיול שלכת עתידי.
הנסיעה מניאגרה לוושינגטון היא החלק הכי פחות אטרקטיבי של המסלול, אבל אולי באמת תצרפו את וושינגטון לניו יורק ומבאפלו תטוסו ישר לאורלנדו.
בכל מקרה הנה קישור לטיול שאנחנו עשינו.
דנה