מדריך לנוסע בטיסות low cost
-
שלום לכולם,
לאור ריבוי הנוסעים ב- low cost, ושינויים שחלו במדיניות חברות אלו. ולאחר טיסות רבות ב- wizz air וב- easy jet .
כתבתי מדריך מעודכן לנוסעים בחברות אלו. כדאי לקרוא למי שרוצה להזמין ולא פחות למי שעומד לטוס.
גם מי שכבר טס בעבר עם חברות אלו ממליצה לקרוא (יש שם טיפים שיכולים לדעתי לעזור לכולם)
אשמח שתשתפו בתובנות נוספות שהיו לכם לטובת כולם.
ומי שרוצה להזמין דירה לחופשה מומלץ שיקרא את הפוסט הבא-
-
תודהתודה
מעניין מאוד
אולי כדאי "לשתול" את המדריכים בתפריט השמאלי? - יונית?
-
מדריך לנוסע בטיסות low costתודה על העדכונים!
רק שיחזירו את המחירים הזולים (וויז אייר במיוחד)

אמה
-
מדריך לנוסע בטיסות low costמשהו שיצא לי לבדוק:
איזי ג'ט-שינוי שם בכרטיס איזי ג'ט-
חברה רכשה 2 כרטיסים לאלפים(אני רכשתי לה..למה יש חברות)
קרוב לטיסה היא החליטה לקחת את הבת,במקום הנוסע השני.
לא הייתה בעיה לשנות את השם באתר. העלות הייתה 20+ יורו לכיוון. נכון,עולה כסף. לא מעט אם כל הכרטיס היה 60 יורו..אבל עדיין כדאי.
ולמה השינוי היה ללא תוספת הפרשי מחיר טיסה? כי הנוסע הראשי(היא) נשאר אותו שם. הטיסה עצמה לא שונתה הרי גם.
וויז אייר- רשום שאם מזמינים לינה בבוקינג עם חבר מועדון,מקבלים החזר..
האמת שפשוט תמיד ברח לי מהראש. בטיול הנוכחי זכרתי. נכנסתי עם מספר חבר מועדון לבוקינג עם לוגו וויז אייר. הזמנתי מלונות,כמובן צריך בפועל להתאכסן ולא רק להזמין
. חשבתי לי איפה אראה את הזיכוי הזה?שילמתי למלון כפי שהיה רשום הרי? אז הנה...נכנסתי לוויז אייר וראיתי שיש לי זיכוי של 37 יורו שירדו מהזמנה הבאה שלי! נחמד
-
מדריך לנוסע בטיסות low costאמה היקרה,
ממש תודה על התגובה.
-
מדריך לנוסע בטיסות low cost
מעולה! -
מדריך לנוסע בטיסות low costציקי הי
רציתי גם להגיד תודה על הטיפים לסקוטלנד. נעזרתי בהם המון בטיול האחרון.
כמי.
-
מדריך לנוסע בטיסות low cost -
מדריך לנוסע בטיסות low costהיי ציקי
החזרת אותי אחורה לשנת 2010 בה כתבתי לראשונה את המדריך לטיסות זולות מישראל לאירופה.
וקראתי עכשיו את הקטע של איזיג'ט - הוא מעולה.

האופציה של ביטוח אחור טיסה מאוד מאוד מעניינת - הקישור שם שבור.
תוכלי להוסיף גם סעיף של "איזיג'ט מחזירה כספים במידה ולאחר ההזמנה מחיר הכרטיס יורד ". תקבלו את ההפרש במחיר בחזרה בשיחת טלפון אחת.
במרבית נמלי התעופה ביצוע הצ'ק אין והבורדינגפס באפליקציה . אין צורך להדפיס כלום. ליוצאים מתל אביב - עדיין לא.
וכמובן מציע לך תמיד לבדוק בטיסות לאנגליה גם את מונארך שנותנת פייט לא רע במחיר ומנסיון של כמה חברים , אחלה טיסות.
ג'מוס
-
מדריך לנוסע בטיסות low costג'מוס כבוד גדול לי לשמוע ממך.
תודה.
לגבי ביטוח איחור טיסה- קראתי על כך באתר החברה לאחר שכמעט ואיחרנו את הטיסה (סופה מטורפת בדרך לשדה התעופה) וחשבתי שנצטרך לקנות כרטיסים חדשים במחיר מלא.
אתה יכול להתבונן שוב בפוסט תיקנתי את הקישור והוספתי ציטוט של מה שכתבת.
הסתכלתי באתר של esy jet ואכן הם עדין מתחייבים לזכות על ההפרש במקרה של ירידת מחיר אך מדובר בזיכוי לשישה חודשים ולא בהחזר כספי.
-
מדריך לנוסע בטיסות low costאחלה!
תוספות בלת״ק:
ב24 השעות הראשונות אחרי ההזמנה ניתן לעשות שינויים ללא עלות דרך המרכז הטלפוני צריך להגיד לנציג שזה עקב טעות (הזזת תאריך וכו׳)
במידה והטיסה מתבטלת או השעה זזה בשעה שלמה לפחות ניתן להחליף תאריכים ו/או יעד
-
לגבי שינוי שעת הטיסה על ידי איזי ג'טקודם כל, כל הכבוד על ההשקעה!
לגבי השינוי בשעה -
גם אם איזי ג'ט משנה את שעת הטיסה ב-5 דקות (חמש בלבד) יש ללקוח זכות לשנות או לבטל את ההזמנה, ללא עלות שינוי ותוך זכאות לקבלת התשלום בחזרה (במקרה של ביטול מוחלט).
התקנה הזאת היא לא של איזי ג'ט אלא היא תקנה אירופאית שמחייבת את כל החברות שה"בית" שלהן נמצא באירופה.
ולצורך הענין גם חברת טורקיש נחשבת אירופאית. גם איתם ביטלנו טיסה ללא עלות, רק משום שזמן ההמראה השתנה ב-10 דקות.
נעה
-
לגבי שינוי שעת הטיסה על ידי איזי ג'טבאמת? כי בשרות הלקוחות שלהם טענו אחרת
יש לך קישור או הפניה לתקנה הזו?
-
לגבי שינוי שעת הטיסה על ידי איזי ג'טתודה לכולם על התגובות והפרגון.
כשיהיה לי זמן אוסיף עוד כמה דברים כגון נסיעה של בעלי מוגבלות וילדים.
כרגע לפני טיסה משפחתית בעצמי.
לגבי ביטול טיסה גם זה התכוונתי להוסיף פשוט לא רציתי לכתוב על סמך העבר בלי לבדוק שהדברים נכונים להיום.
אנחנו לפני מספר שנים קיבלנו הודעה מאיזי גט כמה חודשים לפני הטיסה ששעת הטיסה זזה בחמש דקות!!!
ממש הזוי שטרחו לידע אותנו כמעט חצי שנה מראש.
בעקבות כך יכולנו לשנות את מועד ויעד הטיסה גם ליעד או מועד יקר יותר ללא עלות או לבטל ולקבל כסף חזרה.
לא ידעתי שזו תקנה ארופית
בוויז איר לא טרחו לידע כשהיה שינוי ואני בעצמי שמתי לב, וכן אפשרו לי לשנות יעד וזמן אבל רק בהפרש של שבועיים ממועד הטיסה המקורי או החזר כספי.
-
מדריך לנוסע בטיסות low costתודה על המאמרים המרוכזים
הועלה לשאלות נפוצות
ובתקווה שנוכל להפנות את תשומת הלב בעתיד לקישורים אלו.
-
לגבי שינוי שעת הטיסה על ידי איזי ג'טציקי - תודה רבה על המדריכים. קראתי ולמדתי.
מתחילים לחשוב על הטיול של שנה הבאה, ואחרי שנים רבות של טיסות, אולי נקפוץ גם לעגלה של ה LOW COST. המדריך עוזר מאוד.
-
מדריך לנוסע בטיסות low costמה הכוונה איזי ג'ט מחזירה כסף במידה והמחיר יורד?
הרי המחירים עולים ויורדים אצלם כל הזמן..
מתי נקבע ההפרש??
-
מדריך לנוסע בטיסות low costבספטמבר 2015 הזמנתי טיסות למילאנו לפברואר 2016 ושילמתי 280 יורו לזוג.
בתחילת נובמבר 2015 נכנסתי לבדוק מחירים עבור חברים וגיליתי שאותם כרטיסים מוצעים במחיר 220 יורו לזוג. לא יודע למה ואיך רק שהתקשרתי ונתנו לי וואוצ׳ר של 60 יורו תוך שתי דקות איתו הזמנתי מזוודה לטיסה.
בלואוקוסט בדרך כלל המחירים רק עולים. ציקי הסבירה במדריך למה זה.
אבל יתכן והם מחליטים אחרת בחלק מהטיסות בהתאם לביקוש/עונה או רצון לקדם אזור מסויים שלפעמים אפילו מסובסד ע״י המדינה.
-
מדריך לנוסע בטיסות low costתודה רבה על המידע החשוב הזה!
תנודות במחיר יש כל הזמן, למעלה ולמטה. ולכן זה בהחלט טוב לדעת ועוזר גם להחליט בלב שקט יותר!
בדקתי באתר של איזי ג'ט יש התייחסות ל- PRICE PROMISE
התנאים בכללי הם :
שניתן לקבל שובר החזר כזה רק בשיחה טלפונית למוקד השירות שלהם-לא מייל או פקס
רק במידה והמחיר הנמוך עדיין בתוקף בעת הפניה
ולא כולל מחירים שירדו עקב מבצעים כללים כמו שהם עושים לעיתים.
-
מדריך לנוסע בטיסות low costתודה על כל התגובות.
בתכנון הקרוב להוסיף את מה שכתבתם
וגם להוסיף מידע על נוסע עם מוגבלויות וטיסה עם ילדים וטיסת ילדים ללא מלווה מבוגר...
אעשה זאת כשאחזור
עכשיו צריכה לארוז לקראת הטיסה , ניפגש בשדה התעופה.