הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי שלומי פ
-
RE: מדריך מזורז על שדה התעופה בבנגקוק.פורסם בפורום תאילנדמונית מקומה 4 בבנקוקרשמת כי החוק החדש אוסר לקחת מונית מקומה 4 בשדה החדש של בנקוק לכיוון בנקוק, האם תוכל להסביר מדוע אסור לקחת משם מונית, למי אסור, למוניות לקחת, או לנו הנוסעים אסור לקחת מונית מקומה זו. האם יש סנקציה על לקיחת מונית מקומה 4.
-
RE: המלצה לנסיעה מהשדה בבנגקוק להואה איןפורסם בפורום תאילנד
מונית גדולה בשדה התעופה, אין צורך בהזמנה מראש.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי שלומי פ
-
RE: קמבודיה / תאילנד למשפחות באוגוסטפורסם בפורום תאילנד
מציע לכם לא להגיע בכלל לאזור סיהנוקוויל, הייתי שם בפבוראר השנה ( 2019 ), המצב שם גרוע, הסינים שהגיעו למקום בהמוניהם הרסו את כל אזור קו החוף, כל האזור הפך לאתר בניה אחד גדול, הכבישים הרוסים, המון אבק, הסינים בונים שם בתי קזינו גדולים, ההגעה לשם לוקחת זמן רב יותר מבעבר כיוון שהכבישים המובילים לסיהנוקוויל מלאים במשאיות שמובילה חומרי בניין למקום והתנועה מתנהלת בכבדות, גם כך קמבודיה ידועה בכבישים הבעייתיים שלה, בביקור קודם שלי בקמבודיה לפני מספר שנים לקח לי להגיע מפנום פן לסיהנוקוויל כארבע שעות בתחבורה ציבורית, בפבוראר 2019 לקח לנו כפול זמן עם רכב ונהג פרטי.
-
RE: ריינרפורסם בפורום אירופה
אכן התכוונתי לדרישות מוגזמות ומופרכות שכל מטרתן להוציא כסף נוסף מכיסי הנוסעים.
בעידן הטלפונים החכמים לא נראה לי שיש איזה עניין לייעול בהדפסת כרטיס טיסה, דבר שלטעמי מסרבל יותר. היום עולים לטיסות כאשר הכרטיס נמצא על השעון. הבר קוד שעל הכרטיס אחרי שכבר בוצע הצק אין נמצא באפליקציה של ריינר. כמו כן נגמר עידן הניירת המסורבלת שמקבלים מסוכן עם נרתיק הפלסטיק, מגיעים לשדה עם הדרכון, מוסרים את המזוודה באמצעותו וומשם ממשיכים עד העליה למטוס.
בכל מקרה תודה על התשובות
-
ריינרפורסם בפורום אירופה
מניסיונכם הטיסות עם ריינר:
מה הן הדרישות בטיסות של ריינר?
לדוגמא: האם חייב להדפיס כרטיס עליה למטוס, או שניתן להציג את הכרטיס מהסמרטפון מאתר ריינר?
במייל שנשלח אלי נכתב כי ללא כרטיס מודפס משלמים 20 אירו לכרטיס, האם זה נכון?
האם יש דרישות קיקיוניות נוספות הנושאות עליות כספיות נוספות?
-
היכן מומלץ ללון בקנקוןהיכן ללון בקנקון? במרכז העיר? או באזור בתי המלון החופים והמועדונים?פורסם בפורום מרכז אמריקה
-
RE: טיסה מקוסמוי לבנגקוק ומשם לארץפורסם בפורום תאילנד
כשאני חוזר לארץ מקו סמוי אני מעדיף לא להיכנס לבנגקוק וממשיך ישירות לארץ בטיסות של אל על או עם הירדנים או האחרים, אני מתזמן את הנחיתה בבנגקוק כ- 4 שעות לערך לפני טיסת ההמשך לארץ, זה קצת סיכון אבל זה מאוד נח, כיוון שלא מבזבזים זמן לצאת משדה התעופה וחזרה לשדה שוב.
פעם אחרונה בחודש מרץ השנה חזרתי מקמבודיה בטיסה של בנגקוק אייר, היה לי עיכוב בפנום פן, נחתתי בסביבות השעה 22:00 בבנגקוק, בכל זאת הספקתי לטיסה של הירדנים כיוון שעברתי בטרנזיט לטיסה לארץ, כפי שאמרתי זה נח מאוד, קצת מסוכן בגלל עיכובים או ביטולים, למרות שבנגקוק אייר חברה מאוד אמינה, אבל תעשו את השיקול שלכם.
-
שדה התעופה במקסיקו סיטיפורסם בפורום מרכז אמריקה
מספר שאלות לגבי שדה התעופה במקסיקו סיטי:
האם יש הבדל בטרמינלים, טיסות בינלאומיות וטיסות פנימיות בשדה התעופה במקסיקו סיטי.
באיזה טרמינל נוחתות הטיסות הפנימיות?
מאיזה טרמינל ממריאות הטיסות הבינלאומיות?
כמה זמן צריך בין טיסה פנימית לבינלאומית?
-
נסיעה לקובה ומקסיקו והרשמה לטיפיםפורסם בפורום מרכז אמריקה
אני מתכנן לנסוע לקובה מקסיקו בחודש ינואר 2020.
האם מישהו יכול להסביר כיצד ניתן להירשם לקבלת טיפים חדשים שעולים באתר 1001 טיפים למייל הפרטי שלי.
מניסיון עבר ניתן היה להירשם לקבלת טיפים למייל, האתר שונה ואני מקווה שלא התבטלה האופציה הזאת.
תודה למשיבים
-
השכרת אופנוע/קטנוע בפיליון ודרכי הגעה מפיליון לשדה התעופה באתונהפורסם בפורום אירופה
האם מישהו יודע האם ניתן לשכור אופנוע/קטנוע בפיליון?
יש למישהו שם של סוכנות להשכרת אופנועים בפיליון?
כמו כן דרכי הגעה בתחבורה ציבורית או פרטית מפיליון לשדה התעופה באתונה?
האם יש מישהו שחוזר בתאריך 29/7/2019 מפיליון לאתונה ומעוניין להתחלק במונית או ברכב שכור מוזמן לפנות אלי בפרטי, העליות של השכרת רכב ביוון בכלל ובפיליון בפרט מאוד יקרים.
-
הדרך הנוחה ביותר להגיע מוולס לנמל התעופה באתונהאני מחפש דרך נוחה להגיע מוולוס/ ( פיליון ) לאתונה, כיוון שישנה עלות החזרה גבוהה מאוד כאשר משכירים רכב בוולוס ( פיליון ) ומחזירים באתונה. מה עוד שהשכרת רכב ביוון בכלל יקרה מאוד במייחד בחודשי הקיץ.פורסם בפורום אירופה
-
נחיתה באתונה והמראה לסקיאתוסהאם שעתיים וארבעים דקות ( 2:40 ) זה מספיק זמן בין נחיתה באתונה בחודש יולי עם ריינר, להמראה לסקיאתוס עם אולימפיק?פורסם בפורום אירופה