ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. amirhal
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 7
    • פוסטים 18
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

amirhal

@amirhal

0
    מוניטין
    16
    צפיות בפרופיל
    18
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 319066 גיל 56

amirhal הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי amirhal

• נוודות דיגיטלית באוגוסט

לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל אשמח לשמוע דעות:

חשבנו לנצל את הפריביליגיה של עבודה מרחוק כדי לשכור דירת נופש לחודש עם הילדות (11 ו-5) באוגוסט ולנסות לשלב עבודה וטיולים.

מישהו מתכנן משהו דומה? רעיונות לגבי איך לחלק את הימים/שבוע כדי שזה יהיה חוויה גם בימים שאנחנו לא ממש זמינים לילדות?

לגבי יעד, חשבנו על הצד הפחות עירוני של אירופה: דרום איטליה, גרנדה, ליסבון - מקומות שאפשר לעשות בהם טיולי כוכב או סתם ליהנות מטבע שונה מהמבחר המקומי 🙂

פורסם בפורום טיולי משפחות
      amirhal
      amirhal
    • RE: אגם גראדה בשבועיים ראשונים של אוקטובר - האם ריאלי?

היינו לפני חמש שנים בערך בתקופה דומה. מזג האוויר לא תמיד שיתף פעולה, אבל רוב האטרקציות עדיין פתוחות. ולא היה קשה למצוא מה לעשות באזור האגמים באופן כללי. אישית הייתי מתכנן יותר טיולי הליכה/אופניים ופחות מים - למרות שבסוף זה תלוי מזג אוויר.

amirhal
      amirhal
    • קמפינג בכינרת

שלום לכולם,

אנחנו מחפשים מקום לקמפינג באחד מחופי הכינרת.

מישהו היה לאחרונה ויכול להמליץ? מהביקורות באתר נראה שרוב החופים מוזנחים במקרה הטוב, ומטונפים במקרה הרע.

פורסם בפורום טיולים בארץ
      amirhal
      amirhal
    • חלקידיקי באוגוסט

שלום לכולם. אנחנו מתכננים טיול בטן גב ברובו בחצי האי חלקידיקי ביוון, עם ילדים בגלל הגן. אשמח לקבל המלצות על מלונות/כפרי נופש באזור. עד כמה האזור עמוס באוגוסט?

amirhal
      amirhal
    • RE: צפון איטליה עם ילדה בת 5
      צפון איטליה עם ילדה בת 5

דולומיטים-מאגו'רה: הרעיון היה לעלות צפונה להרים, והמשיך מערבה ולהדרים לכיוון מאג'ורה (כיוון הפוך מאחד מסיפורי הטיול שהיו פה). יחד עם זה נראה לי שאת צודקת ונעשה את הדולומיטים בנפרד.

לגבי ונציה: תכננו יום אחד שם (רכבת מוקדמת, סיבוב בעיר ורכבת אחרונה חזרה). כדאי להוסיף עוד יום בשביל מורנו?

amirhal
      amirhal
    • RE: גארדה לונציה ברכבת
      גארדה לונציה ברכבת

תודה על התגובה, אבל אני מתעניין יותר בתחבורה בדרך חזרה. נראה שרכבת אחרונה (גם לורונה) היא ב-9 בערב

פורסם בפורום אירופה
      amirhal
      amirhal
    • גארדה לונציה ברכבת

שלום לכולם,

אנחנו (זוג+בת 5) מתכננים לנסוע לאיטליה בסוף החודש, ואנחנו מתכננים לבקר בונציה. אחרי קריאה כאן בפורום החלטנו ללכת על אופציית הרכבת ולא לנסוע ברכב.

היינו מאוד רוצים להישאר לראות את ונציה בלילה, אבל ממה שהצלחנו למצוא - אין ממש תחבורה ציבורית אחרי השעה 8 בערב... מישהו כאן הצליח למצוא פתרון לנושא? או האפשרות היחידה היא לנסוע ברכב?

פורסם בפורום אירופה
      amirhal
      amirhal
    • RE: צפון איטליה עם ילדה בת 5
      צפון איטליה עם ילדה בת 5

תודה רבה על התגובה!

יש עיירות ספציפיות סביב אגם גרדה שאתם מתכננים לבקר בהן?

לגבי הדולומיטים: ניסיתי להעמיק קצת יותר ולהבין מה כדאי לעשות באזור. אז אחרי ההמלצות כאן בפורום (ושלך) החלטנו לבקר בפורדוי, ולנסות לבנות מסלול שיוצא מגרדה ומסתיים במג'ורה (של יומיים בערך). יש לך המלצות?

לגבי עניין הנופש הפעיל: חשבנו פשוט למצוא בית חווה או לשכור מקום עם בריכה צמודה - אנחנו מעדיפים לטייל כמה שיותר.

ונקודה אחרונה: אמרת שאתם לא בעניין של נסיעות ארוכות - אני מבין שאתם לא מתכננים לבקר בונציה? במידה ובכל זאת התשובה היא "כן", אני אשמח אם תשתפי איפה אתם מתכננים לבקר בעיר.

amirhal
      amirhal
    • צפון איטליה עם ילדה בת 5

אנחנו טסים בחגים לשבועיים למילאנו (שם הטיסות) ואני צריך קצת עזרה בתכנון הטיול.

התוכנית כרגע היא להיות באזור גארדה חצי מהזמן ובחצי השני לנסוע לאזור פירנצה. הרעיון הוא בילוי באטרקציות בשני האזורים, ופחות טיולי כנסיות/טיולי נוף. 

1. אני אשמח לקבל הצעות לדברים שאפשר לעשות עם ילדים בשני האזורים (חוץ מגארדהלנד ופארק פינוקיו, כמובן), כי אני קצת מתקשה למלא את הלו"ז. אם זו טעות ועדיף לא להדרים מעבר לונציה - אני גם אשמח לדעת.

2. עד כמה זה ריאלי לעשות "עצירות" של חצי/יום לערים בדרך (ורונה, פיזה, ונציה, פירנצה, בולוניה)? בעקבות התיאורים פה, החשש שלי הוא שהזמן בתוך הרכב יעלה על זמן הטיול עצמו.

3. דולומיטים: אני מבין שבעונה הזו (סוף ספטמבר-תחילת אוקטובר) זה גבולי. מישהו יכול להמליץ על משהו שדי בטוח שיהיה פתוח?

תודה רבה לכל העונים!

amirhal
      amirhal
    • RE: טיול 12 יום לאיטליה
      טיול 12 יום לאיטליה

אנחנו (שנינו ובת 5) נהיה באיטליה באותם התאריכים, ותכננו טיול דומה מבחינת המיקומים. אנחנו חשבנו לוותר על הדולומיטים ובמקום זה להספיק את פירנצה ופיזה.

יחד עם זה, ההיתי שמח אם תוכלי לשתף מה תכננת לעשות בכל אחד מהמקומות. אנחנו מעדיפים יותר אטרקציות ופחות טיולי נוף, ואני קצת מתקשה למלא את הימים.

ושאלה אחרונה, לגבי סידורי לינה: אתם מזמינים מראש, או מתכננים "להסתדר" בכל מקום?

פורסם בפורום אירופה
      amirhal
      amirhal