סקוטלנד - דיווח מהשטח
-
אז למי שלא מכיר אנחנו משפחה עם שני ילדים (7.5 ו 11), אני אישית התמכרתי לטיסות הלואו קוסט ולפורום הזה וכך לפני עשרה חודשים הוזמנו טיסות איזיג'ט לסקוטלנד במחיר שווה של כ 110 יורו לאדם לכיוון (שכולל טיסה ללוטון פלוס טיסת המשך למחרת בבוקר לסקוטלנד וכנ"ל בחזור).
ראיתי שסקוטלנד יעד חם בפורום הקיץ הזה ולכן כותבת תוך כדי טיול. אתחיל כמובן בתודה ענקית לכל מומחי ומטיילי סקוטלנד כאן בפורום, לא מציינת שמות כדי לא לשכוח אף אחד אבל תכנון הטיול התבסס על סיפורי הטיול והטיפים שלכם. תודה!!!
-
סקוטלנד - דיווח מהשטחמכיוון שהתכנון כלל ארבע טיסות איזיג'ט החלטתי כדי לא לשלם ארבע פעמים על תוספת מזוודה שנסע רק עם ארבעה טרולים ונזמין מראש דירות עם מכונת כביסה ומייבש.
אז ארזנו בסגנון תרמילאי - לקחנו בגדים למספר ימים בלבד והשארנו את קניית האבקת כביסה, שמפו וכו למהלך הטיול. הדירות הוזמנו כולן דרך איירביאנבי לא הרבה אחרי הזמנת הכרטיסים. כדאי להזמין הרבה מראש כי אין הרבה מבחר של דירות שניתן להשכיר למספר ימים בודדים ולא לשבוע.
וכך התחלנו את הטיול בטיסה ללוטון שנחתה בערב ואחרי לינה במלון פרמייר אין בשדה המשכנו למחרת בבוקר בטיסה לאינברנס.
-
סקוטלנד - דיווח מהשטחלא נכנסת לפורום
לא רואה מה קורה פה בכלל
הצצתי היום עם הקפה של הבוקר

ואותך אין מצב שאני מפספסת.
תמשיכו ליהנות
ואני מתה לדעת איזה בית מצאת ואם תהיה בו תקרה עם כוכבים
-
סקוטלנד - דיווח מהשטחשלום אפרת,
כיף שנכנסת לדווח מהשטח.
רכשתם כרטיסים במחיר מדהים!
אני הצלחתי באוקטובר לרכוש כרטיסים למנצ'סטר במחיר של קרוב ל-300$.
ולכן ויתרתי על טיסת המשך לסקוטלנד. כך שננהג את הדרך לשם.
נשמח לקרוא דיווחים מהשטח, התרשמות מאתרים ועל מזג האוויר.
בלו בנעימים!
-
סקוטלנד - דיווח מהשטחג'ן איזה כיף שאת פה. חכי חכי עוד תהיה פה דירה עם כוכבים בתקרה שמסתובבים, שרים ורוקדים. סתם...
סמדר, מזג האוויר נעים מאד בטח שיחסית לארץ. מעיל לא כבד מדי מספיק בינתיים. מה שכן יורד גשם לפעמים.
-
סקוטלנד - דיווח מהשטחאני מודה שגם אני התמכרתי לפורום ב-4 השנים האחרונות

אני זוכרת את הסיפור שלכם על התקרה עם האורות והכוכבים

וגם ביקור שלכם במסעדה מיוחדת. אך לא זכרתי את שמך....
מחכה לקרוא את הדברים המיוחדים שתמצאו בסקוטלנד
-
סקוטלנד - דיווח מהשטחאיך שיצאנו עם הרכב משדה התעופה של אינברנס תוך שתי דקות היו מסביבנו נופים נפלאים. התחלנו עם חנות שמייצרת גבינות, 5 דקות נסיעה מהשדה בשם cheese pantry.
מקום חמוד שניתן לראות בו מעבר לקיר זכוכית את יצור הגבינה, יש חנות שמוכרת המון המון סוגי גבינות ובית קפה קטן שאפשר להזמין בו מגש גבינות, מרק ועוגות. הזמנו מגש עם חמש סוגי גבינות (15 יורו) שהיה מעין ארוחת צהריים קטנה לארבעתנו. טעים מאד
-
סקוטלנד - דיווח מהשטחגם אני עוקבת
טסים עם ילדים עוד שבועיים לסקוטלנד וההתרגשות כבר מתחילה..אשמח אם תכתבי על מזג האויר והלבוש (כבר מטרידה את עצמי מה לארוז, במיוחד לילדים) ועד כמה באמת קר / גשום.
וכמובן גם על מקומות מיוחדים ובכלל, נראה כל דיווח ישמח

-
סקוטלנד - דיווח מהשטחהי עדן. ממליצה לארוז כפפות ואולי גם צעיפים. אנחנו לא לקחנו ובינתיים די קר. לגבי גשם בינתיים בהחלט יש, לא חזק אבל מפריע לפעמים לתכניות. כדאי לחשוב מראש על חלופות.
-
סקוטלנד - דיווח מהשטחלאחר בית הגבינות עשינו עצירה בחוף של north kessock בתקווה שאולי נראה דולפינים. לא ממש...
המשכנו ל loch ness center & exhibition כדי לספר לילדים את סיפור המפלצת מלוך נס. לא נכנסנו למרכז אבל מצד ימין שלו (מזרח) יש אגמונצ'יק שבתוכו פסל של המפלצת. היה נחמד לספר לילדים עליה ופתאום "לראות" אותה.
לאחר מכן עשינו עצירה גם במגרש החניה של nessieland שליד, שגם שם יש בחניה פסלים של המפלצת עליהם יכולים הילדים לטפס. הבן שלי החליט שהמפלצת היא בעצם סוג של דינוזאור ששרד עד היום.
-
סקוטלנד - דיווח מהשטחכשהתחלתי לתכנן את הטיול צפיתי מראש שאחרי הטירה הראשונה או השניה שנראה, אפילו מבחוץ, הילדים יתחילו להגיד "נו עוד פעם טירה?" ולכן הכנתי "תחרות טירות" - טבלה ובה כל הטירות שכנראה נראה במהלך הטיול (רובן מבחוץ) ועמודה לכל אחד מאיתנו שידרג אותה מאחד עד עשר. עכשיו הגענו לראשונה ב"תחרות" - טירת urquhart עליה רק תצפתנו מרחוק. הילדים התלהבו מעניין הדירוג. לאחר מכן המשכנו בנסיעה לכיוון סקאי ועצרנו בדרך בטירת eilean donan castle אליה אנחנו מתכננים להיכנס בדרך חזרה מהאי.
-
סקוטלנד - דיווח מהשטחנסענו להתמקם בדירה הראשונה בפורטרי. כל הדירות נבחרו הפעם מטעמים פונקציונאליים - לא דירה מוסיקלית ולא כוכבים בתקרה - דירות זולות עם שני חדרי שינה, אינטרנט מכונת כביסה ומייבש. הדירה בהחלט עונה על הציפיות. לא מצליחה להוסיף קישור מהפלאפון, אם מישהו ירצה אשלח לו את הפרטים. למחרת התעוררנו ליום סגרירי. גשם לא חזק אבל עקשן. התחלנו בעמק הפיות - בהחלט מקום מיוחד אבל הטפטוף, הרוחות והבוץ בהחלט הפריעו לנו להנות ממנו כמו שצריך.
-
סקוטלנד - דיווח מהשטחהמשכנו בנסיעה דרך אזור ה quiraing ועצרנו גם ב mealt falls ו lealt falls . כשהגענו ל old man of storr תהינו אולי הטפטוף ייחלש ואפשר יהיה לעשות את המסלול. החלטנו לנסות אבל כצפוי (מרפי) הוא דווקא התחזק ושלח אותנו עם הזנב בין הרגליים בחזרה לאוטו.
-
סקוטלנד - דיווח מהשטחאני אני אני רוצה פרטים של הדירה [הדירות בעצם]
לא לשנה זו אמנם, אבל מתישהו נחזור לסקוטלנד וכל מידע יועיל.
עוקבת בעניין אחרי הדיווחים מהשטח. איזה כיף לכם.
-
סקוטלנד - דיווח מהשטחאיזה כיף לקבל עדכונים מהשטח במיוחד שאנחנו עוד שבועיים שם.
סקרן במיוחד לגבי האי סקאיי.
גם אנחנו זכינו לפני 4 שנים ביום סגרירי באי והשנה החלטנו להתמקם שבוע באי להשלמות... -
סקוטלנד - דיווח מהשטחהי אוליב. בשמחה. תוכלי למצוא את הדירה אם תקישי בגוגל airbnb rhona lamont החסרון היחיד בה (לנו לא הפריע) הוא ששולחן האוכל נמצא בסלון וצריך לפתוח אותו כי הוא מתקפל. אלון, כמובן שקראתי את סיפורי הטיול שלך כשהתכוננו לנסיעה. המון תודה ! ואם אכתוב בהמשך משהו שיוכל לעזור לך אז בכלל כיף לי. אנחנו עדיין בסקאיי.
-
סקוטלנד - דיווח מהשטחאחרי שהחלפנו בגדים בדירה החלטנו להסתובב קצת בפורטרי. גילינו במרכז העיירה יריד כייפי עם דוכנים - דומה לירידי חג המולד. המשכנו לנמל שם מצאנו דוכן שמוכר פיש אנד צ'יפס מצויין. החלטנו שלא נוותר לאיש הזקן ונעשה עוד נסיון להגיע עד אליו לדגדג לו את הרגליים. כשהיינו בשלושת רבעי הדרך הגשם שוב התחזק ככה שנאלצנו להסתובב ולחזור להחליף בדירה את המכנסיים הספוגות. בגלל שארזנו לייט התחלנו את היום כשלכל אחד 3 זוגות מכנסיים יבשות. בסוף היום הזה שלוש אפס לגשם...
-
סקוטלנד - דיווח מהשטחהיי אפרת,
גם אני הצטרפתי לדיווח שלך מהשטח

את כרגע נמצאת במקום הכי יפה בסקוטלנד

תמשיכו להנות ומקווה שתזכו לחוש גם את השמש הסקוטית

רובי
-
סקוטלנד - דיווח מהשטחרעיון מצויין עם דירוג הטירות, מאמצת אותו.
גם אנחנו מגיעים לשבוע לסקיי, בינתיים נראה שמאוד גשום לכם..אם תמצאו דברים שניתן לעשות במצב של גשם רציני שם, אשמח שתעדכנו.
ממשיכה לעקוב

-
סקוטלנד - דיווח מהשטחמחזיקה אצבעות שהמזג אויר ישתפר במהרה