<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom" version="2.0"><channel><title><![CDATA[תכנון מסלול בגואטמלה]]></title><description><![CDATA[<p>היי חברים,</p>

<p>אני ואשתי מתכננים טיול לגואטמלה בחודש אוקטובר</p>

<p>אשמח לדעת האם המסלול המצוין ריאלי/ להוסיף מקומות/ להוריד</p>

<p> </p>

<p>יום 1 - הגעה לאנטיגואה (נסיעת לילה מסאן קריסטובל), הר געש פקאיה, שוק אנטיגואה</p>

<p> </p>

<p>יום 2 - נסיעה ללנקין, מערות קמבה</p>

<p> </p>

<p>יום 3 - סן פדרו, טרק האף האינדיאני</p>

<p> </p>

<p>יום 4 - שוק צ'יצ'י</p>

<p> </p>

<p>יום 5 - סן פדרו, שיט לכפר סנטיאגו</p>

<p> </p>

<p>יום 6 - פנחצ'ל, שמורת טבע אטיטלןף סיור בשוק</p>

<p> </p>

<p>יום 7 - פלורס, שיט באגם, מערות אקטון קאן, סיור בהריסות טיקאל</p>

<p> </p>

<p>יום 8 - נסיעה מטיקאל לבליז ומשם ליוקטאן</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>תודה לעונים</p>

<p> </p>

<p>זיו וטל</p>

<p> </p>

<p> </p>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/topic/97319/תכנון-מסלול-בגואטמלה</link><generator>RSS for Node</generator><lastBuildDate>Sat, 01 Aug 2026 16:49:19 GMT</lastBuildDate><atom:link href="https://community.lametayel.co.il/topic/97319.rss" rel="self" type="application/rss+xml"/><pubDate>Sat, 13 Aug 2016 12:55:06 GMT</pubDate><ttl>60</ttl><item><title><![CDATA[Reply to תכנון מסלול בגואטמלה on Wed, 17 Aug 2016 18:39:00 GMT]]></title><description><![CDATA[<div class="imported-subject">תכנון מסלול בגואטמלה</div><div class="imported-body"><p>היי זיו וטל.
המסלול לא כ"כ  טוב. הוא לא מחשב נסיעות, סיכונים ומתוזמן הלוך ושוב. קצת קשה למקסם את כל היעדים  שרשמתם ב-8 ימים.
הסדר ההגיוני לעשות את הדברים מסן קריסטובל הוא קודם אגם אטיטלן, אח"כ אנטיגואה  משם לסמוק שמפיי ואז טיקל ודרך בליז למקסיקו.
כמה דוגמאות למה המסלול שלכם לא יעבוד- אני לא בטוח שיש  בכלל שאטל לילה מסן קריסטובל  לאנטיגואה.  גם אם יש זה בערך 12 שעות. נסיעות לילה לא מומלצות בגוואטמאלה בגלל שיקולי ביטחון אישי.
נסיעה מאנטיגואה לסמוק היא 6-8 שעות ותגיעו בצהריים. לא בטוח שתספיקו משהו. ביום למחרת לסן פדרו יקח לכם אפילו מעל 10 שעות נסיעה  ככה שכל מה שחשבתם ביום 3 לא יקרה.
בצ'יצ'י יש שוק גם ביום חמישי, בהיקף מעט יותר קטן.</p></div>]]></description><link>https://community.lametayel.co.il/post/685678</link><guid isPermaLink="true">https://community.lametayel.co.il/post/685678</guid><dc:creator><![CDATA[גדליהו מהגרעין]]></dc:creator><pubDate>Wed, 17 Aug 2016 18:39:00 GMT</pubDate></item></channel></rss>