ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. הדרן
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 2
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

הדרן

@הדרן

0
    מוניטין
    48
    צפיות בפרופיל
    2
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4017220 גיל 56

הדרן הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי הדרן

• RE: מדריך/ מלווה מוסמך לעקבה

ראשית תודה רבה על תשובתך.

ההוראה גורפת לכלל הביקורים בירדן, הן למלון והן לטיולים ברחבי ירדן, זאת ע”פ נציגות מסוף הגבול איתן דיברתי וע”פ ההודעה באתר שלהם:

הודעה חשובה מתאריך 2.5.19:

19:04 02/05/2019

- לפי החלטת שר הפנים הירדני, על כל אזרח ישראלי שעובר לירדן כולל אזור עקבה, לדאוג להזמנת מדריך מלווה ירדני מראש, כמו כן הזמנת מלון מודפסת.
      -ללא תיאום מדריך מוסמך, מראש - כניסתם בגבול תסורב.

• חובה על כל האזרחים הישראלים לבצע את כל התיאומים הנדרשים טרם הביקור בירדן על מנת למנוע עוגמת נפש בהמשך.

•נוסע שיוחזר על ידי הירדנים מכל סיבה לא יקבל החזר לאגרת היציאה.

גם כשהתעקשתי ושאלתי את הנציגה האם אוכפים זאת טענה שכן, והפנתה אותי לחברות נסיעות ישראליות .

בינתיים מהחברות הישראליות שאליהן פניתי בבקשה לארגן מדריך, נעניתי בשלילה. הן לא מוכנות ובצדק, לספק מדריך לנסיעה קצרה למלון, רק לטיולים.

פורסם בפורום טיול לירדן
      הדרן
      הדרן
    • מדריך/ מלווה מוסמך לעקבה

שלום לכולם,

הזמנתי מלון בלבד בעקבה, ללא כוונת טיול באזור.

הסתבר לי שע”פ הוראת משרד הפנים הירדני, כל ישראלי שנכנס לאזור ירדן חייב במדריך מלווה מוסמך. לאחר שהתקשרתי למסוף, אכן אישרו את הדברים אך לא ידעו להסביר כיצד והיכן ניתן להתקשר עם מדריך כזה. מדובר כידוע בנסיעה של מס’ דק’ מהגבול למלון…

האם מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזו? היכן ניתן למצוא מדריך שיסכים ללוות לנסיעה כה קצרה? תודה לעוזרים, אני אובד עצות, לא מצאתי מידע רלוונטי.

פורסם בפורום טיול לירדן
      הדרן
      הדרן