לפני מספר חודשים נשלח אלי חומר על אזורים האגמים, לא מוצאת אותו. מתכננים טיול באביב הקרוב לאזור, לשבוע. כל אינפורמציה לגבי האזור, או קישור למקום מידע כזה, תיתקבל בתודה .
צימרים, אטרקציות, מסלולים. תודה
לפני מספר חודשים נשלח אלי חומר על אזורים האגמים, לא מוצאת אותו. מתכננים טיול באביב הקרוב לאזור, לשבוע. כל אינפורמציה לגבי האזור, או קישור למקום מידע כזה, תיתקבל בתודה .
צימרים, אטרקציות, מסלולים. תודה
שלום.
שתי גימלאיות מתכננות באוגוסט טיול קטן בהולנד- 4 ימים נטו. מלון באמסטרדם ומשם יציאה בתחבורה ציבורית לאתרים נחמדים.
חובה - לכפר דייגים (מרקן/וולדן/ אחר ?
חיטהורן (ונציה של הצפון)
מבקשות המלצות למלון נחמד – עם גישה נוחה לתחבורה ציבורית וסביבה נעימה לסיורים בערב
אינפורמציה על נגישות ונוחות התחבורה הציבורית בין אמסטרדם לאתרים
כל אינפורמציה, גם עלויות אם ידוע, מאד תעוזר
תודה רבה
שרה
אמה, תודה על תגובתך
, אכן יש הרבה חומר על ורשה וקרקוב.. יתכן שלא הייתי ברורה מספיק.
שאלתי היא ספציפית. אני אמורה לנחות בבקר בשדה התעופה בורשה ורוצה לצאת מיד לקרקוב. זה המידע החסר.
האם תחנת הרכבת קרובה לשדה התעופה? האם אני צריכה לנסוע מהשדה לתחנת רכבת? אם כן, לאן יוצאת מהשדה ואיך מגיעה לתחנה.
שוב תודה
שרה
אנחנו מתכוונים לנסוע לשבוע לוורשה וקרקוב מיד אחרי סוכות. מאחר והטיסות הן לורשה מורשה, בודקים אופציה של נחיתה בורשה, יציאה מיידית לקרקוב ל-3 ימים, חזרה לורשה ל-3 ימים וטיסה הביתה.
אשמח לשמוע התייחסות האם זה הגיוני והסבר/מסלול כיצד להגיע מהשדה לרכבת מהירה לקרקוב בדרך המהירה ביותר.
כל מידע שלדעתכם יכול לעזור לנו, יתקבל בברכה.
תודה ושנת טיולים פוריה (בנוסף לכל שאר הברכות)
שרה