שכרנו רכב שהוזמן דרך בוקינג ושילמנו על פול ביטוח, בהחזרת הרכב הם חיפשו דרך "לעקוץ" אותנו וטענו שברכב יש שריטה קלה שלא היתה. לציין שמבדיקת הרכב לפני, השריטה היתה. מדובר בשריטה של 2 ס"מ לא במכה. הם טענו שהם גובי ממני כסף על השריטה, ושאני אתבע ואקבל את הכסף חזרה מבוקינג. טענתי שזו לא סיבה לחייב אותי במשהו שלא קרה! הם התעקשו, היינו לפני טיסה הם ניצלו זאת, וגבו 1734 יורו!!! לאחר שאיתי הפצירה לקבל הנחה הם גבו לבסוף 1334 יורו! וזאת על שריטה שגם שלא בוצעה על ידי, גם גבו סכום מופקע ביותר וכל זאת כדי לעשוק את בוקינג על הגב שלי". הטיול היה משפחתי כייפי, ומהנה עד היום האחרון שהצליחו להרוס את ההרגשה של כולנו! אני מזהיר בזאת מטיילים ששוכרים רכב ברודוס, לא להתקרב לחברת Green motion!!!! חברה להשכרת רכב.. לשלם קצת יותר לחברות הגדולות ומובילות כמו אוויר, הרץ, סיקסט, יורופקאר, ולא ליפול עם Green motion! ראו הוזהרתם!!!!
פורסם בפורום אירופה
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי מוצ'צ'ו
-
אזהרה לישראלים מחברת השכרת רכב Green motion.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מוצ'צ'ו
-
אזהרה לישראלים מחברת השכרת רכב Green motion.שכרנו רכב שהוזמן דרך בוקינג ושילמנו על פול ביטוח, בהחזרת הרכב הם חיפשו דרך "לעקוץ" אותנו וטענו שברכב יש שריטה קלה שלא היתה. לציין שמבדיקת הרכב לפני, השריטה היתה. מדובר בשריטה של 2 ס"מ לא במכה. הם טענו שהם גובי ממני כסף על השריטה, ושאני אתבע ואקבל את הכסף חזרה מבוקינג. טענתי שזו לא סיבה לחייב אותי במשהו שלא קרה! הם התעקשו, היינו לפני טיסה הם ניצלו זאת, וגבו 1734 יורו!!! לאחר שאיתי הפצירה לקבל הנחה הם גבו לבסוף 1334 יורו! וזאת על שריטה שגם שלא בוצעה על ידי, גם גבו סכום מופקע ביותר וכל זאת כדי לעשוק את בוקינג על הגב שלי". הטיול היה משפחתי כייפי, ומהנה עד היום האחרון שהצליחו להרוס את ההרגשה של כולנו! אני מזהיר בזאת מטיילים ששוכרים רכב ברודוס, לא להתקרב לחברת Green motion!!!! חברה להשכרת רכב.. לשלם קצת יותר לחברות הגדולות ומובילות כמו אוויר, הרץ, סיקסט, יורופקאר, ולא ליפול עם Green motion! ראו הוזהרתם!!!!פורסם בפורום אירופה
-
תעודה ותג נכה בילאומייםהאם מישהו יודע אם מכבדים בקרואטיה תעודה בינלאומית של עדיף?פורסם בפורום אירופה