פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי erezzi
-
מחפש המלצה להשכרת רכב בפוארטו נטאלסאשמח להמלצה על סוכנות שהייתם מרוצים ממנה. תודה מראש!פורסם בפורום דרום אמריקה
-
תכנון טיול באיזור האגמים בצ'ילהפורסם בפורום דרום אמריקה
הי,
אנחנו משפחה עם ילדים בני 8 ו10. כרגע בברילוצ'ה ומתכננים לשכור רכב, לעבור לצ'ילה ולטייל מפוקון ועד Puerto montt ו-Chiloe בדרום. כמה זמן הייתם מקדישים לכל זה בהנחה שלא עושים טרקים אלא רק טיולי יום עד 8 ק"מ? אני שואל כדי להבין לכמה ימים צריך להתחייב לחברת השכרת הרכב. תודה!
-
קניית ביגוד לילדים בברילוצ'הפורסם בפורום דרום אמריקה
הי,
כרגע בבואנוס איירס עם ילדים בני 8 ו10. מכיוון שאי אפשר להשיג כאן ציוד כמו כפפות וגרביים מחממות לילדים (וגם בישראל לא הצלחנו להשיג בקיץ), תוהה האם אפשר להשיג בברילוצ'ה. אני בטוח שאין בעיה לקנות שם ציוד למבוגרים. השאלה היא לגבי ילדים.
תודה מראש,
ארז
-
התנהלות עם כסף בארגנטינה וצ׳ילהפורסם בפורום דרום אמריקה
אנחנו משפחה של 4 (2 הורים ו-2 ילדים) ונוסעים עוד כמה ימים לארגנטינה וצילה ל-45 יום. כרגע מנסים להחליט עם כמה כסף מזומן לנסוע. אני מבין שחוץ מטיסות, נסיעות אוטובוס ארוכות (שהבנתי שאפשר להזמין ולשלם באינטרנט) ואולי מלונות פה ושם שאפשר לשלם בכרטיס אשראי, כל שאר ההתנהלות היא במזומן. מוודא שאני לא טועה.
רציתי לשמוע מנסיונם של אחרים שהיו במדינות האלה בשנה – שנתיים האחרונות: האם לקחתם אתכם מזומן לכל הטיול? זה נשמע סכום גדול מאד שחבל לאבד אם שודדים אותך. מצד שני, שמעתי שסכום המשיכה המקסימלי בכספומט בארגנטינה כרגע הוא 4500 (שזה 80$) והעמלה היא 7$ שזה המון. לא סגור מספיק על צ׳ילה, אבל מהמעט שקראתי, עמלות הכספומט שם לא הרבה יותר טובות.
בקיצור – אשמח לעצה טובה.
תודה מראש,
ארז
-
מסעדות כשרות מומלצות בבואנוס איירס?רוב ההמלצות שמצאתי על מסעדות בשר כשרות בבואנוס איירס די ישנות. אשמח להמלצות עדכניות. תודה!פורסם בפורום דרום אמריקה
-
טיסות פנים בארגנטינה ל-לא תושבים?פורסם בפורום דרום אמריקה
אני רואה שבאתר של Aerolineas Argentinas, רגע לפני השלמת ההזמנה, מופיעה הודעה כזאת:
We remind you that the fares purchased through our site for Argentina are exclusive to residents in the Argentine territory.
If you are not a resident, please make a new booking and purchase, by selecting your place of residence.
אפשר לבחור באתר את המדינה שלי (rest of europe) ואז מקבלים מחירים ביורו והם נראים הרבה יותר גבוהים. מי נתקל בזה ויכול לייעץ?
תודה מראש,
ארז
-
RE: ארגנטינה - באיזה אתרים כדאי להזמין טיסות פנים?פורסם בפורום דרום אמריקה
תודה. מכיר את כל זה. השאלות הן:
- האם יש עוד אתרים שכדאי לי לבדוק?
- kayak ו-skyscanner מפנים לכל מיני ספקים מקומיים. השאלה היא מי מהם נחשב אמין מנסיונכם.
- האם יש חברות תעופה שכדאי להימנע מהן? אני יודע למשל שלא כדאי להתקרב ל-norwegian.
-
ארגנטינה - באיזה אתרים כדאי להזמין טיסות פנים?פורסם בפורום דרום אמריקה
מכיר את האתרים הבאים:
באיזה אתרים הזמנתם את טיסות הפנים שלכם?
תודה מראש,
ארז
-
RE: קרטרה אוסטרל ברכבפורסם בפורום דרום אמריקה
מכיוון שגלשנו כאן להמון נושאים אחרים (הזדמנות להגיד תודה על כל המידע הסופר חשוב שאני מקבל כאן), אשמח לשמוע קצת על כמה זמן מראש צריך להזמין שירותים: טיסות פנים, לינה במקומות מסויימים, אוטובוסי לילה, מעבורות וכו. מזכיר שאני נוסע באוקטובר ולא בשיא העונה. מניח שזה משפיע. תודה מראש!
-
RE: קרטרה אוסטרל ברכבפורסם בפורום דרום אמריקה
יש לי קצת יותר מחודש וחצי (מטייל בקצב של ילדים בני 8 ו-10, לא בקצב של מוצ׳ילר בן 22) לארגנטינה וצ׳ילה. תקנו אותי אם אני טועה, אבל בפרק זמן כזה כדאי לי גם אל צ׳אלטן וגם להגיע לטורס דל פיינה, לא?
אם כבר פתחנו את זה, התכנית בגדול:
- בואנוס איירס
- איגואסו (גם הצד הברזילאי)
- חצי האי וולדס
- ברילוצ׳ה
- פוקון
- הקרטרה מפוקון ועד פוארטו ריו טרנקילו
- אל צ׳אלטן
- קלפטה
- טורס דל פיינה
- אם יהיה זמן, לרדת עוד קצת דרומה.