אישור למבצע ראובן 2
-
מעדכן כי בצעתי בדיקה טלפונית עם הסניפים של אלאמו ונאשיונל בשדה התעופה בלוס אנג'לס.
בשניהם אישרו את העסקה עם התנאים והמחיר שהיה במבצע ראובן 2.
בהמשך נבטל את אחת ההזמנות , שוב תודה לראובן על החסכון.
עופר
-
אישור למבצע ראובן 2מעולה! תודה

-
אישור למבצע ראובן 2ממש לא לבטל !!!
אפשר לעדכן את ההזמנה ש "לא צריכים" ולהזיז תאריכים ומיקומים.. עד שנה קדימה...
אולי במקרה יהיה לזה שימוש בעתיד ???
(כמובן שאי אפשר לשנות את השם בהזמנה..)
-
אישור למבצע ראובן 2אפשר הבהרה - התכוונו לנסוע באוקטובר והזמנתי רכב במבצע ראובן 2. לצערי לא נוכל לנסוע באוקטובר ואני מקווה שניסע במקום באפריל 2017. האם אוכל לשנות את ההזמנה למרות שכפי הנראה אצטרך לשנות את מקום ההשכרה או ששינוי אפשר לעשות רק לגבי אותם מקומות?
דנה
-
אישור למבצע ראובן 2דנה, לא תנסי ... לא תדעי ... (-:
-
אישור למבצע ראובן 2הזמנתי גם רכב בניו יורק דרך המבצע ולא הצלחתי להבין לכמה נהגים הוא וכמה עולה להוסיך נהגים נוספים, זה לא רשום בשום מקום באישור שלנ ההזמנה או באתר שלהם
-
אישור למבצע ראובן 2לגבי נהגים נוספים בניו יורק, למיטב ידיעתי משהו כמו 3 דולר ביום + מסים. צריך לברר מול החברה.
לגבי שינוי התאריכים, הזזת ההזמנה קדימה, מזיזים אותה בוא נגיד חודש או חודשיים ואח"כ מזיזים עוד פעם וכן הלאה, עד שנה. לפחות כך עשיתי במבצע הקודם ואז ניצלתי הזמנות לשתי נסיעות למשך שנה אחת. רק אז ביטלתי את ההזמנות המיותרות, כאשר לא יכולתי להזיז אותן יותר.
-
אישור למבצע ראובן 2תודה
יערי - כשאתה צודק, אתה צודק!
-
אישור למבצע ראובן 2אפשר בבקשה יותר פרטים על המבצע?
תודה
-
המבצע הסתיים כבר לפני כמה ימים -
המבצע הסתיים כבר לפני כמה ימיםחבל שאין לך טוויטר , שאנשים היו נרשמים להתראות ממך

-
אישור למבצע ראובן 2ניסיתי, ואין בעיה לשנות. לדעתי מועד הלקיחה האחרון יהיה בסוף מאי 17. (או ההחזרה.. צריך לנסות)
יש לי 12 הזמנות
חבל שאי אפשר לשתף לאחרים(ועוד אי אילו הזמנות שהוצאתי על שם חברים, שלא האמינו שזה קיים.. אבל עכשיו יהנו מהנחה מדהימה)
-
אישור למבצע ראובן 2
גם אני השתתפתי במבצע של רובן...ליוני הקרוב עד סוף יולי לקיחת רכב בוגאס חזרה בסוף יולי...ביצעתי שינויים קלים...הכל מאושר...כמו כן הזמנה נוספת לרכב בסוף ספטמבר שוב וגאס חודש .....רובן היקר עזר לי מאד ועל כך הודיתי בפוסט נפרד..מודים לך שוב...על הכל...קרידו גראסייאס. -
אישור למבצע ראובן 2ניסיתי סתם לשנות והמחיר עולה לי.. מישהו יודע למה?
-
אישור למבצע ראובן 2תלוי למה משנים .. חשוב שתהיה השכרה של לפחות 5 ימים (השכרה שבועית)
וגם לשים לב האם ההעלאה במחיר זה בגלל DROP OFF
-
אישור למבצע ראובן 2זה מעל 5 ימים, ובדיוק מספר הימים שהשכרתי בהזמנה המקורית ובאותו המקום. זה מפנה אותי להזמנה מחדש רק עם קוד כזה לפני שאני לוחצת שוב על חיפוש.. אולי אני עושה משהו לא כמו שצריך?
-
אישור למבצע ראובן 2ניסיתי וזה עובד מצויין.
אולי את מנסה לשנות וזה דורש עכשיו דמי החזר
-
shira שלחתי אליך מסר אישי -
shira שלחתי אליך מסר אישיהי,
גם אני מנסה לשנות תאריכים לתחילת 2017 ומקבלת מחיר פי שניים,
אם מישהו יודע מה אני עושה לא נכון אשמח לעזרה
-
לתחילת 2017 צריך להמתין עוד כמה חודשים.....ואז לנסות ולשנות. אולי תצליחו. בינתיים תזיזו את ההזמנה - אם אפשר - לחודשים האחרונים של שנה זאת.
במהלך "המבצע" לא הצלחתי לבצע הזמנות ל-2017 במחיר הנמוך. הזמנתי לסוף 2016 ומשכתי עד 2017, בבוא הזמן אנסה להזיז תאריכים.